magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Az elfogadásról

A liberális narratíva két mágikus szava: a tolerancia és az elfogadás. A liberálisok okos emberek, igyekeznek a nyelvi terroron keresztül győzni. Ennek lényege: a szavaknak olyan tartalmat adni, mely eltér az eredetitől, s új értelmében mindenképpen a liberális narratívát erősíti.

A toleranciáról már írtam. Valós jelentőse: eltűrni azt, amit nem szeretünk. Azaz nem azt jelenti, hogy valamivel egyetértünk, sőt ha egyetértés van, akkor kizárt a tolerancia. Kötelező fogalmi elem az ellenzés! Pl. tolerálom, hogy egyes nők miniszoknyát viselnek, mert nekem abszolút nem tetszik a miniszoknya, de eltűröm ez: elfogadom, hogy másnak az tetszik, ami szerintem nem áll jól senkinek. A cicanadrágot viszont már nem tudom sehogy se tolerálni, hiszen szerintem nőies viselet, azaz nekem tetszenek az így öltözködő nők, ezek után abszurd lenne a "tolerancia" szó használata.

Ahhoz, hogy valaki pl. tolerálja a homokosokat - mert a liberálisoknál a "tolerancia" szó jellemzően szinte mindig a homokosokkal kapcsolódik össze -, az embernek homofóbnak, de legalábbis a kérdés iránt semlegesnek kell lennie. Ha liberális lennék és támogatnám a homokosokat, nem tudnám tolerálni őket.

Jelenleg viszont tolerálom a homokosokat, hiszen homofób vagyok, s ellenzem a homokosok elleni agresszívitást, nem támogatom, hogy bárki is beavatkozzon magánéletükbe, ha az a négy fal közt zajlik. S ezzel együtt ellenzem a homoklobbi tevékenységét, igyekezetét, hogy a társadalmi rendet a maga képére és ízlésére deformálja.

De lássuk az elfogadást! Az elfogadás nem pozitív érték. Még a legvadabb liberálisok se mondják, hogy mindent el kellene fogadni. Ha más nem, hát a "fasizmust" egy liberális se akarja elfogadni.

Tehát elfogadni azt kell, ami érdemes elfogadásra. Az elfogadás valójában szűkebb fogalom a tolerálásnál, hiszen nála jóval erősebb a pozitív elem. Elfogadni jellemzően azt szoktuk, amivel legalábbis részben egyetértünk.

Dehát ki mondja meg mit érdemes elfogadni és mit nem? Hát ki más, a liberálisok!

Na, s pont ez az, amit tagadunk. Nem fogadjuk el se a liberális szóértelmezési monopópliumot, s még kevésbé az értékek meghatározásának monopóliumát.

Lássuk a legnépszerűbb liberális érveket a homokosság mellett!

"A homokosság normális állapot." - Ezen az alapon normális állapot minden létező más betegség is. Pl. a pedofília, a cukorbetegség, hiszen megesik az emberiség bizonyos százalékánál. Végülis mi a pedofília? Hát az, hogy a pedók vonzódásának tárgyai történetesen a serdületlen gyerekek. Nem kellene tolerálni, elfogadni a vele szembeni "gyűlöletbeszéd" helyett?

"A homokosok senkit se provokálnak." - Amikor a négy fal között ügyködnek, akkor valóban ne,. De amikor nyíltan vállalják magukat melldöngetve, sőt követelik az "egyenlőséget" az hatalmas provokáció.

"A homokosok nem rontanak meg gyerekeket, senki se lesz homokos attól, hogy homokosokat lát." - A nézéstől valóban nem lesz senki, ahogy attól se kezd pornószínész lenni a gyerek, ha pornót néz, s lám mégis tiltják a pornót gyerekeknek. Miért? Mert mindez megzavarja a gyerek egészséges fejlődését. A homokpropagandával bombázott gyerek pl. esetleg abban a tévhitben fog felnőni, hogy a homokosság normális valami. Továbbá az a veszély is fennáll, hogy egy nem homokos kamasz divatból, a propaganda hatáásra, bebeszéli magának, hogy homokos, hiszen a mai liberális bulvármédiákban a homokosság mint valami rendkívül menő (kúl) dolog szerepel, hogy az embernek szinte hiányérzete van, ha mégis az ellenkező neműeket kedveli.

"A homoszexualitásra való hajlam megvan mindenkiben." - Tudománytalan marhaság. A homokosság az emberiség 2-5 %-ában van meg,s esetleg még lehet ugyanenyi biszex ember. Az emberek 90+ %-ában nincs semmilyen homokos hajlam.

"A homofóbia elleni harc erkölcsös." - A homofóbia elleni harc perverzió eleve, hiszen a normális, egészséges állapot a homofóbia. A homofóbia elleni harc kb. olyan, mint az onkológia elleni harc.

"A szex magánügy." - Az, míg ezt valaki a 4 fal közt csinálja. Amint azonban kimegy vele kérkedni az utcára, "jogokat" követelve, már közügy. S aki nem normális nemi identitáső, azt minden egészséges társadalom köteles kirekeszteni.

Sajnos Magyarországon már most túl sok jogai vannak a homokosoknak. A következő évek feladata: ezeket a jogokat megnyírbálni, helyükre tenni az izgága homokbetegeket.

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5616169512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vergyula 2020.08.20. 10:01:23

Javasolt címke: szemantika
Én az "elfogadást" úgy értelmezem, hogy elfogadom a jelenség (vagy ország, város, híres ember stb.) létét, nem akarom megsemmisíteni, sem tagadni, hogy létezik.
"Tehát elfogadni azt kell, ami érdemes elfogadásra." Ez a - mondjuk úgy - "mi szól a dolog elfogadása mellett?"-hozzáállás. Én a másik irányból közelíteném meg: Szól-e valami ellene? Ha nem, hát elfogadom.
Igazávól a 3T: tilt, tűr, támogat jutott eszembe, illetve a 3 halmaz nagysága liberális és illiberális hozzáállás esetén.
- A "támogat" egyszerű, mindegyik támogatja azokat dolgokat, melyekkel szimpatizál
- A liberális kevés dolgot tilt, de sokmindent tűr (sokszínűség elfogadása)
- Az illiberális nem nagyon tűr meg olyasmit, amit nem támogat (a világ fekete-fehér)

S még egy kérdés a végére, ezzel kapcsolatban: "Sajnos Magyarországon már most túl sok jogai vannak a homokosoknak" - Miről maradtam le?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.08.20. 11:26:49

@vergyula:

Szabad a homokos szex 12 éves kortól örökbefogadhatnak, lehet élettársi kapcsolat.

Mr. Hyde 2020.08.20. 23:11:59

Az identitálispolitika által kifejeződő n+1 mikro-szabadságok biztosítása azért kell a rendszernek, hogy elfedje az igazi szabadság őrjítő hiányát.

vergyula 2020.08.21. 07:23:16

@MAXVAL bircaman közíró:
- "Szabad a homokos szex" - Ugyan már, ilyen alapon bármire azt mondhatnánk, hogy "lám, biztosítjuk nekik a jogot", ami nincs kifejezetten tiltva. És mégis hogy lehetne tiltani valamit, amit nem lehet ellenőrízni?
- "12 éves kortól örökbefogadhatnak" - Na erről tényleg lemaradtam.
- "Lehet élettársi kapcsolat" - Az élettársi kapcsolatot én nem korlátoznám a párkapcsolatokra. Ha két (vagy akár több) ember összeköltözik (pl. 2 nyugdijas, akik külön nem tudnak fenntartani 1-1 lakást), akár ők is lehetnének hivatalosan élettársi kapcsolatban. Ez az egymásra utaltság egyfajta hivatalos kifejezése lenne, ami megkönnyítene számukra bizonyos ügyeket.

Gery87 2020.08.22. 10:54:47

"Ezen az alapon normális állapot minden létező más betegség is. Pl. a pedofília, a cukorbetegség, hiszen megesik az emberiség bizonyos százalékánál."

Nem normális, viszont pl a hatujjúság sem az, a kékszeműség sem....ennek ellenére nem "betegség"...mert semmi komoly hátránya nincs.

"Amikor a négy fal között ügyködnek, akkor valóban ne,. De amikor nyíltan vállalják magukat melldöngetve, sőt követelik az "egyenlőséget" az hatalmas provokáció."

A felvállalás nem provokáció!
És mi az hogy a "4 fal között"....te sem csak a 4 fal között tudsz heteró lenni, vagy túlsúlyos vagy szakállas.....vagy keresztény stb...vagy kopasz....stb.
Az ember az identitását, jellemzőit nem akasztja fel-le a fogason épp aszerint hogy kint van vagy bent....!!!

Ez olyan mintha neked azt mondanák hogy ne menjetek együtt az utcára a feleségeddel mert mások szerint ez provokáció és különben is rosszul néztek ki együtt!!!

".......hogy az embernek szinte hiányérzete van, ha mégis az ellenkező neműeket kedveli."

Totál hülyeség az egész, melegnek nem lehet "tanulni" vagy az vagy, vagy nem vagy az....
Az hogy mennyire elfogadott, tolerált az más kérdés.
De egy erre hajlamos embernek jobb ha tolerált mintha emiatt szorong egy életen át...

"Az, míg ezt valaki a 4 fal közt csinálja. Amint azonban kimegy vele kérkedni az utcára, "jogokat" követelve, már közügy."

Az hogy te a pároddal, feleségeddel együtt mentek kézen fogva az utcán, megcsókolod, átöleled stb, tehát egyértelművé teszed hogy együtt vagytok....az közügy és kérkedés?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.08.22. 10:57:02

@Gery87:

A házasság, a scalád a normalitás része, így annak demonstrálása nem provokáció.

Gery87 2020.08.24. 15:34:47

@MAXVAL bircaman közíró:

Az hogy vki megéli az identitását, örömét, boldogságát, párkapcsolatát stb mások előtt is az sem provokáció!
Az meg hogy mi a normális: szerintem önmagad felvállalása normális, a szeretet megélése normális!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.08.24. 15:46:47

@Gery87:

Önmagam felvállalása és kiélése nem feltétlen pozitívum.

Gery87 2020.08.24. 19:44:08

@MAXVAL bircaman közíró:

Ha pedofil vagy meg gyilkos hajlamú akkor nyilván nem, de nem erről volt szó!

Gery87 2020.08.27. 18:27:00

@MAXVAL bircaman közíró:

Ha nem árt másoknak akkor miért ne lehetne az ha neked jó?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.08.30. 07:34:57

@Gery87:

A társadalmi konszenzus rombolásában, gazemberesedésében.

vergyula 2020.08.30. 09:39:46

@MAXVAL bircaman közíró: Ebben a kérdésben pont nincs társadalmi konszenzus, nincs mit rombolni. Mondjuk szerintem a többséget egyszerűen nem érdekli. Ha kiírnának egy népszavazást, talán a szükséges részvételi arány sem lenne meg. Talán nem is baj, egy csomó kérdésben nincs is szükség konszenzusra. Pl. a "melegházasság" kérdése a melegekre és a törvényhozókra tartozik, semmiképpen sem a "majd én megmondom mindenkinek, hogy kell élni!"-tipusú kirekesztéshívőkre. Jómagam nem látom, hogy ez a példa bármilyen negatív hatást gyakorolna mondjuk az én családom életére.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása