magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Röhögni a fanatikuson

Vidám pillanat: a Klub Rádió sztárújságírója is elszégyelli magát.

Szénási Sándor vendége Zentai Péter "újságíró". Szénási kifogástalan ballib pedigrével rendelkezik, de mégis van a fejében valami kapcsolat a valósággal is.

Ez az adás fantasztikus: Zentai fanatizmusrohama megy az elejétől a végéig, közben Zentai láthatóan feszeng, egyre kellemetlenebbül érzi magát a sok sületlenség miatt. Eleinte még próbálgat közbevetni tényeket is, hátha Zentai észreveszi magát, s közelít kicsit a valósághoz. De nem, nem megy, Zentai nem veszi észre magát, s egyre jobban belelovalja magát. A végén Szénási már a hallgatást választja, hagyja az őrültet, hadd tombolja ki magát.

Annak idején ismertem a zentaik kommunista verzióját. S ők is válogatott barmok voltak. S rajtuk is lehetett röhögni.

Ajánlom minden rosszkedvű olvasónak a belehallgatást, biztosan el fog múlni a rosszkedv.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9817850559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gógita 2022.06.10. 10:13:31

" Zentai láthatóan feszeng"

Szénási.

Gógita 2022.06.10. 10:14:44

"Annak idején ismertem a zentaik kommunista verzióját."

Ezek UGYANAZOK!!!!!!

Csak a segg lett más!

tűz fal 2022.06.10. 12:09:05

@Gógita:
A baloldal a segg bűvöletében élő szekta. Úgy hipnotizálja őket a segg, mint a kígyó a békát :)

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.06.10. 21:30:38

Ha valakinek nincs ideje, kedve, idegzete végighallgatni, a diskurzus lényege:

Magyarország népe Horthy, Kádár és Orbán népe. Csöbörből vödörbe. Szolgák vagyunk, nekünk így a jó. Csak idomítással lehet nyugati demokratikus felfogású társadalmat faragni a magyarból, lásd Ny-Németországot a 2. vh után. Ebben a konklúzióban minden nézetkülönbség ellenére az adás végére dűlőre jutottak.

Szívesen.

tűz fal 2022.06.11. 08:06:29

@Lesz még Magyar Köztársaság:
Azt nem mondták, hogy pontosan kik "idomítanák" a magyarokat és hogy? A Bangóné színház, és annak a fogyasztói? A nácikból megcicásodott Jobbik, amiből amiből kilépve Torockai rögtön újra náci lett? Vagy esetleg külföldi "segítségre" gondoltak a láthatatlan emberekkel kezet fogó, és a Fehér ház kertjében eltévedő, egy mondatot kivetítőről is felolvasni képtelen szellemi fogyatékos Biden vezetésével? És milyen módszerekkel? Amiket a Bangóné-show megrendezett, hogy azt a látszatot keltsék, mintha erőszak áldozatai lennének azok a szép lelkek akik "idomítani" szeretnék a magyarokat? És mire szeretnék ezek "idomítani" a magyarokat? Arra hogy vezekeljenek magyarok a rabszolgatartásért és a gyarmatosításért és ugyanakkor tiszteljék azt a dicsőséges nyugatot ami konkrétan gyarmatosított és rabszolgákat tartott? Mert ugye semmiféle összefüggés nem lehet az "idomárok" gazdagsága és a gyarmatosítás és rabszolgatartás között, ez valamifé sokkal komplexebb dolog, ami kivétel nélkül minden fehér embert érint. És aki nem fogadja el hogy minden fehér ember bűnös, az rasszista!

Bandibacsi34 2022.06.14. 05:28:14

@Lesz még Magyar Köztársaság: Köszönöm!
A szokasos ballib duma. Nyugat-Németorszagot volt idejuk 45 evig idomitani(ebben benne volt a mi vagy a kommunista veszely, Mercedesz a popsi ala, jo munkakorulmenyek, kulfoldi utazas stb stb.). A jólét egyfajta narkotikumkent lett hasznalva, csak eppen a deeler mar nem adja ingyer, miutan a "fiatal lany" kioregedett es nem tud fizetni a testevel ujitani kell. Az uj meg be lesz koltoztetve a "kozos lakasba". A szomszeddal nem lehet ezt megtenni mert maradi fasiszta. A kommunizmus szerencsere jo oltas volt a szamunkra, bar ezzel az ukrajnai haboruval most masfajta megtevesztes megy. Kinek a hatalma ez a hatterben...??

GyMasa 2022.06.14. 13:52:22

Én végighallgattam, de fájdalmas volt...
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása