magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Vicces ballib öngól

Nagyon rájár a rúd a ballib megmondóemberekre manapság.

A mindig kész zsidókártya bukott el éppen. Már évek óta nem működik az, hogy a magyarországi zsidóságot használják fel a zsidózásra, de eddig legalább a külföldi zsidó szervezetekben megbízhattak.

Erre beüt a csapás: maga Izrael köp be a ballibek levesébe.

Ezt most nehéz lesz kimagyarázni. Mi történt? A cigány Zorbán lefizette Izraelt? Az izraeli kormány antiszemita? Esetleg az emberevő Putyin mozgatja a szálakat már megint? Vagy az izraeliek hazudnak? Vagy a legrosszabb: mégsincs mindig igaza Izraelnek mindenben?

Nehéz eligazódni, a végén még annyira belagabalyodnak az ügybe a ballibek, hogy kénytelenek lesz saját maguk ellen tünteni "kódolt antiszemitizmusuk" miatt.

Pár agyatlan persze még küzd, mind a kapituláció után a dzsungelben felejtett japán harcos. Éppen Nobel-díjat követelnek gazdájuknak. Mivel ez csakis humorral értelmezhető - a másik megoldás az lenne, hogy Iványi és társai dühöngő elmebetegek -, így mi is aláírtuk a petíciót, íme:

srs.png

Címkék: politika
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9912656457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.11. 12:31:26

Olvastad ezt az undormányt?

Nem gondoltam volna, hogy valaki ki fogja magyarázni, miért jogos és demokratikus Izraelben az az NGO-törvény, ami Magyarországon nácifasiszta diktatúrás antidemokratikus rossz, de valaki megtette:

hvg.hu/itthon/20170710_Izrael_Magyarorszag_sorosozas_antiszemitizmus_plakatok_kampany

"Alapítványi e-mailjeinek tavalyi, DC Leaks-es meghekkelése óta köztudott, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) nyíltan szembenáll Izrael állítólag "rasszista és antidemokratikus" politikájával, és 2001 óta közel 10 millió dollárt adományozott a zsidó állammal szemben álló civil szervezeteknek, olyanoknak is, amelyek szélsőségesek, és amelyek megkérdőjelezik a zsidó állam létjogosultságát, mint pl. a "Palestinian citizens of Israel" (PCI), az Adalah, vagy az I'lam palesztin médiaközpont.

Magyarországot persze nemhogy egy mindent elsöprő migránsveszély, de egyetlen, legitimitását megkérdőjelező NGO sem fenyegeti. Ami tehát a sok évtizedes fenyegetettséget tekintve Izraelnek alapvető lét- és biztonsági kérdés (és az átláthatóságot szolgáló NGO-törvényét is így fogadta el), az Magyarországon nettó hazugság, hisztériakeltés, állami fake news."

És ne forduljon ki az ember bele az undortól.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.11. 12:39:22

Mert ugye arról a Sorosról, aki nyíltan Izrael ellenségeit támogatja, egy pillanatra sem szabad feltételezni, hogy Magyarországgal ugyanezt teszi.

IT Knight 2017.07.12. 20:11:16

LOL, nézzétek meg a profession mezőt a nem-troll aláíróknál. "Totkár", meg beírja a telefonszámát :D Meg az a szakmája, hogy tiltakozik a gyűlöletkeltés ellen. (mondjuk lehet tényleg ezért fizetik)

IT Knight 2017.07.12. 20:14:12

Birca, a 69-es aláíró is te vagy? "Male gay escort" Szófiából :D

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.13. 06:08:50

@IT Knight:

Igen, láttam. Nem gond, a saját akciójukat teszik tönkre a srácok.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása