magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A szexuális beleegyezés szabályai

Egy vadgenderista, feminináci cikk jelent meg a napokban az Indexen. Mivel eléggé humoros, érdemes alaposabban elemezni.

Két eset van. Vagy teljesen idióta aki a cikkben leírtakat kitalálta, vagy direkt kárt szeretne okozni. Én az utóbbira tippelek.

A cikk először is relativizálja az erőszakot, azt egyenlőnek minősíti a beleegyezés hiányával. Ez egyébként hosszú távon csak az erőszakot, a valódi erőszakot, legitimálja.

A továbbikban kiderül: már "minden nem kívánt érintés", sőt a "vonakodás ellenére rábeszélés" is erőszak, sőt már ezek megkísérlése is.

Ez engem a szovjet Büntető Törvénykönyvre emlékeztet a sztálini korból, amikor a meggyanúsított vádlottakrokonaival való ismeretség miatt is 10 évet lehetett kapni.

Kiderül a cikkből, még az "igen" is jelenthet nemet, hiszen esetleg csak félelemből mond a másik igent, pl. a másik nem akarja az embert megbntani, ezért mond igent, mert ha nemet mondana, akkor arra a kezdeményező fél esetleg negatívan reagálne. Sőt, ha mésik fél már beleegyezett, de láthatóan nem elég lelkes aztán, akkor az nemet jelent!

A cikk szerint az ideális az lenne, ha mindenki mindent előre megbeszélne aprólékoson. Sőt, elhangzana egy másfél órás rövid előadás is "a nemi úton terjedő betegségekről, legutóbbi tesztelés időpontjáróül, eredményéről, a prefreélt védekezési módokról, a fogamzásgátlásról, a fizikai korlátokról, egészségügyi állapotról, a szex iránti attitűdökről, félelmektől, lelki tényezőkről, érzékenységekről". Gondolom, a legjobb az lenne, ha mindezt írásba is foglalnák a felek.

Ezekből levonva a következtetést, gyakorlatilag csak 2 olyan helyzet képzelhető el, amikor a szex legitím:

  • prostituált és ügyfele közötti megállapodás esetében,
  • ha mindkét fél maximálisan határozott és azonosan, egyszerre reagálnak egymás kezdeményezésére (de ez már nem ideális, hiszen itt nem beszélik meg előre pontosan ki mit akar).

Erről a 80-as évekbeli vicc jut eszembe:

Odamegy a laza srác a laza csajhoz:

- Megyünk baszni?

- Megdumáltál! Hová menjünk, hozzám vagy hozzád?

- Figyelj, ha már most vitázunk, akkor inkább hagyjuk a francba az egészet!

Szóval a szex a liberalizmus szabálya szerint kell, hogy működjön. Legyen belőle puszta árucikk, jogi kellékekkel.

Gyakorlatilag minden normális emberi magatartás büntetendő a cikk mögött álló agytröszt logikája szerint. Felsorolok úgy találomra 3 dolgot ami nemi erőszaknak számít az újliberális agymenés szerint:

  • a fiú magához húzza a lányt, megcsókolja, az az első pillanatban ellenkezik, majd megadja magát,
  • a felek csókolóznak ("szabályosan", azaz kölcsönös beleegyezés után), közben a fiú megsimogatja a lány melleit,
  • a fiú közeledésére a lány nemet mond, miközben nem megy el, látványosan marad, azaz szimpla megerősítésre vár, a fiú tényleg akarja-e őt, amire a fiú úgy reagál, hogy újra próbálkozik.

Szerencsére az emberiség nem úgy működik, ahogy a feministák, liberálisok, genderisták szeretnék. Ahol pedig komolyan is veszik marhaságaikat, azok a társadalmak tulajdonképp jobb is, ha kipusztulnak.

Címkék: politika
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3214901812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása