magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Kis csatagyőzelem

Bár természetesen nem vagyok katolikus, a katolicizmus mégis fontos, már csak számszerűsége miatt is: a kereszténység kb. fele a katolicizmushoz tartozik. Így ami a katolikusoknál zajlik, az fontos akkor is, ha az ember nem katolikus, sőt akkor is, ha antikatolikus.

Idén márciusban egy kisebb csata pozitív eredményt hozott: a hagyományhű katoikusok legyőzték a ferencista katolikusokat, március 15-én lett közétéve a Hittani Kongregáció, ami a katolicizmus legfelsőbb szerve dogmatikai és tanításbeli kérdésekben, februári hivatalos nyilatkozata, melyben elutasítja az azonosnemű "párok" megáldásának eretnek szokását egyes ferencista katolikus papok által. A nyilatkozatot maga Argentín Szivárvány Ferenc is kénytelen volt elismerni!

itt olvasható több nyelven

Természetesen minden magára valamit is adó progresszív kör és keresztényellenes szervezet mélyen felháborodott. Ami persze jó jel: amikor ők felháborodnak, akkor mi tapsolunk.

A magyar kampányt több homokos álkeresztény szervezet vezeti, élükön dr. prof. dupladoktor Réka von dr. Perintdoktorfalvival, a gráci Lucifer Egyetemről. A neves blogger mára oda jutott, hogy minden komment lehetőséget törölt minden cikkében, annyira retteg.

Címkék: közélet vallás
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr2016482610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery87 2021.04.07. 11:21:22

Egyrészt nem értem bárki mit háborodik fel....ez egy vallás nem úgy változtatják a nézeteiket mint más az alsóneműjét....
Jó, persze nem "szentek" ők sem, különben nem lenne ennyi felekezet.

Egyébként meg vihar a biliben....az hogy a kiöregedő, eljelentéktelenedő, avítt katolikusok mit hisztiznek egymásközt senkit nem érdekel.
Egyébként sem a ratyikról kéne határozatot hozni....hanem kisöpörni végre az összes pedót az egyházból....meg engedélyezni a papi házasságot....mert így csak deviáns rejtőzködő buzik és pedók gyűjtőhelye lesznek...
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása