magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. július 06. 08:08 - maxval bircaman felelős szerkesztő

DK

Véletlenül akadt egy normális ember a DK-ban.

Fejlemény: azonnali hatállyal kizárták a pártból. Az alapszabály tiltja normális emberek részvételét.
A DK a háttérhatalom és a nemzetközi nagytőke legreakciósabb, leginkább népellenes körei leginkább magyarellenes csicskásainak nyíltan elnyomó élcsapata. 
A kizárt DK-s véleménye, mely miatt kizárása történt: "Az orvostudomány minden kromoszóma rendellenességet betegségnek tart! Nem lehet kivétel a nemi kromoszómáé!! A szexualitás a fajfenntartó ösztönön alapul, ergo férfi és nő között természetes. Utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell!! Amúgy nem érdekel ha valaki a szőrös, fekáliás végbélnyílásra gerjed, de ez legyen a magánügye! Az én toleranciám odáig terjed, hogy betegségnek tartom!".

Címkék: homoklobbi
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr667603378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.07.06. 08:32:29

Korpa közé keveredett, kihányták a disznók.

Amúgy nagyon korrekt leírása a szexuális degenerációnak. Persze mindenkinek vannak egészségügyi problémái, de senki másnak nem jutna eszébe ezt másokkal tiszteltetni, vagy egészségesnek elfogadtatni. Még egyetlen épkézláb magyarázatot sem hallottam arról, hogy miért kell a hálószobatémáik miatt felvonulniuk, vagy ha kell, akkor miért nem vonulnak az év minden napján valakik? Egyszer süketek, máskor félkezűek, azután az asztmások, a tyúkszemesek, a bőrallergiásak, stb. Lehetne pótszabadságot igényelni a többszörösen érintetteknek, nehogy csorbuljon a személyiségi joguk. Ezt külön jutalommal is meg kellene toldani azok esetében, akik saját önpusztító életük hatására lettek kisebb-nagyobb mértékben egészségkárosodottak, mint dohányosok, drogosok, alkoholisták, stb.

Attan 2015.07.06. 08:50:07

Már csak egy kérdés maradt: ez a faszi nem tudta, hova lép be?
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása