magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Friderikusz

Friderikus YT-csatornája sose aktuális. De ez benne az érdekes, időnként felteszi régi anyagait.

A minap egy 2006-os beszélgetést adott közre újra. Baromi röhejes a mai események tudtában nézni.

Az első fele semmi különös, a második viszont csúcs. Az első rész egyetlen értelmes eleme: Kéri legalább hiteles ember, nem csinált akkor se hülyét magából, pedig ehhez akkor bátorság kellett.

Radicstól megtudjuk: az igazán helyes magatartás a "töprengás", s veszélyes a "nagy igazságok" kimondása. Különösen a Kossuth téren, Meg a sok zászló polgárháborút okoz. Reméljük, nem nézi/hallgatja őt se Noár, se a ballib pedagógus hisztivezérek!

A mindig szarkeverő, iszonyúan buta és kiemelten gusztustalan "igazijobboldalikonzervatív" Ungváry aztán műfelháborodik a "nyilasok" és a Fidesz nem elég határozott nyilasellenessége miatt. Mert aki Gyurcsány ellen tüntet, az zsidókat akar akasztani.

Persze a végkövetkeztetés: Gyurcsány "igazságbeszéde" a világtörténelem sorfordító eseménye, s mindenki hülye és demagóg, aki ezt nem érti. Meg biztosan nyilas, aki zsidókat akar akasztani.

Ez a Friderikusz nagyon meg lehet sértődve a ballibekre!

Amikor hallgattam/néztem, munkahelyen voltam, s nem túl jó hangulatban. A műsor végére már vidám voltam, egyes kollégák rám is néztek: "ez meg minek örül, mikor mindenki a munkaidő végét várja?" - dehát az ilyen dolgoktól nem tud az ember nem jó hangulatba kerülni.

Címkék: közélet
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr7117953246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2022.10.20. 08:17:00

Ettől rosszabbul csak tótaw cikke öregedett.

Gery87 2022.10.20. 17:27:31

Semmirekellő beszélőfejek!
Ennél a sok baromságnál semmitérő érdektelen hazug nyalonckodásnál még az is értelmesebb tevékenység hogy nézed ahogy nő a fű.

Gógita 2022.10.20. 22:33:28

@Gery87: Ne gondold, hogy az a sok baromság, amiket ma MONDANAK, nem lesz ugyanilyen abszurd és nevetséges húsz év múlva! Az lesz.
De ma, ahogy akkor is, egy egész tömeg issza szavaikat áhítattal, és megy velük tüntetni, diktatúrázik és várja a világ - de legalább az "Orbán Rezsim" - végét!

Gery87 2022.10.21. 12:00:26

@Gógita:

Különbséget kell tenni ezek között a beszélőfejek között, meg a mindennapi valóságból jövő tüntetők és felszólalók között!
Ahogy 2006-ban is voltak ezek akik pofáztak a pénzükért épp amit kellett, meg voltak a tüntetők akiknek sok mindenben igazuk volt!

Alfőmérnök 2022.11.14. 03:34:19

A legirritálóbb talán nem is Ungváry, hanem a Radics Viktória nevű hisztérika. (Láthatóan nagyon be van sz@rva, hogy Orbán olyanokat mondott, hogy "a játéknak vége".)
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása