magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. április 20. 07:07 - BircaHang Média

A fasiszta Schiffer

Schiffer, az LMP vezetője már megint rosszalkodott. Ahelyett, hogy vakon hallgatott volna a ballib agytrösztre, ismét könnyelműen szemlélni kezdte a valóságot, majd pedig – ez súlyosbító tényező – gondolkodott.

Schiffer azt merte mondani, hogy nem 100 %-osan helyes Satana Mertkell fűrer politikája, valamint azt is, hogy a liberálisok tévednek.

Ez botrány! Hol van ilyenkor a NATO, a rendőrség, az Afrikai Únió, a tűzoltóság, meg a partravetődött bálnákat visszadobók szava az ilyen antiszemita uszítás ellen???

Címkék: ballib schiffer lmp
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr728639712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2016.04.20. 07:31:50

Mindig azt hiszem, hogy már nem tudok jobban meglepődni Schifferen (teljesen pozitív értelemben), és kiderül, hogy de igen. Egyébként én inkább úgy értelmezem, hogy Schiffer mint igazi liberális sepri le a válláról az álliberális, álbaloldali, álcivil trógereket. Schiffer igazi liberális, csak annak valódi értelmében, ellenben a liberális eszmékkel takarózó birodalomépítőkkel és az általuk mozgatott, őket fanatokusan szolgáló maroknyi, de hangos csürhével.

féregirtó 2016.04.20. 10:55:43

Mindenki fasiszta, aki nem áll be a kórusba.

CsipkeRózsa 2016.04.20. 13:18:35

Nem tudok róla, hogy valaki lefasisztázta volna Schiffert, azt sem láttam sehol, hogy Schiffer fűrerezett volna.

felirat 2016.04.24. 17:18:38

@CsipkeRózsa: Dehogynem, Miszter Bircahang, ponthogy lefasiztázta Schiffert. Azmeg, hogy Schiffer lefűrerezte Merkellt, majd bekerül a wikipédiába, s akkor már tényként lehet rá hivatkozni.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása