magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Az új elnök

Emmanuel Micron megválasztása francia elnöknek újabb szög az omladozó EU és az agonizáló liberalizmus
koporsójába.

A francia liberálisok hattyúdala ez.

Az összes liberális párt csúnyán elbukta ezeket a választásokat, s végül kénytelenek voltak beállni a párt nélküli, parlamenti támogatással nem rendelkező, de facto civil Micron mögé. Hasonló eset, mint az osztrák elnökválasztás esetében.

Macron egy katasztrófa azonban az osztrák elnökkel ellentétben - aki csak kulturális értelemben liberális, ráadásul csak egy jelképes tisztviselő -, Micron a valódi hatalom birtokosa és minden szempontból ultraliberális, az az ember, aki azt hiszi, nincs válságban a liberális rend, azt csupán jobban kell csinálni.

Kire is emlékeztet engem Micron? A 80-as évek Andropovjára. Természetesen nem korban, sem kinézetben. Andropov is kiemelten művelt ember volt, sokkal okosabb, mint környezete, de dogmatikusan hitt az eszmében, amiből arra következtetett, csak akarni kell és minden működni fog ismét. Pedig erőszakos hozzáállása csak rontott az egészen, s csak gyorsította a rendszer bukását.

Mi várható? Micron tengely fog alkotni a szinte biztosan ismét választást nyerő német Satana Mertkell
kormányfővel, s az EU-n át fogják verni akaratukat. Gazdaságilag a liberális modell fokozása várható. Az EU
tekintetében gyorsan kiépül majd a többsebességű Únió, ami nem más, mint a szervezet szétverése. Kulturálisan is hatalmas agresszívitás várható: a homoszexuális értékek kikényszerítése, ezzel párhuzamosan iszlamizáció.

Nemcsak a kelet-európai tagállamok leszakadása várható, de egyes nyugatiaké is.

2020-ban már nem lesz EU. Érdemes felkészülni.

Címkék: politika
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr7912490663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása