magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. március 26. 09:09 - BircaHang Média

Reconquista

Mohamed álpróféta utasításait követve, az iszlám ismét robbantott és megölt egy rakás embert.

Aztán ismét megismétlődött ugyanaz, mint ami eddig mindig hasonló alkalommal: az Európát vezető liberális debiltengely és annak vezetői elszavalták hányingert keltő szózataikat a béke vallásáról és arról, hogy nem kell semmin sem változtatni. Satana Mertkell, a debilek hitlere ismét derekasan szerepet vállalt az emberellenesség terjesztésében.

Satana Mertkell legjobb argentín barátja pedig, az eretnek Francisco Buziglio, Róma ellenpápája igyekszik segíteni a debilitás terjesztésében: Krisztust meggyalázva a katolikus Nagypénteken iszlamisták lábát mossa és csókolgatja. Valószínűleg ez – az iszlámláb-fetisizmus – egy újfajta szexuális orientáció, de felkérnénk Francisco Conchita Buziglio Borgia Wurst urat, ha lehet, a négy fal között, otthon éljen e szokásának, ne közterületen.

Eközben Hágában abszurd ítéletet kap a szerb hős, Radovan Karadžić, aki az elsők között vette fel a harcot az iszlamizmus ellen, még a 90-es évek elején, s így megakadályozta sikereseniszlám kalifátus kialakítását Boszniában. Ha nem lett volna az ő által vezetett fegyveres harc, ma Bosznia lenne Koszovó helyett az iszlám európai központja.  A háttérhatalom ezt nem tűrhette, így – ahogy ez a másik szerb hőssel, Slobodan Miloševićcsel is történt – biztos halállal végződő börtön lett a válasz.

Ilyen ez a debil Európa: aki igyekszik megvédeni őt az iszlamizmus ellen, annak börtön jár, míg a terroristáknak meg lábmosás és közös szelfi a jutalom.

A normalitás és a humanizmus nevében nemet kell mondani a debiltengelynek. Célünk: a kontinens visszahódítása!

islamromanpope

az eretnek imát mond Mohamed álprófétáért

Sokáig magam is védtem az iszlámot. Nem mert szimpatikus volt – sosem volt az -, hanem mert úgy éreztem, az ateizmus és az iszlám harcában köteles vagyok az iszlám oldalán állni. Arra építettem: ha nem állunk ki az iszlámellenes ateista intézkedések (pl. bevatkozás az öltözködésbe) ellen, előbb-utóbb az ateista hatalom a keresztény szokásokba is bele fog avatkozni. Most azonban ezt a szolidaritást felmondjuk!

Célunk: az iszlám TELJES kiszorítása a kontinensről, az összes muszlim vallású deportálása. Kivétel nélkül. Mindegy ki hol született, teljes pogrom lesz. A spanyol állam által a XV. sz. végén és a XVI. sz. elején alkalmazott megoldás a példánk.

isl14

igen, ő is menni fog

A vallásszabadságot is felmondjuk. Kimondjuk: az iszlámot nem illeti ez meg a kontinensen.

Reális célok ezek? Most, ebben a pillanatban semmiképpen sem azok. Tudjuk: ehhez hosszú évek kellenek. De ha ki is tűzzük a célokat, akkor semmiképpen se tudjuk elérni őket.

Címkék: iszlám
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr898527090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fundaluk 2016.03.26. 10:47:19

Nagyon igaz amit írsz. Egy kérdés: az utolsó mondatba nem csúszott egy hiba? "De ha ki is tűzzük a célokat, akkor semmiképpen se tudjuk elérni őket." Nem az akarna ez lenni hogy "De ha ki sem tűzzük a célokat..."?

CsipkeRózsa 2016.03.26. 12:46:13

Ez a "felmondjuk", és a többi kijelentés nem a saját kijelentésed, hiszen többesszámot használsz. Az egyház mondta ki, ahová tartozol, vagy csak így fogalmazol a felszólító mód helyett?
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása