magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

"Zsidóellenes indulatok"

Ül 3 zsidó a stúdióban és panaszkodnak miért nincs a médiákban pártatlanság.

Pártatlanság alatt azt értik, miért nem áll mindenki a zsidó oldalra a palesztín-zsidó viszályban.

Egyébként én nem várom el egy zsidótól, hogy a zsidó érdekek ellen beszéljen vagy hogy pártatlan legyen egy zsidó szemszögből érzékeny kérdésben. Sőt, normális, ha ezt nem teszi. De az durva hazugság és képmutatás, hogy a zsidópártiságot semleges, mérvadó nézetnek hiszik.

S nem vagyok palesztínpárti. A palesztínpárti szélsőséges szövegeket pont ugyanannyira nevetségeseknek tartom, mint a zsidópárti szélsőséges szövegeket. Alapvetően semleges vagyok a palesztín-zsidó viszályban.

Egyébként pedig tény, hogy a nagy liberális médiák ma láthatóan a palesztín oldallal szimpatizálnak - ebben igazuk van a stúdióban ülőknek. S még meg is értem emiatt érzett keserűségüket. Bár a zsidók elleni előítélet liberális oldalon máig nem jutott el arra a szintre, ahol az oroszellenesség van. Lásd, izraeli művészeket, sportolókat nem kényszerítenek arra sehol, hogy ítéljék el országukat, mert ha nem, akkor kizárják őket mindenhonnan - miközben oroszokkal szemben ez folyamatosan zajlik.

Válogatott baromságok is elhangzanak a műsorban, lásd az antiszemitizmus egy örök eszme, mely a barbárság jele, s a zsidóság meg a progresszió zászlóvivője. Meg hogy a szovjet propagandában 1967 után antiszemitizmus volt - egyszerűen tényszerűen nem igaz.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3018709432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.10.17. 12:42:16

Addig, amíg az a fogalom, hogy antiszemitizmus azt jelenti a valós tartalmával ellentétben, hogy zsidó ellenesség, addig mindenki tudja, hogy az ezen szót böfögök hazudnak.
Ugyanis ez minden semita nép elleni viselkedés(csomagot) takar.
Ez az egyik.

A másik, hogy két semita nép testvérháborújához annyi köze van egy keresztény magyar embernek, hogy féltéssel, óvással igyekszik tenni az ott élő keresztényekért, akiket a másik két vallási csoportosulás legszívesebben mind felszámolna.

A harmadik meg az, hogy a világ legdemokratikusabb állama és az általa működtetett világ legerkölcsösebb hadserege, szóval ezen két terrorista bűnszervezet emberi(es)ség elleni bűncselekményei akkor is tények, ha az azt kimondók és számonkérők rögtön nácifasisztatrappistaturistabesenyőpista kategóriába kerülnek.

Mindemellett a zsidó lét évezredekkel megelőzi és meghaladja a vegytiszta nácizmust, ugyanis mind fajelméletben, mind kirekesztésben, mind minden egyéb jellemzőjében messze megugorja azt a szintet, ami kapcsán a II. VH után a nürnbergi cirkuszt megrendezték.

Persze ez nyilván a médiában ugató bohócoknak nem tetszik, hogy átlátnak emberek milliárdjai az ezt eltakaró hazudozáson (lásd haszbara és társaik), de ez különösebben már nem befolyásolja a kellő immunitással rendelkező, valóban gondolkodni is tudó embereket.

Persze ez a rengeteg sok ember nem a zsidók vesztét akarja, nekik annyi is elég lenne, ha levetkőznék végre ezt az embertelen viselkedést. Csakhogy ez kb reménytelen vágy... Mert aki kiválasztottnak tartja magát és népét az pontosan definiálja azt, hogy honnan jön és mire is való (vö: kiválasztás, mint biológiai folyamat, ennek múlt idejű alakja => ... )
Röviden: szarban vannak a zsidók és csak rajtuk múlik, hogy kiemelkednek belőle, vagy a teljes emberiséget magukkal rántják.

Tapi2021 2024.10.17. 14:00:59

Mindenkinek a maga baja fáj, ahogy mondják.

Gery87 2024.10.17. 14:34:38

Le mertem volna fogadni a gigapöcs lesz az első..

Egyébként meg, ki nemszarja le mit ajvékolnak a megélhetési libsik.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.10.17. 14:38:26

@Gery87:

Ketten eleve cionisták. Ami persze nem gond számomra, én nem gondolom, hogy a zsidó nacionalizmus bármiben is rosszabb lenne más nacionalizmusnál, engem ez az "anti-cionizmus" izé kifejezetten taszít.

Engem az egészben csak a hazugság zavar.

A fiatalabb srác aznap a Partizánban is vitázott, egy palesztínpárti komcsival, az vicces volt.

kiskisutca 2024.10.17. 16:14:03

"rosszabb lenne más nacionalizmusnál"

Mit szólsz az (észak-)macedón nacionalizmushoz?
:-)
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása