magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. május 23. 14:14 - BircaHang Média szerkesztősége

A gyűlölet arca

Érdemes megnézni az ATV-n ezt a műsort.

Aki nem érti, miért lenne katasztrófa Magyarországra nézve egy ismételt ballib irányítás, az megtudhatja ebből a videóból. S nem a nyíltan perverz Lakner Zoltánnal van a gond itt, az ő szövege kifejezetten mértéktartó, mérsékelt: liberális szöveg, de amit mond azt őszintén, nyugodtan fejti ki, amivel gond nincs, akkor se, ha az ember nem ért egyet nézeteivel. A baj a gonosz tekintetű Lengyel László, az ember aki immár 30 év óta a hatalmasok csicskásaként éli életét. Lengyel az a típus, aki akkor is ellenszenves számomra, amikor éppen véletlenül igazat mond: ez az ember egyszerűen hiteltelen, gusztustalan féreg, nem emberi lény.Most már idősebben képtelen türtőztetni magát, teljesen ki is kelt magából.

Nem mondom el amit mond, tessék megnézni, mert érdemes. A lényeg az a lelki, aljas toporzékolás, mellyel likvidálna bárkit, aki más gondol, mint ő. Ha Lengyel a 40-es években lett volna fiatal. elsők között követelte volna Hitler bevonulását, 1956-ban meg a szovjet tankokat vezényelte volna. Gondolatainak lényege: el kell törölni a demokráciát Magyarországon, mert ez veszélyezteti a liberális nyugat hatalmát. Lengyel követeli: az USA döntse meg a magyar kormányzatot bármi áron.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr548739710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fundaluk 2016.05.23. 18:23:59

Szánalmas senkiházi alak. Bőven kimeríti a hazaárulást amit művelt ebben a műsorban.

2016.06.04. 04:51:00

@fundaluk: ? hazaárulás? LOL azért talán Orbánt is vérpadra lehetne küldeni legalábbis havonta egyszer

az mindenesetre érdekes eszmefuttatás volt a végén, hogy ki jöhet Áder után

Schmitt visszatérésének lehetőségét Lengyel teljesen hisztérikusan hatásvadász céllal dobta be
de ki jöhet Áder uátn? Én régebben Stumpf Istvánt láttam esélyesnek
egyre fogynak Orbán körül a régi harcostársak, egy részüket száműzte az EP-be, más részük túl önálló
a fiatal fideszes karrieristák nem alkalmasak köztársasági elnöknek
a mostanában pozícióba került orbánhívő fideszesek pedig viccnek is rosszak, nekik semmi tekintélyük nincs, a régi fideszben ők labdába se rúghattak volna
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása