magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. december 21. 12:12 - maxval bircaman BircaHang Média

Hatalmas siker Szlovéniában

Idén márciusban a szlovéniai parlament – lakossági felhatalmazás nélkül – megpróbálta bevezetni az országban az egyneműek úgynevezett „házasságát”. A parlament erkölcstelen döntését hatalmas felháborodás követte, mire a keresztény szlovénok megszervezték magukat, s összegyűjtöttek a törvény megváltoztatására irányuló népszavazás kiiírásához szükséges aláírást szinte napok alatt.

 

A szlovén népszavazási szabályozás messzemenően demokratikus. Ha egy népszavazáson a szavazásra jogosultak legalább 20 %-a azonos választ ad le, akkor a meghozott döntés KÖTELEZŐ érvényű.

 

A tegnap lezajlott népszavazáson 620405 szavazópolgár vett részt, ez az összes szavazásra jogosult 35,9 %-a. Igen szavazatot adott le (azaz támogatta a törvény megváltoztatását) 392635 személy,  nem szavazatot adott le 225435 személy, míg 2335 szavazat érvénytelen volt. Tehát az igen szavazatok aránya az összes választópolgár 22,7 %-a, azaz sikerült elérni a szlovén jogszabályok által megkövetelt 20 %-os küszöböt. Tehát a nép döntése KÖTELEZŐ.

 

Így a jövő héttől (miután a népszavazás eredménye jogerős lesz, az esetleg óvások lezárása után) Szlovéniában ismét egy férfi és egy nő között köthető csak házasság! A kilenc hónapnyi államilag szponzorált perverzió csak rossz emlék marad a múltból.

 

Hatalmas győzelem ez Jézus és hívei számára, valamint minden más vallású és ateista tisztességes ember számára!

 

S természetesen mindez csattanós karácsonyi pofon a homoklobbi számára.

 

Éljen Szlovénia!

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr428188262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2015.12.21. 15:45:29

Micsoda ajvèkolàs volt a 444-en!
Volt ott minden:csalàs, önbìràskodàs, a többsèg diktatùràja.Rettenetes volt.
A hàzassàg az magànügy, vagy nem?

felirat 2015.12.22. 00:28:40

Sajnos Szlovéniában most még az elavult berögződés kerekedett felül. Szerencsére az elmúlt 10-20 év nyugati tendenciája ebben azért jobb irányú (lásd Írország).

felirat 2015.12.22. 06:41:21

@maxval bircaman BircaHang Média: Egyrészt az egy kitalált lény mások ijeszgetésére másrészt nem érdekes, hogy ki mit ad a szájába. Attól még nem változik a jó irány.

Húsleves 2015.12.22. 10:35:10

@felirat:
Attól sem változik a jó irány, hogy az agymosott, vesztes, a többség által megvetett maradék csürhétek a marginális véleményét "jó irány"-nak nevezi a többségével szemben.

Húsleves 2015.12.22. 10:57:22

@bircaman szerkesztő maxval:
Mindkét oldalon van egy csomó agymosott. Leginkább arról lehet felismerni őket, hogy sohasem magából a dologból indulnak ki, hanem mindig az előítéleteikből. Ez rád érdekes módon pont kevésbé jellemző, mint az ilyen "liberális"-ra, akinek az az "érve", hogy "jó irány"-nak nevezi a minoritása marginális véleményét, és ezzel szerinte "bizonyítást nyert", hogy az úgy is van. Miközben a "tendencia", amire hivatkozik egy mesterségesen keltett, és igen gyenge lábakon álló agymosás, miszerint fejlődés az, amit ők annak mondanak, oszt jónapot.
Mondom ezt úgy, hogy veled ellentétben egyáltalán nem vagyok kategórikusan a melegházasság ellen, hanem az ellen vagyok, hogy ilyen agy nélküli droidok mint ez a FELIRAT, mindenféle alaposabb megfontolás nélkül dogmaként kezeli az állításaikat.
Hogy világos legyenh a saját álláspontom. A melegházasság véleményem szerint abszolút magánügy lenne, ha tényleg két ember belső ügye lenne. Na de tényleg így van-e? Hát nem így van, mert mi van például az örökbefogadással? Ha ugyanis nem teszünk a melegházasságra külön kitételeket, akkor automatikusan jogot nyernek például ugyanolyan feltételek mellett történő örökbefogadásra, tehát más személy is érintett. Ez pedig a liberális elvekkel is szembemegy, mivel normális, igazi liberális csak olyna szabadságot pártol, ami nem más kárára megy. Na és innentől kezdve sokkal dogmatikusabb az ilyen liberálisnak hazudott akármi véleménye a tiednél, annak ellenére, hogy te vagy az, aki bevallottan hiszel valamiben, de nem elvakultan, nem mész a valósággal szembe, mint ezek.

A legtöbb eszmére (ne essünk túlzásba, mert nem mindegyikre, de a legtöbbre igaz), hogy ha valakik ténylegesen úgy viselkednek, akkor az alapjában véve jó, akik takarózásra, dogmatizálásra használják az elveit, akkor rossz. Ugyanúgy igaz ez a keresztény hitre, hiszen a keresztény szeretet nevében is kínoztak embereket és indítottak háborúkat, de lehet jól is csinálni, dogmák helyett valóban annak a szellemében. Ugyanúgy igaz ez a liberalizmusra is. Neked se ugyanaz a véleményed az LMP-ről mint a többi ballibről, igaz?

Egyébként itt van egy igazi liberális ember írása a ma liberálisoknak hazudott csőcselék valódi arcáról, nagyon tudom ajánlani, olvasd el:
kakukkfeszek.blog.hu/2015/12/04/liberalis_jogvedok_szevasztok

Húsleves 2015.12.22. 14:44:56

@bircaman szerkesztő maxval:
Persze hogy nem az, de szerintem te eleve félreértetted amit írtam, mert én pont nem a "nem ballibekre" írtam az agymosottságot. Nem mintha máshol nem lennének agymosottak, de jelenleg a ballibák magasan vezetik a kategóriát, olyan szinten, hogy minden épeszű ember falra mászik tőlük. És még azt sem fogja fel a primitív agyuk, hogy az idióta kommunikációjuk milyen kontraproduktív, jelenleg már a béka segga alá tornászták magukat, épp nemrég írta az Origo, hogy ha most lennének a választások, a FIDESZ-nek megint két harmada lenne. És ez sajnos nem annyira a FIDESZ-ről mond el valamit, hanem az alternatíváról.

Húsleves 2015.12.22. 14:47:11

@bircaman szerkesztő maxval:
Ettől függetlenül tényleg ajánlom a figyelmedbe az írást amit linkeltem, abból láthatod, hogy normális liberálisoknak ugyanúgy elege van az álbaloldalból, mint mindenki másnak. És nagyon jól le is írja hogy miért.

bircaman szerkesztő maxval · http://bircahang.org 2015.12.22. 15:01:08

@Húsleves:

Így igaz. Nem a Fidesz nagyon jó, hanem az ellenfél nagyon rossz.

felirat 2015.12.22. 18:22:09

@Húsleves: Ez így igaz, a jó irány nem változik csak attól amit egy többség vagy kisebbség mond.

Húsleves 2015.12.22. 19:55:11

@felirat:
Persze, főleg egy olyan alternatív valóságban, ahol olyan, petricsészében termesztett kotraszelektált hulladékok mondják meg, hogy mi a jó irány, akik egyenesen kérkednek vele, hogy nem érdekli őket az emberek véleménye.
De az irány tényleg nagyon jó, az alábbi linken megnézheted a nagy tudásotokkal az irányotokat meg a tendenciátokat egyenesen le a picsába:
www.origo.hu/itthon/20151209-fordult-a-kocka-ciklus-kozepen-ilyet-meg-nem-mertek.html
És ezt nem a gonosz Orbán bácsinak köszönhetitek, hanem annak, hogy annyi eszetek van, mint amit te itt demonstrálsz. Csak röhög már mindenki a debil csürhétek vergődésén. Az összes "érvetek" valami ilyesmi, mint amit itt produkálsz, hogy az az irány a jó amire ti azt mondjátok hogy az. Mert amit ti mondtok az ugye szent kinyilatkoztatás, mert a ti Istenetek, a spekuláns Shortos György felruházott benneteket a csalhatatlanság kiváltságával.
Megmondom én neked mi a tendencia: az, hogy túlnőttétek a korlátaitokat, és ki fogtok halni mint a dinoszauruszok.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.12.23. 08:56:56

@Húsleves: Sajnos ebben az elmeroggyant világban mindent fordítva csinálunk, mint kellene.
Pl. rendőrök százával választjuk szét a balhézó szurkolókat, ahhelyett, hogy körülzárnánk őket, és elég lenne egy tucat rendőr a kifáradt túlélők összefogdosására, meg néhány hullaszállító a köztisztaság helyreállítására.

Régen elég jól működött a tükörmutatás taktikája. Ha a géntorzult házasságot akar, akkor meg kell vele értetni, hogy ez egy kifejezés, ami a fajfenntartás alapegységének jogi intézményét jelenti. Hogy jobban értse, a meleg és a leszbikus kifejezés is megkülönböztető ismereteket szolgáltat a nemekre vonatkozóan.

Ha a liberális fogalomhasználat felfogása jó irány, akkor miért nem tüntetnek a hím leszbikusok, és nőnemű melegek intézménye mellett? Persze tudjuk, mert ez is egy baromság lenne. Ugyan úgy, mint az egyneműek törvényesített egybekelését házasságnak nevezni.
Ha törvényesíteni akarják az együttélésüket, akkor találják meg hozzá maguknak az intézményesítés elnevezését is. Ha ez megvan, akkor elkezdődhet a társadalmi vita annak jogi vonzatairól is, amibe megjelenhet az örökbefogadás is, de már nem automatizmussal, hanem a gyerek érdekeinek figyelembevételével. Az meg azért talán nem okozna nagy fejtörést, hogy az amúgy pechesen hibás génekkel szenvedő párok nem alkalmasak egészséges szexualitású utódok nevelésére. Vagy látott már valaki születésétől fogva kerekesszékben ülő síugróoktatót? És krónikus asztmás mélytengeri búvárt? Nem szégyen az, ha alkalmatlanok vagyunk valamire, ha másvalamire viszont alkalmasak vagyunk. A baj az, ha olyasmiben akarunk kiteljesedni, amihez nem rendelkezünk alapvető képességekkel, miközben elutasítjuk a társadalmakra normális esetekben jellemző kölcsönösség elvét, és nem tesszük hozzá azokat az értékeket, amik lehetőségével valójában rendelkezünk.

Húsleves 2015.12.23. 11:03:10

@F.M.J.:
Abszolút igazad van, tökéletesen leírtad a lényeget. Ha valaki meleg, hát meleg, attól még lehet értékes ember, mint például Csajkovszkij zenéje se lesz kevesebb attól, hogy tudjuk hogy meleg volt. Na de az már egy agyrém, hogy a libsi hülyegyerek kijelenti hogy ez a jó irány, hozzátéve hogy a túlnyomó többség véleménye sem számít neki. Ez a jó irány oszt jónapot, mert a hülyelibsi gyerek úgy gondolja, hogy neki az is a szabadságához tartozik, hogy indoklás nélkül ő mondja meg, hogy mi a jó irány.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.12.23. 11:46:26

@Húsleves: Egy kevés disszonancia van azért a többség-kisebbség alapon megítélt jó-rossz vitában. A történelem arra tanít, hogy van az úgy, hogy a többség tud valamit rosszul. Nem ettől lesz valami helyes.

Természetesen nem erre az esetre gondoltam, csak úgy általában. Ne essünk ugyan abba a hibába, mint ők, és ne számokkal akarjuk eldönteni a vitát. Nekünk (értsd: egészséges szexualitású, tehát szaporodásra alkalmas emberek) ugyanis vannak észérveink is a beteg emberek helyes társadalmi megítéléséhez. Annál is inkább, mert saját véleményére igényes ember megpróbál a vitatott témában minél jobban tájékozódni, és saját véleményét nem másokéra alapozni.

Az egészséghez való viszonyunkban pedig talán kockázat nélkül kijelenthető, hogy nincsenek tökéletesen egészséges emberek. Ez nem ízlés dolga, mint a szépség. Egyszerűen senkinek sem működik minden szerve egyszerre tökéletesen. Ennyi alázat kell a véleményalkotáshoz. Márpedig ha nem ítélünk el valakit, csak mert gyomorfájós, biceg, szemüveges, ízületi bajai vannak, stb., akkor a homoszexuálisokat sem szabad megbélyegezni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egészségesek, kvázi az, hogy neki ilyen a betegsége és közben nagy a pofája, még nem lesz etalon az egészség frontján. Nem idomíthatjuk a jogrendünket az ő beteges szexualitásukhoz, mert akkor már ennyi erővel támogatnunk kellene a pedofilközösségeket is, mert nekik meg olyan a bajuk. Érdekes, hogy abban az esetben sokkal intoleránsabb a társadalom (helyesen), pedig elvek mentén vizsgálva akár kerülhetne egy kalap alá a melegek örökbefogadásával is. Ahogyan nem faragunk le minden lépcsőt a kerekesszékesek miatt, és nem sötétítjük el az utcáinkat a vakok esélyegyenlősége kedvéért sem, úgy az egyneműek házassága sem lehet normalitás. Legyen helyette valami más, aminek társított jogrendjét komoly megfontolások alapján lehetne felépíteni.

Húsleves 2015.12.23. 12:21:54

@F.M.J.:
Ezzel is teljesen egyetértek, és én sem általában írtam hogy a többségnek igaza van, hanem konkrétan az ilyen hülye pincsikre, mint Birca visszajáró trollja most éppen ezen a FELIRAT néven, ami ki tudja hányadik neve ennek a szerencsétlen frusztrált hulladéknak.
Konkrétan az ilyenekre írtam, hogy az ilyennek annyi fogalma sincs a logikáról, hogy abból, hogy a többségnek nem mindig van igaza, nem következik, hogy a saját marginális hülyeségük amitől a többség falramászik, automatikusan igazzá válna csak azért, mert a többség nem támogatja. Addig rendben lenne a dolog, hogy valaki olyat állít, amivel a többség nem ért egyet, csak akkor támassza is alá érvekkel. Na ez az ami viszont már nem szokott megtörténni, csak hisztizik a libsi hülyegyerek, hogy neki igaza van, mert neki a szabadságához tartozik, hogy igaza legyen. Neki ezt jelenti a liberalizmus. Na ez a probléma.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.12.24. 07:36:54

@Húsleves: "én sem általában írtam hogy a többségnek igaza van"
- Természetesen tisztában vagyok vele, csak azért rögzítettem, mert eszetlen liberálfanatikusok még a végén evvel takarózva hangoztatnák, hogy a többség elnyomása miatt nem tudnak haladni a "fejlődés" útján. Szóval ne vedd magadra, az egyszerűbbek kedvéért írtam.

A hülyegyerek logikai lemaradottsága, és a nicknévváltás között szoros összefüggés van. Mindenkinek vannak jellemzői a gondolkodásában, az érvelési stílusában, a szóhasználatában, stb. Nem kell sok bejegyzés, és már tudható is, hogy az adott személy melyik másik(ak)kal azonos. Bár három alapvető oka lehet a dolognak, nagyobb létszámúnak tűnjön a kevés, vállalhatatlan ostobaságokat hangoztatott, és nem tud továbblépni, nem veszi észre, hogy megalapozott érvekkel egymagában is megnyerhet egy vitát egy egész csapattal szemben.
Amit viszont elér, az annak a nézőpontnak a leégetése és nevetségessé tétele, amit képvisel. Persze ellenoldalról ez nem olyan nagy baj, de ha az illető nem egy hülye lenne, hanem értelmes és következetes gondolkodó, és a véleményét nem másokéra alapozná, hanem józan logikára építené, akkor akár még az is kiderülhetne, hogy igaza van.

Persze ehhez olyan érveket kellene felsorakoztatni, amik jelen esetben cáfolják, hogy az ember mint biológiai tényező nem ivartalanul szaporodik, a természet az érzéseinken keresztül gondoskodik a tennivalóinkról mind egyed, mind fajfenntarás témában, tehát azért érzünk éhséget, mert ennünk kell, azért kívánjuk meg a savanyút, mert vitaminra van szükségünk, és azért akarunk papás-mamást játszani, mert ezzel biztosítja a természet a fajfenntartást. A természet tojik rá magasról, hogy épp jobb lenne pecázni, ha előkerül valahonnan egy párzásra alkalmas ellenkező nemű egyed, akkor párosodhatnékunk támad. Nem azért, hogy jól érezzük magunkat, hanem azért érezzük tőle jól magunkat, hogy szaporodjunk. A többi csak társadalomfejlődési következmény, tehát nem természetes.
Visszatérve, ha ezt az egyszerű levezetést meg tudják cáfolni, esetleg a saját nézeteiket legalább ilyen kézenfekvő összefüggésekkel alátámasztani, akkor akár el is ismerem, hogy eddig tévedtem, bár szerintem azért addig még kell aludni néhányat.

Húsleves 2015.12.24. 14:07:22

@F.M.J.:
Nekem is az a véleményem, hogy ezeknek a maradék hülyelibsi idiótáknak a valós száma kb. tizedannyi lehet, mint a nickeik száma. Már csak azért is röhejes a műsor, mert a hülyék elhiszik, hogy majd ennek fognak hinni az emberek, és nem annak, hogy már a legnagyobb ballib maradványt, az MSZP-t is csak 10% körülire mérik.
Ami viszont veszélyes lehet bennük, hogy ezek most már olyan nyíltan szidják a választókat és a magyarokat általában, és olyan nyíltan szolgálják ki és szopják Sorost, hogy szerintem ezek már nem demokratikus választásokban gondolkoznak, hanem valószínűleg valószínűleg hűségük elismeréseként várják a hatalmat, ami mindig jobban ment nekik mint a demokrácia. Csak annyi változott, hogy most másokat szopkodnak a hatalomért, de valószínűleg annak is csak gyakorlati oka van, most mások geopolitikai befolyása alatt állunk.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása