magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. október 04. 12:12 - maxval bircaman megbízott szerkesztő

A nyugati kettős mérce

Csak eszembe jutott  a határátkeléssel és a migrációval kapcsolatban.

Manapság elég csoportba verődni és okmányokat eldobni, s máris szabadon lehet közlekedni egész Európában, bármiféle korlát nélkül. Sőt, aki ez ellen szót emel, az jól megnézheti magát, hiszen ez fasiszta vélemény.

Visszaemlékszem a 90-es évek elejére és középére Bulgáriára. Vicces a kontraszt a két helyzet között.

Bolgár állampolgár akkoriban nyugatra gyakorlatilag nem utazhatott. Amint Bulgáriában megszűnt a kiutazási engedély 1990-ben, minden nyugat-európai ország vízumkötelezettséget vezett be a bolgárok számára. A vízumkérelemhez TÖBB papír kellett, mint a kommunista korban a kiutazási engedélyhez. S az elutasítások aránya óriási volt.

A szófiai német követségen pl. állig felfegyverezett, géppuskás őrök voltak, mintha háború lenne a követség területén.

Sokszor pénzes emberek se kaptak vízumot. Az átlagemberekkel pedig folyamatosan szórakoztak. Egy Spanyolországban élő lányához kimenni akaró nőtől pl. még a lánya spanyolországi lakásának építési dokumentációját is megkövetelték.

Arról nem is beszélve, hogy egy kicsit is sötétebb bőrárnyalatú bolgár azonnal cigánynak minősült, s az ilyennek esélye se volt vízumra. Mindez a nyugati antirasszista harc jegyében.

Akkor nem jutott eszembe hogyan segítsek az embereknek: hiszen nem is kellett volna vízumot kérni, hanem elég lett volna azt tanácsolni, hogy egyszerre ezer ember menjen el a határra okmány nélkül, s máris szabadon utazhattak volna egész Európában.

Most pedig egyék meg nyugaton, amit főztek. Lepje csak el őket a kriminális kontingens. Ha a liberális, agyatlan, hazug és kétszínű nyugat-európaiak és az arab segélyvadászok és iszlamista terroristák között kell választani, én az utóbbiak mellett állok!

Örülök annak, hogy Magyarország hírneve manapság minden korábbinál magasabb Európában: mind a baloldalon, mind a jobboldalon példaértékűnek tartják a magyar kormány kiállását a migránskérdésben. Csak a liberálisok hisztiznek, de hát érdekel ez bárkit is???

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr337889372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2015.10.04. 15:03:24

Semmiféle kiállás nincs a buktori szájkaratén kívül. Azt kell figyelni amit csinál, nem amit ugat:
index.hu/belfold/2015/10/03/magyar_siker_a_300_ezredik_migrans_is_atlepte_illegalisan_a_hatart/

Mióta a méregdrága kerítése megépült, a rások és a horvátok a makikkal és görögökkel mély balkáni egyetértésben több mocskot nyomtak ránk, mint előtte hónapok alatt.
Anno a 200-3000 illegális mocsok még rekord volt, címlapon.
Ma a napi 6000-8000 mocsok etetése, itatása, szállítása, ápolás és továbbzúdítása - bármiféle regisztráci és ellenörzés, szűrés nélkül, meg se kottyan az immár a brüsszeli parancsokat néma kussban végrehajtó buktori erőszak és korrupciós gépezetnek, ami az illegális bevándorlókkal kéz a kézben szarja telibe a hazai, az eu és a nemzetközi jogszabályokat.

Eközben a szemetet magyarok szedik a mocskok után és az adóimból többet költenek minden egyes tetves törvénysértő migránsra, mint a komplett családomra összesen nagyszülőtől unokáig, miközben minden alja komancs és libbant barom lenácizhat, mert magyar vagyok a buktori képmutartásban és szájkaratéban, nem pedig tolvaj görög, vagy nagypofájú horvát, rác, szlovén, német vagy osztrák, esetleg szögesdrótnál niggereket verő spanyol, angol, francia, gyújtogató olasz.....

Sexual Harassment Panda 2015.10.04. 16:18:17

És gondoljátok, hogy ebben a csatában Orbán nyerhet?Épp most készülnek kidobni minket az euból.

Szomszéd Tibi 2015.10.04. 18:13:44

@Sexual Harassment Panda: Ha ezt sikerülne elérnie, az valóban győzelem lenne. Kár, hogy erre nem sok az esély. Mindenesetre én reménykedem, hátha tényleg kiraknak minket az Eurokolhozból.

Sexual Harassment Panda 2015.10.04. 18:21:30

@Szomszéd Tibi: arra is válaszolsz, hogy a kieső őiacainkat miből kívánod pótolni, illetve mit akarsz csinálni a visszatoloncolt 500.000emberrel?
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása