magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Az árulás bére

Mindenki talán még emlékszik Marina Ovszjannyikova orosz újságíróra, aki 2022. márcis 14-én élő adában az egyik orosz tv-csatornán fellépett egy plakáttal az Ukrajna elleni orosz támadást ellenezve.

Az utótörténet bizarr.

Március 27-én egy orosz bíróság elítélte Ovszjannyikovát, jelképes büntetést kiszabva rá. Áprilisban állást kapott a német Axel Springer SE-től, majd Berlinbe költözött.

Ovszjannyikova azonban nem állt bele a teljes oroszellenes kampányba, csak a háborút ítélte el. Pár hét ujjongás után ezért megritkultak hívei.

Először csak ukrán szervezetek, majd azokkal szimpatizáló más szervezetek is lassan "leleplezték" Ovszjannyikovát, hogy ő valójában a putyini propagandagépezet ravasz munkatársa!

ukrán tüntetés Berlinben: az Axel Springer bocsássza el Ovszjannyikovát

Pl. olyanokat mondott, hogy az átlag orosz nem felelős a háborúért, hogy az orosz és az ukrán baráti népek, meg hogy az őt támadó ukránok valójában akaratlanul Putyint segítik.

íme legnagyobb bűnei

Most ott tart az ügy, hogy az ukrán Mirotvorec feltette őt a halállistájára mint háborús bűnöst, igen, ugyanarra a listára, melyen Orbán Viktor is szerepel.

íme a "kijavított" kép róla

Ez van...

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3917851819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tűz fal 2022.06.11. 12:37:19

Pontosan az ellenkezője igaz. Ovszjannyikova tette fel az összes ukránt a halállistájára. Teljesen nyilvánvaló, hogy az oroszok megrendezték a háborúellenes jelenetet, hogy megvezessék az ártatlan, gyermeki jóhiszeműséggel szemlélődő nyugati kollégákat és elérjék, hogy kígyót melengessenek a keblükön. Ugye? De Putyin most is lelepleződött! Mint mindig!

Gery87 2022.06.11. 15:08:43

Mindenkinek teljesen elment az esze.

Gógita 2022.06.12. 02:52:53

@Gery87: Kivéve OV-ékat!
Fel is kerültek ők is a listá(k)ra.

Az összes eszementére keletebbre és nyugatabbra.

jónévez 2022.06.12. 21:51:55

Mosz ezt úgy kell értelmezni, hogy egy gonosz diktatorikus Oroszország pénzbüntetésre ítélte, azonban az Ukrajnai demokrácia legnagyobb dicsőségére halálraítélt lett?
Érdemes volt?

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2022.06.13. 06:08:28

Így dolgozik az USA hálózat. Most éppen minden erőfeszítés a békéért, a nyugattal ellenséges cselekedet, sőt Putyin érdeke. Igaz, ezt nehéz azzal a narratívával összeegyeztetni, hogy Putyin kezdte a háborút, mert akkor a béke hogy lehet az ő érdeke? Az amerikai hálózat meg szépen megtalálja az aktivistákat, akik mindig éppen az ő érdekeinek megfelelően tüntetnek.
A végső konklúzió, hogy aki nem cselekszik precízen Amerika érdekeinek megfelelően, az számukra ellenség.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása