magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Egy lelkes nap

Május 4-én íródott a következő paródia.

Ma van az Erő napja, május 4.

Ebből az alkalommal cégünk, a Multi Solutions Ventures lelkes kis csapata leutazott egy szívhez szóló workshopra Dunaparasztiba, ahol meglátogattunk halmozottan hátrányos helyzetű és fogyatékos macskákat a helyi Síró Bíborszív Állatotthonban.

Közismert, hogy nagyszerű cégünk alkalmazottjai nemcsak asszertív, flexibilis, produktív szakemberek, akik minden idejüket önmaguk menedzselésére fordítják, hanem érző, szociálisan elkötekezett, toleráns, ököbióvegán emberi lények is.

Az állatmenhelyen minden kismacskát megöleltünk, majd szelfiztünk velük, de egy kismacska különösen megragadott minket. A kis Miauella sorsa nem hagyhat senkit semlegesen, akiben igazi, emberi, meleg szív dobog.

Miauella egy lakótelepen született, Bunkóéknál, de sajnos veleszülett Einstein-Rosen szindrómája volt, így a család kidobta a kis állatot az utcára, miután az állatorvos túl sokat kért a macska gyógyításáért. Az Einstein-Rosen szindróma szörnyű betegség, ugyanis gátolja a dorombolást. A kis Miauella járta csak az utcákat, parkokat, s nem tudott rendesen dorombolni. S nem elég mindez, lelketlen emberek ellopták a kis macska egyetlen tulajdonát, egy Firefox Explorer márkájú hidraulikus nyakörvet. A jólelkű szomszédok, akik etették a kóbor macskát azonban gyorsan feltalálták magukat: megírták az elveszett nyakörv szívszaggató történetét, majd beküldték azt a Srácok, Adjuk Egymásnak Szívünket És Zokogjunk Együtt! honlap szerkesztőségébe. A szerkesztőség nagyon meghatódott, hosszú percekig zokogott, majd feltették a történetet a honlapra, a "Hogyan növesszem meg a péniszem olcsón?" és az "Álmában rákos kisgyerekeket simogat a szépségkirálynő" cikkek közé.

Szerencsére a történet heppienddel végződött: meglett a nyakörv a tolvajával együtt, akit tettéért nyilvánosan megkorbácsoltak a felháborodott lakosok. S nemcsak visszakapta Miauella a nyakörvét, de örökbe is fogadta őt a Síró Bíborszív Állatotthon. Időközben sikerült megműteni a hányattatott sorsú macskát, az orvosi bevatatkozás költségeihez cégünk is hozzájárult.

Most már Miauella boldogan dorombol és büszkén viseli nyakörvét.

Mindez nagyon meghatott minket, a történetből hatalmas erőt merítettünk, mely hasznukra lesz abban is, hogy éves targetünket túlteljesítsük 120 %-kal, így növelve részvényeseink bevételét 200 %-kal a 2015-2018-as elszámolási időszak során.

Egy disszonáns jelenség azonban történt, ezt nem szeretnénk megspórolni. Egyik kollégánk, Max Birca egész idő alatt faarccal bámult maga elé, sőt még akkor se hulajtott egyetlen könnycseppet se, amikor pedig mindenki más zokogott. Dehát mit is várhatnánk el egy ilyen alaktól, aki alig 89 %-ra teljesítette a targetjét az elmúlt időszakban, s ahelyett, hogy cégünk részvényárfolyamát lesné egész nap, mindenféle idióta blogokat olvas.

Címkék: humor
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr412486927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása