magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Megbuzul a gyerek a reklámtól?

A legújabb árnyékbokszolás: akkor most be lesz tiltva Csajkovszkij, mert homokos volt, továbbá: elkapja a gyerek a homokosságot a tv-ből?

Kellemes vitamódszer: azt mondani amit senki se állított, majd azt fölényesen cáfolni. Ennek a neve árnyékbokszolás.

Mi is a valóság? Természetesen nem lehet elkapni egy genetikai eredetű betegséget. Senki se lesz homokos vagy pedofil, attól hogy ilyesmit lát. S persze egy homokos vagy pedofil szerző műve meg végképp nem okoz homokosságot vagy pedofíliát. A homokos Csajkovszkij egyik műve se okoz ilyesmit, ahogy a pedofil Thomas Mann írásai se képesek ilyen hatást elérni.

pedig még a tematika is pedó, mégse fertőz (a színpadi verzióban a színész direkt idősebb, hogy ne okozzon botrányt manapság, de az eredetiben kisfiú van, tessék elolvasni, nagyon jó mű)

Dehát akkor mi a tiltás értelme, vetődik fel. Ugyanaz, mint hogy vannak korhatáros filmek is. Senki se gondolja, hogy bárki erőszakos lesz egy erőszakos filmtől, de mégse adjuk oda kisgyereknek, hiszen még túl fejletlen ahhoz, hogy a helyén értelmezze a látottakat.

Egy nem eléggé fejlett agy esetleg mindent helyesnek és normális lát, amit megmutatnak neki, még nem képes belátni a dolgok hátterét.

Nyugaton egyre gyakoribb, hogy gyerekek nagy tömegben homokosnak mondják magukat, esetleg trenszneműnek. Olyan arányban, ami egyszerűen képtelenség. Miért? Mert minden média azt sugározza feléjük: mindez teljesen normális, sőt egyenes "kúl" dolog. A gyerek meg utánozni próbál, s bebeszéli magának: ő is ilyen fantasztikusan kúl ember.

100 éve a kisgyerekek hadvezérek akartak lenni, 50 éve űrhajósok, 25 éve zenész sztárok manapság meg transzgender szörnyszülöttek. Mindig alkalmazkodva az adott kor elvárásaihoz. Csak a hadvezér, űrhajós, zenész álom elmúlik nyom nélkül, károsodás nélkül, míg a perverz nemiség súlyos bajt okoz a gyerek lelkében.

én a barokk zene kedvelője vagyok, de a későbbi kor egyik legjobb darabja éppen Csajkovszkij műve

Az a társadalom, melyik nem termel utódakat, s azokat nem védi meg, szart se ér.

A Nagy Normalizáció - mely mindenképpen be fog következni - után fontos feladat lesz nürnbergi típusú törvénykezés: szigorú büntetés vár majd mindenkire, aki manapság aktív részt vállal a gyerekek megrontásában.

30 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr7416595480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sync 2021.06.18. 07:36:57

Akkor viszont nem értem, hogy miért kapcsolják össze a pedofiliát és a melegséget? Ha nem vettétek volna észre a Fidesz minden megnyilvánulása gonosz, taszító. Csak beteg emberek lelnek örömet benne. Milyen jól megvoltak az utóbbi 10 évebne, most, hogy jön a választás egyből milyen fontos lett, ugye?

sync 2021.06.18. 07:36:58

Akkor viszont nem értem, hogy miért kapcsolják össze a pedofiliát és a melegséget? Ha nem vettétek volna észre a Fidesz minden megnyilvánulása gonosz, taszító. Csak beteg emberek lelnek örömet benne. Milyen jól megvoltak az utóbbi 10 évebne, most, hogy jön a választás egyből milyen fontos lett, ugye?

Boldeone Bull 2021.06.18. 07:51:19

100 éve a kisgyerekek hadvezérek akartak lenni, 50 éve űrhajósok, 25 éve zenész sztárok manapság meg transzgender szörnyszülöttek. Mindig alkalmazkodva az adott kor elvárásaihoz"

Ennyire ne becsüld le a kisgyerekek szellemi kèpessègeit, valóságèrzèkelèsèt!

midnight coder 2021.06.18. 08:48:03

@sync: Szerintem a pedofília és a homokosság kb. ugyanaz az alapbetegség csak picit más tünetekkel. És elég baj az, hogy igazából lépéseket sem próbálnak tenni ennek a gyógyítására a sok hülye jogvédõ miatt. A másik vicc, hogy míg az elõbbiért gyakorlatilag halálra ítéli a társadalom a beteget, az utóbbit próbálják társadalmi normává tenni. Kb. olyan, mint ha a koronavírus mellékhatásaként elveszted az ízérzékelésedet az rendben van, de ha a szaglásod is elveszted akkor kivégeznek miatta.

Amúgy maga a homokosság kb. magánügy addig a szintig, amíg egymás közt csinálják. De bevinni az iskolába, és gyerekeket rábeszélni visszafordíthatatlan nemváltó mûtétekre már picit más dolog.

midnight coder 2021.06.18. 08:49:28

@Boldeone Bull: Egy kisgyerek valóságérzékelése még nem az igazi. Nem véletlenül vannak korhatáros karikák.

Mr. Hyde 2021.06.18. 08:51:07

Olyan felháborodás lett elővezetve az lmbtq oldal részéről, mintha legalábbis valami homoszexuális-holokausztot rendelt volna el a kormányzat.

A törvény kimondja, hogy sem hetero sem homo tartalmakat, agitációt nem lehet folytatni közintézményben 18. év alatt.
Mindenhol máshol lehet mindent mindenkinek.
A közintézmények 4 fala között nem. Ott nem. Ennyi.

Az oktatási intézményeket fogják fel aszexuális safe-spacenek.

lobaszopiatej 2021.06.18. 11:09:03

Valójában minden férfiban ott rejlik a buzulás, csak fel kell szabadítani.
Ezért fél ettől annyira mind a Jobbik, mind a Fidesz.
Igaz magyart ne tegye a nyugat hímkurvává.

Boldeone Bull 2021.06.18. 11:29:35

@midnight coder: Szerintem a pedofília és a homokosság kb. ugyanaz az alapbetegség csak picit más tünetekkel. És elég baj az, hogy igazából lépéseket sem próbálnak tenni ennek a gyógyítására a sok hülye jogvédõ miatt"

Szerintem a kettő nem ugyanaz. A legtöbb pedofil bűncselekmènyt fèrfiak követik el , kiskorú lányokon , nem ritkán családon belül , így a látencia nagysága óriási . A homoszexuális pedofília az inkább cölibátusra kötelezett fèrfi közössègekben fordul elő, pl a papok gyakorolják , de a " normál " homoszexuálisok között pont azért nem jellemző, mert ők már alapból is egy stigtamitizált rèszei a társadalomnak , így gyerekek felè csak nagyon ritkán közelednek
Az ókorban volt olyan , hogy a homoszexualitás a pedofíliával összefonódott: jellemzően egy idősebb , jómódú fèrfi - a pederaszta egy fiatal fiút választott magának , aki tanított , nevelt ès "beavatott". Általában minèl vagyonosabb volt az illető , annál nagyobb esèlye volt, hogy pederasztává válik
A magyar nyelvben egy ideig , 19. századig , nem is lètezett a homoszexualitásra szó, csak az hogy pederaszta ...
A mai modern homoszexálisok azonban nem a gyermekek társaságát keresik, hanem egymásèt, a pedofília pedig jellemzően egy családon belüli erőszak kapcsolat , leginkább fèrfiak követik el lányok ellen

Abban , hogy a homoszexualitást gyógyítani lehete , kètelkedem . A legtöbb esetben már teenager kor előtt eldől a nemi orientáció. Ha nemi orientáció kialakult , már átprogramozni , nem nagyon lehet az agyat
Kb a társadalom 2-20% - a kultúrafüggően nem teljesen heteroszexuális, átlagosan olyan 7 -14 % de, lassan nő mindig azok száma , akik maguknak vagy másoknak "coming out" - olnak...Így latenciából vállalt homoszexualitás lesz ..
A valós arányokat senki sem ismeri , mivel ott ahol ezèrt hátrányokat szenvednek nem vállalják fel nemi irányultságukat az emberek ...Ez így van Magyarországon is..
Nyugaton egèszen más a helyzet...
Aki ezzel a tèmával sokat foglalkozik, pro- kontra , az egy sem teljesen heteroszexuális . Az őrjöngő homofóbok sok esetben saját elfojtott , meg nem èlt biszexuális vágyaik miatt őrjöngenek annyira...

Boldeone Bull 2021.06.18. 11:46:11

@midnight coder: Nem véletlenül vannak korhatáros karikák."

Ha visszaemlèkszel , szerintem te is nèztèl korhatáros filmet, volt pornóújságod, ès pornó videokazettád , gondolom mègsem lettèl " pederaszta " hiszen a normál ösztönök ès józan belátás már dolgozik a gyerek fejèben is , ilyesmi nem fogja átprogramozni . Ha viszont a genetika adottságok, a kisgyermekkor hormonális hatásai ès a családi viszonyok úgy alakítják, akkor az lesz ami ...Szerintem ez egy többè- kevèsbè predesztinált dolog ...
Mire a mondjuk egy 16 -17 èves meghallgatja a Labrisz előadását, már lehet több szexuális kapcsolaton ès ezer pornón túl van, biztos hogy nem az lesz neki a vízválasztó ...

kiskisutca 2021.06.18. 12:41:32

"most be lesz tiltva Csajkovszkij, mert homokos volt"

Akkor most a magyar törvényhozás betiltotta Shakespeare-t, Thomas Mannt, Kölcseyt, sőt a Harry Pottert is! Emlékszem a szlovák nyelvtörvénnyel kapcsolatban voltak ilyen tódítások anno, pl., hogy le kell vésni a sírokról a magyar feliratokat!

Nekem erről inkább Al Capone esete jut az eszembe: csak adócsalásért tudták elítélni, mert máshoz nem volt jogalap.

kunzoo 2021.06.18. 13:44:44

@Boldeone Bull:
Ez norma kérdése. Most például a nők homoszexuális kapcsolatát szinte teljesen tolerálja a társadalom, a férfiakét nem. Ez külsőségekben is korán megnyilvánul. Két barátnő végigmehet kézenfogva az utcán. Két férfiról ez elképzelhetetlen. A nőknél sokkal elfogadottabb az egymás közti testi kontaktus.
Spártában úgy tudni, szinte mindenki biszexuális volt. A japán szamurájok segédjei, tanítványai egyben a szeretői is voltak mesterüknek. Nem hinném hogy ennyire más genetikával rendelkeztek volna.

Gery87 2021.06.18. 14:31:35

"Az a társadalom, melyik nem termel utódakat, s azokat nem védi meg, szart se ér."

Ezt én is így gondolom.
Hatalmas probléma a saját népesség elöregedése, a gyermektelenség, a válások magas aránya (nem a lehetősége!!) és mégis ezekhez képest fasságokkal foglalkozik a nyugati világ!
Nem lesz ennek jó vége....
Ami jön helyette...pedig sajnos nem feltétlen lesz "normális" hanem könnyen lehet hogy egy másik véglet....na az ellen ugyanúgy küzdeni kell majd.

Gery87 2021.06.18. 15:04:46

@kunzoo:

Ez így van, de a nők kapcsolatát azért tolerálja mert azt a többség nem tartja undorítónak testileg, illetve a férfiak fantáziáját még be is indítja.....persze ha két nem szép nőről van szó akkor ez már nem játszik és ugyanúgy sima buziként vannak kezelve.
Az pedig hogy "bezzeg 5000 éve minden görög meg római és egyéb régi korok emberei buzultak.." szerintem netto fasság. Voltak ilyenek, meg volt rá lehetőség, de hogy mindenki és általánosan...az hülyeség.

"A japán szamurájok segédjei, tanítványai egyben a szeretői is voltak mesterüknek."

persze, nyilván ha szamuráj lettél akkor minden vágyad a segédfiúkákkal buzulni....hagyjuk már.

Boldeone Bull 2021.06.18. 15:12:32

@kunzoo: A zárt fèrfiközössègekben jobban dívott a homoszexualitás. Èn az ilyen jellegű kèpződmènyeket mindig utáltam , mert " bűzlöttek " azoktól a princípiumoktól amik akadályozták a saját nemi identitásom megèlèsèt. Magyarul: utálom a nőhiányt. Szerencsère, akkor voltam huszonèves , a 90- es èvekben , amikor rendkívüli nőbősèg volt . Állítólag a 80- as èvek mèg jobb volt..
Azóta viszont megfordult a dolog : fele annyi fiatal nő van a társadalomban , akiknek a szociális mèdia átprogramozta az agyát, ráadásul egy torz nemisègkèp is megjelent , ami az USA- ból jött be.
Erre az új kihívásra viszont - szerintem - nem a törvènyek szigorítása a jó válasz , hanem a heteroszexuális kapcsolat támogatása bizonyos fokig a szabad , de felelős szex. Lennènek mèg ötleteim, a" règi szèp idők" visszahozatalára ..

kunzoo 2021.06.18. 15:50:05

@Gery87:
Ez bevett szokás volt ott, lehet ezzel is szentesítették az alá-fölérendeltségi viszonyokat. Mester, tanítvány.
Úgy tudom, Spártában a nászéjszakára a nőknek levágták a haját, férfiruhát kaptak.

kunzoo 2021.06.18. 15:52:54

@Gery87:
Sose ertem miért baj ha elválnak a szülők. Inkább a válás mint egy borzalmas házasságban maradni. A gyerek inkább a borzalmas házasságot szenvedi meg.

lobaszopiatej 2021.06.18. 17:26:51

@kunzoo: "Spártában úgy tudni, szinte mindenki biszexuális volt. "

Sőt, görögöknél olimpián az első szétkúrhatta az utolsót.

Sadist 2021.06.18. 18:00:28

Egyáltalán nem követem a belpolitikai eseményeket, mert nagy ívben leszarom, de azt pontosan tudom, hogy a kormány valami jót csinált, mert nagyon vinnyognak a szélsőbalos lipsik.
Azért is jók az ilyen nagy felzúdulással járó események, mert facebookon a keretes profilképekből azonnal látszik, hogy kik az agyhalottak és előre lehet tudni, hogy kiket kell ignorálni vagy szórakozásból kicsit megtriggerelni, hogy az ember egy jót röhöghessen a reakcióikon.

vergyula 2021.06.18. 18:19:10

@Sadist: Megértelek, a munkahelyemen a Pride-hónap alkalmából szivárványos zászló jelent meg a képernyőkön, én is jól szórakozom a felháborodott a homofóbokon.

Párduc oroszlán gorilla... Makákó! 2021.06.18. 18:48:06

"Az a társadalom, melyik nem termel utódakat, s azokat nem védi meg, szart se ér."

Ott a pont.

Teljesen mindegy milyen civilizációs vívmánytól vagyunk hanyatt esve, legyen az a technika fejlődése vagy a demokrácia, ha nem szolgálja a társadalom túlélését akkor a hajunkra kenhetjük.

Eközben Csádban az átlag néger megszül 12 gyereket a sárkunyhóban, meghal belőle 4, de még akkor is felnő 8. Azé a világ aki teleszüli.

Sadist 2021.06.18. 19:40:58

@vergyula: Én elsüllyednék szégyenemben, ha olyan hitvány helyen dolgoznék, ahol szivárványos zászlókkal tűzdelik tele az irodát és pride hónapot ünnepelnek, nem hogy még büszkélkednék is vele, de te tudod.

vergyula 2021.06.18. 21:18:05

@Sadist: Büszkélkedni a pride-dal??? Igazi nyelvi bravúr!
Dehogy süllyednél, inkább felmondanál.
Nincs tele az iroda szivárványos zászlóval, csak a gépek zárolt képernyőjén van egy kicsi, mutatván a cég elkötelezettségét a sokszínűség elfogadása iránt. Aki szerint ez rossz, az mondjon fel. (esetleg süllyedjen el szégyenében)

Sadist 2021.06.18. 21:46:47

@vergyula: Nem sikerült helyesen értelmezned, amit írtam, szégyenérzetem amiatt lenne, hogy mindössze annyira futotta a tehetségem, képzettségem és kitartásom, hogy egy fostalicska woke multinál tudtam csak elhelyezkedni.
Ha az én céges gépemen megjelenne bármilyen politikai propaganda, legelőször elküldeném a kurva anyjába azt, aki kitalálta, és ha nem vonnák vissza, azon nyomban felmondanék.

Örömhernyó 2021.06.19. 04:58:34

Fel kellene tenni a kérdést, hogy a hiszti, ami a ballib oldalon kitört a pedo-homo-LGBTQ proraganda tilalma miatt, az miért van. Mit reméltek a ballibák attól, hogy lehetett pedo-homo-LGBTQ propaganda.

Buzulni szabad ezután is.

Megjegyzem én a vallásokra, szektákra szoktatást, behálózást is tiltanám 18 éves kor alatt. Nyilván a jelenlegi magyar kormány pont ezt nem dogja meglépni. De az is nonszensz, hogy belenevelik a fiatalokat egy irracionális gyengén megírt mesevilágba, ahol eleve bűnösök és csak egy csuhás varázslónak öltözött büdösszájú öregembertől nyerhetnek feloldozást egy áporodott szagú gyóntatófülkében. Ez szellemi pedofília, ami láthatólag rengeted esetben vezet el szexuális pedofíliához.

@midnight coder: A poszt azt sugallja, hogy a homokosság és pedofília genetikai eredetű. Ez csak az esetek nagyon pici részében igaz és akkor is genetikai eredetű hormonzavar áll a hátterében.
A homók és pedók többsége egy fiatalkori behatás miatt kialakult fétissel rendelkezik. Ahogy egyesek a női cipőkhöz, lábakhoz, illatokhoz, bizonyos textilekhez vonzódnak szexuálisan, úgy a homokosok nagy része egyszerűen fetisiszta, akiknek a fétise az, hogy férfiakkal szexel. A pedók nagy részét pedig gyerekkorukban molesztálták, ezért alakult ki náluk ez a fétis. A megelőzés nagyon fontos.

@Boldeone Bull: "a pedofília pedig jellemzően egy családon belüli erőszak kapcsolat , leginkább fèrfiak követik el lányok ellen"

Ez így nem igaz. Legfeljebb a te látókörödbe ezek az esetek kerülnek, mert a fiúk sérelmére elkövetett pedofil cselekmények nem ütik meg a társadalom ingerküszöbét.

Amúgy Magyarország még mindig szélsőliberális a pedofília körébe nem eső cselekmények meghatározásakor.
Magyarországon egy ötvenéves férfi egy 14-15 éves lánnyal minden jogi következmény nélkül létesíthet szexuális kapcsolatot. Amerikában ez teljes mértékben elképzelhetetlen, azonnal vinnék börtönbe a férfit és olyan börtönbüntetést kapna, hogy rárohad a lakat. Sőt, Amerikában egy 19 éves fiú, ha lefekszik a 17 éves barátnőjével, akkor pedofíliát követ el, megy börtönbe. Számomra ez nonszensz.

@Gery87: A japán szamurájoknak nem az volt minden vágya, hogy fiúkkal szórakozzanak, hanem egyszerűen bele se gondoltak, hogy nem kellene. Ahogy egy római előkelő se gondolt bele soha, hogy nem kellene rabszolgát tartani, nem kellene fiúkkal üzekednie.
De ők emellett nemzettek gyerekeket a feleségükkel, a fiúkkal szórakozás az tényleg csak szórakozás, szex, néha barátság volt. Nem az volt a célja, hogy felforgassák a társadalmat, szembe köpjék a közízlést, bomlasszák a családot.

Örömhernyó 2021.06.19. 05:03:53

@Párduc oroszlán gorilla... Makákó!: Ez így van. Míg Nyugaton arról megy az álvita, hogy lehetnek-e jogai az allatoknak (nem lehetnek), válhat-e egy férfi nővé, ha elég erősen sminkeli magát, addig Bill Gates felvásárolja az összes földet az USA-ban, Maliban és Nigériában úgy ontják magukból a gyereket a négerek, mint a pattogatott kukoricát a popcorngép, Kína elárasztja a világot vírusokkal, elvesz minden munkát a nyugati proliktól, felvásárolja a tönkretett nyugati cégeket és hitelekkel köti gúzsba a csatlósait.
A nyugatiak meg közben álproblémákkal szórakoztatják magukat.

vergyula 2021.06.19. 08:45:21

@Sadist: Ha ilyen alapon határozod meg egy munkahely hitványságát, annak semmi köze tehetséghez, kitartáshoz, képzettséghez. Inkább ízlés dolga.
És nem kell, hogy multi legyen. Nem is olyan rég néhány önkormányzat épületén jelentek meg sokszínű (>3) zászlók. Tudom, azok a woke önkormányzatok.

Sadist 2021.06.19. 14:51:44

@Örömhernyó: Ez a kis összeállítás gyönyörűen illusztrálja mindazt, amit leírtál:
www.youtube.com/watch?v=Kfe6d6MzeLM

Sadist 2021.06.19. 14:53:54

@vergyula: "És nem kell, hogy multi legyen. Nem is olyan rég néhány önkormányzat épületén jelentek meg sokszínű (>3) zászlók."

Hivatali droidnak lenni eleve lúzerség.

Örömhernyó 2021.06.19. 17:37:52

@Sadist: Hivatali droidok a multiknál is vannak. Az, hogy valaki irodai proletárként állami vagy magán munkahelyen vágja a centit, az nem büszkeségi kérdés, hanem hogy hol jobb, illetve hol kevésbé rossz éppen.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása