magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Jelképdilemma

Az igazi haladár most hogy Homokbüszkeség Hónap van, nem tud dönteni, ukrán vagy homokzászlót lengessen, mit tűzzön magára. Mert ha az ukránt választja, akkor áttételesen homofób. Ha meg a szivárványost, akkor meg áttátelesen oroszpárti. Mindkét esetben fasiszta. Nehéz ügy.

Egyszerre se lehet a kettőt, mert akkor az relativizálja mindkettőt. Gúnyt űz a szent jelképekből. Megint fasiszta.

Még jó, hogy a BLM kezdett lecsengeni, mert akkor három jelkép harca zajlana.

a dilemma vicces megfogalmazása mémben

Címkék: közélet
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr617857897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gógita 2022.06.15. 19:09:20

Ó, sokféle jelvény elfér ezeken!

midnight coder 2022.06.16. 08:59:47

Ez a kérdés bennem már akkor felmerült, amikor a szintén nem annyira homokbarát iszlamisták betelepítését támogatták. Pláne azért, mert akkortájt még zsidóbarátok is voltak, na most a legtöbb antiszemita ma már európában nem náci... Azóta a zsidók lekerültek a védendők listájáról - nyilván mert nem rombolták eléggé a nyugati civilizációt - egy mai újbaloldali már a palesztinokat védi a zsidókkal szemben. Szerintem idővel befigyel majd ott az antiszemitizmus is.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása