magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. március 31. 10:10 - BircaHang Média

Pánikban Soros

Nagy lehet a baj nyugaton. A rendszer agóniája hatalmas lehet, ha már ekkor erőfeszítéssel harcol Soros Magyarország ellen.

Egy minimális támogatottságú álszakmai tiltakozásból már-már össznépi forradalmat hallucinálnak a ballib „független” civilek és tartóik.

Szánalmas, ahogy a ballibák egymást hergelik. Pár százalékot ők négyötödes többségnek éreznek. Pedig mi is a helyzet? A ballibek jelenlegi támogatottsága 15 % körüli, míg a komprádor pumuklik háttérhatalmista akcióját alig 5 % támogatta. Azaz Gyurcsány, Bajnai és társaik nemhogy növelni tudták táborukat, hanem még meglévő táboruknak is alig az egyharmadát voltak képesek mozgosítani.

A magyar nép egyszerűen kiröhögte ismét a nyugati nagytőke láncos ebeinek sokadszor elismételt szánalmas próbálkozását.

Címkék: ballib
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr158548000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsipkeRózsa 2016.03.31. 13:21:17

Soros véleményezte a pedagógus tüntetést?

Nem Gyurcsány, Bajnai és társaik hirdették meg a tüntetést, hanem a pedagógusok. A pedagógusok szakszervezetei sajnos nem működtek közre, az iskolák igazgatóinak nagy része szintén nem akart ebben részt venni, mivel a Fidesz elkötelezett hívei. Volt olyan iskola is, ahol nem engedték a diákok eltávozását az épületből.
A sok akadályt figyelembe véve, sikeres volt a megmozdulás.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása