magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Vesszen Botka!

Mára Botka lett a ballib agytröszt egyes számú ellensége. Orbán hirtelen a második helyre szorult a kilövendők listájában. Vajon mi történt?

Hogyan lehetett a legerősebb ballib szervezet vezetőjéből a ballibek, s a mögöttük álló Soros-maffia, valamint a háttérhatalom fő ellensége?

Mert tény: a magyar ballibaizmus ismét kitermelt egy embert, aki rádöbbent, a liberalizmus az oka minden bajnak,  s balra kellene fordulni ahhoz, hogy a politika hasznos legyen. Ez Botka, ő az, aki rájött: az MSZP bajának minden oka, hogy az az évek során liberális párttá züllött, így szavazói lassan elmentek, elsősorban a Fideszhez és a Jobbikhoz.

Már volt egy ilyen eset: egy ifjú lánglelkú, nyugatnyaló ultraliberális,  a háttérhatalom nagy reménysége, Soros személyes haverja. Orbánnak hívták. Az évek során szembefordult gazdájával,  miután rádöbbent, hogy a nyugat érdekeinek követése és a Soros-félék receptjének betartása sehová se vezet, azon kívül, hogy pár parazita globálkulák naponta újabb milliárdokkal gazdagszik, miközben az ország népe nem lép előre.

A háttérhatalom legnagyobb rémálma: Orbán ellenfele egy másik Orbán lehet a magyar politikában! Ez olyan szörnyű jövőkép, ami ellenében még az Orbán "diktátor" elleni harcot is szüneteltetni kell.

Jönnek egymás után tehát a lejárató cikkek, a hamisított közvéleménykutatások, neves ballib megmondóemberek hányásai, s minden ismert eszköz a liberális boszorkánykonyháról. Most nem szégyellik ehhez a fideszes médiákat is felhasználni.

Nem adok sok időt Botkának, le lesz vadászva hamarosan. De mindenesetre le a kalappal előtte, hogy mert kesztyűt dobni a Soros-féle elnyomók mocskos pofájába,

Címkék: politika
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr2512910333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.10.02. 15:49:01

"... egy ifjú lánglelkú, nyugatnyaló ultraliberális, a háttérhatalom nagy reménysége, Soros személyes haverja. Orbánnak hívták. Az évek során szembefordult gazdájával, miután rádöbbent, hogy a nyugat érdekeinek követése és a Soros-félék receptjének betartása sehová se vezet, azon kívül, hogy pár parazita globálkulák naponta újabb milliárdokkal gazdagszik, miközben az ország népe nem lép előre."
Orban lehet, hogy szembefordult egyik, hangsulyozom egyik gazdajaval, de maradt neki azert par olyan gazda a sok kozul, akikkel nem fordult szembe. Neki veghez kell vinni feladatat, amihez minden segitseget es parancsot megkap a jelenleg "terndi" paholytol. Ez a feladat pedig az - es nem csak jelenleg, hanem hosszu ido ota - hogy tobbek kozott a magyar nepet lehulyitsek droid szintre, az eletkepes lakossagot eluzzek iden orszagokba "gazdasagi kivandorlas" cimszo alatt es az orszag etnikai tisztasagat ugy ahogy megorizzek, konzervaljak, tehat nem engednek nagytomegu bevandorlast, stb. (hogy erre miert van szukseg, az egy mas kerdes es errol meg en sem irhatok) Amig ezeket a szempontokat Orban nacionalista kontosbe burkolozva nagyszeruen teljesiti, minden megengedett neki es orszaglasa biztositott.
No Peace! No Love! God Bless the Proletariat! ¡No Pasaran! :) Homage to Catalonia!

IT Knight 2017.10.03. 08:22:23

Politikai fogadasra gondoltal mar? lehet fogadni pl arra, hogy ki lesz a kovetkezo miniszterelnok, stb. Szerintem jo lennel benne, felteve ha ez neked erkolcsi szempontbol vallalhato penzszerzesi forma.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása