magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. augusztus 27. 09:09 - a BircaHang Média szerk.

A végső bajor csapás

Meglett a végső csapás.

Ha egy ballib politikai akcióban megjelennek a legfanatikusabb ballib megmondóemberek is, az mindig azt jelzi: befuccsolt.

Most olvastam, hogy Iványi Gábor MINDEN állami kitüntetését visszaadja, mert így tiltakozik Bayer Zsolt közíró kitüntetése ellen. Azaz NEM csak azt a kitüntetést adja vissza, amit Bayer is kapott, hanem mindent. A szokásos duplázás, érzi Iványi, hogy nem ment az egész kampány, a kitüntettek 95 %-a nem adta vissza a kitüntetést, így hát ő igyekszik még egy jó nagyot mondani a végén.

Egyébként személyében nincs bajom Iványival, végez ő hasznos dolgot is, ilyen a hajléktalantámogató tevékenysége. Egyszer régen, 2005-ben még hivatalos kapcsolatban is álltam szervezetével, s csak jót mondhatok ezzel kapcsolatban. Azaz aláhúzom: kizárólag a politikai szereplő Iványit kritizálom itt.

A ballib pártok igyekeznek a népszavazás előtt erőt gyűjteni, ennek volt része a Bayer-féle műbotrány is. Már a ballib holdudvar jelentős része is legyintett csak az egészre. Ez van, a ballibák nem képesek ismét átverni a népet.

Ami meg Bayert illeti, sokszor igazat ír, sokszor meg nem. De egy biztos: ő mindig hiszi, hogy az igazat írja. Ígéri, hogy már nem lesz trágár, ez jó, mert a trágárság szinte mindig kontraproduktív.

Címkék: politika
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3111655208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2016.08.27. 10:12:57

Azért olyan érdekes, hogy a másokon trágárságot számon kérők a maguk kirohanásait "polgárpukkasztónak" hívják, és úgy már minden belefér

Húsleves 2016.08.27. 20:35:22

@Sexual Harassment Panda:
Ez most úgy jött ide, hogy nem tetszik, hogy a hozzhád hasonló metszettfarkú köcsög kivételt képez a trágárság alól?

Húsleves 2016.08.27. 20:38:54

@Sexual Harassment Panda:
Meg még csak annyit hadd említsek meg, hogy veled szemben a trágárságot nem érv helyettesítésre használom. Az hogy te hülye vagy ahhoz, hogy egyáltalán véleményed legyen és ezért mindent Bircától kérdezel, az egy más kategória.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása