magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Tüntetnek a nők és a gyerekek

Van egy vicces jelenség a liberális médiákban. Amikor valamilyen, liberális szemszögbúl pozitív ügyért tüntetnek bárhol a világban, mindig előjön, hogy a férfiakból álló rendőrség/csendőrség/katonaság erőszakos a nőkből - sőt gyerekekből - álló békes tüntetőkkel szemben. Lám, micsoda emberek ezek, a legelemibb tisztesség is hiányzik ebből a hatalomból és fogdmegjeiből: erős férfiak vernek gyenge nőket.

Persze, egyrészt nem igaz, pl. manapság egyre több a nőnemű rendőr. Másrészt nem minden nő 154 cm magas és 46 kg súlyú (ezek a feleségem adatai).

De nem is ez a lényeg. A lényeg itt a súlyos inkoherencia. Hiszen ugyanezek az emberek beszélnek a nemek egyenlőségéről, sőt egyenesen a több tucatnyi genderről, a dualitásfasizmusról, s más hasonló marhaságokról, de mindenekelőtt a bármiféle diszkrimináció tilalmáról.

Szóval miféle igaz progresszív liberális az, aki amikor lát egy alacsony, sovány, első látásra nőnek kinéző tüntetőt, s vele szemben egy százkilós, magas, férfinek tűnő rendőrt, rögtön el is dönti - diszkriminatív fasiszta módon -, hogy az előbbi egy nő, míg az utóbbi egy férfi? Hiszen teljesen elképzelhető, hogy az előbbi egy férfi, míg az utóbbi egy nő, sőt mindketten lehetnek akár ciszpedofil transzkrokodil gyíkemberidentitású huszonhatodik neműek, legalábbis a genderológiai áltudomány szerint, melynek híve minden igaz demokrata...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr4516291956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Hyde 2020.11.23. 08:28:03

Pár napja láttam videót ami egy mostani amerikai tüntetésen készült.

Jellegezetes identitáspolitikai demonstráció volt BLMBTQ vonalon az egyik nagyvárosban. Golyóállómellényes kommandós alakulatok intézkedtek egy jellegezetesen polgári engedetlenségnek előadott rendbontás során. Az egyik liberális-feminista aktivista telefonnal rögzítette a vele szembeni eljárást, miközben hisztérikusan vergődött és kiabált.
Egyfolytában azt üvöltötte a rendvédelmiseknek, hogy hozzá ne merjenek nyúlni, mert az nemi erőszak és vele szemben csak rendőrNŐ járhat el.
Egy idő után az intézkedést felügyelő rendőrparancsnok feltette a kérdést az aktivistának, miszerint:

- Honnan gondolja, hogy az őt előállító kommandósok valójában nem nőnek vallják-e magukat?

Az aktivista annyira összezavarodott, hogy képtelen volt bármit is reagálni vagy tovább ellenállni az intézkedésnek.

:-)

Helga Beauty Salon2 2020.11.23. 12:57:01

Nyilvánvaló a provokáció, nők és pláne gyerekek, a legritkább esetben szoktak tüntetni, pláne nem erőszakos módszerekkel!
Tuggyukkiék odaküldték őket, hátha pofánvágják az egyiket, de ha nem, akkor majd ők kreálnak egy sérülést a zalytónak szaladva, vagy egy jó kis ütős képet ahogy ezt már láttuk tőlük!

Gery87 2020.11.23. 19:17:52

Jó, jó, de ezek nem liberálisok valójában - max annak hazudják meg annak hiszik magukat - de nem azok.
Baloldal van, nincsenek "liberálisok"...
A baloldal feladta a szociáldemokrata mivoltát szociális újraelsoztó harcát és liberális lett gazdaságilag, nem bírálva a kapitalizmust, leszarva a bérből élőket...a liberális oldal pedig feladták a szólás- vallás- ás lelkiismereti szabadság eszméjét és radikális baloldali társadalomképet vettek fel.
ballibek.
Mindez azért mert a hidegháború végével nincs már fenyegető alternatíva, a tőke a kapitalizmus, a liberális demokrácia győzött, ezért nincs miért küzdenie már....
Pont mint a feminizmus....kiharcolta nyugaton amit kellett, ügy és cél híján metoo meg genderfasizmus maradt, mert persze ebből továbbra is meg akarnak élni egyesek meg hát azt nem lehet mondani hogy "OK, akkor oszoljunk, nincs itt semmi tenni való"....
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása