magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. április 18. 09:09 - maxval bircaman felelős szerkesztő

A baloldali gyárigazgató

Van egy fontos különbség Nyugat-Európa és Magyarország között.

Nyugaton az úgy van, hogy általában a gyárigazgató jobboldali, liberális, a munkások meg baloldaliak. Míg Magyarországon meg a gyárigazgató a baloldali, a munkások meg jobbosok.

Az emberek lennének mások? Nem, csak egyszerűen a szavak értelme van kiforgatva Magyarországon. A magyar baloldali valójában nem baloldali, hanem ballib. A ballibség meg egy specifikus országrontó, népellenes dogma, s a baloldalhoz semmi köze a nevén kívül.

20150415

(forrás: Origo)

Miért van az, hogy a kormányzat hülyeségei és hibái ellenében rendszeresen csak 800-fős “tömegek” verődnek össze tüntetni Magyarországon, s ezek nagy része is norvég bértüntető? Lásd az eheti “tömegtüntetést” Orbán házánál, ahol rekord született, még 10 embert sem sikerült mozgosítani. S amikor meg komoly tüntetés születik (lásd a netadó terve ellenit), azon a nagy többség jobbikos és fideszes.

A ballibség nem más röviden, mint a becsődölt nyugati elfajult, liberális modellt erőltetése, a nemzetközi nagytőke csahosai mozgalmának és a háttérhatalom komprádor ügynökei maffiájának a szellemi kerete. Ez meg miért lenne vonzó bárkinek is, pár emberszabásút leszámítva?

qq.png

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr517377654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.04.19. 18:56:13

A ballibság egy rettentően rossz vicc. Egy csoportos, mert tömegnek aligha nevezhető, tudattorzulás eredménye, amit a szoci szellemiség hívott életre a médiákon át vezérelt sötétszürke állomány degenerálására.
A szociság pedig szerintem egy értékrendmentes hatalmi orientáció politikai materializálódása. Mindig arra a politikai irányvonalra telepszik rá, amelyiktől a legnagyobb tömegbázist reméli. Amikor kicsit több mint fél százada a jobboldali értékrendre telepedett rá, és folytófüge módjára felemésztette azt, akkor nemzeti szocialisták voltak. Később a baloldali irányvonalon élősködtek, és deformálták, akkor voltak kommunisták. Nálunk pillanatnyilag nem kedveznek nekik a csillagok, ezért az újkori tartók nyugatról neheztelnek rájuk, de félek tőle, hogy lejebb már nem jutnak, és még mindig túlságosan ostobák a választók ahhoz, hogy hülyére lehessen venni őket.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása