magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. január 07. 07:07 - maxval bircaman felelős szerkesztő

Orbán ezüstérmes

Friss, múltheti médiahír: az Organized Crime and Corruption Reporting Project megválasztotta Orbán Viktort a 2014. év második legkoruptabb személyiségének.

E hírrel kapcsolatban a Fehér Ház táviratot intézett Orbánhoz:

Tisztelt Orbán Úr!

 

Amennyiben Ön továbbra sem támogatja vakon és szófogadóan politikánkat, fennáll a veszélye, hogy februárban egy másik neves, szintén független, teljes mértékben civil szervezet, az Ex-Soccer Players Reporting Project Önt fogja megválasztani minden idők második legtehetségtelenebb volt focistájának. Márciusban pedig egy másik nemzetközi hírű, mértékadó civil szervezet (mely szintén természetesen teljesen független tőlünk, ezt szeretnénk aláhúzni), a Small People Reporting Project pedig esetleg Önt fogja választani 2014. második legcsúnyább alacsony emberének.

 

Viszont amennyiben Ön változtat eddigi politikáján, az Organized Crime and Corruption Reporting Project visszamenőleg törölni fogja az Ön mostani korrupciűs ezüstérmét, s Ön lesz a Good People Reporting Project (ismét egy független, civil szervezet) 2015-ös listáján a világ legszebb és legjobb embere.

 

Tisztelettel:

 

Sárgabarack Obama s. k. nevében:

André Veesenmayer Badfriend

Címkék: politika humor
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr777039779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2015.01.07. 10:45:40

Ezek a szervezetek kb annyira függetlenek, amennyire te sem àllsz egyik oldalon sem, te mindìg objektìv vèlemènyt fogalmazol meg.
Ehhez kèpest csak ès kizàròlag a ballib oldalt kritizàlid, a fideszt sosem.
Mily èrdekes.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.01.07. 11:13:18

@Sexual Harassment Panda:

Független vagyok. De nem vagyok objektív.

A két dolgot válaszd külön. Független vagyok, mert minden más érdektől függetlenül alakítom ki az álláspontomat. De nem vagyok objektív, hiszen van egy világlátásom (ami per definitionem szubjektív), ami mérce az események értékelésénél.

Objektív vélemény NEM LÉTEZIK. Független viszont igen.

A magyar belpolitikával nem foglalkozom sosem apró részleteket illetően, csak a fő eseménysodrok mentén. Ezért tűnhet úgy, hogy mindig egyetértek a Fidesszel. Pedig ez koránt sincs így.

Sexual Harassment Panda 2015.01.07. 11:21:21

@maxval bircaman szerkesztő: èn ùgy latom, hogy a jelenlegi helyzetben nem Mo ès az usa, hanem az Eu ès az usa konfrontàlòdik a függetlensègükèrt, Oroszorszàg miatt.
Olyan èrzèsem van, mjntha az èrdekeink egybeesnènek a nèmet èrdekekkel.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása