magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. július 17. 10:10 - a BircaHang Média szerk.

Liberális demokrácia nézetek

Érdekesek a liberálisok nézetei a demokráciáról.

A szavazás csak addig számít, míg azon "helyes" eredmény születik. Ha nem, akkor baj van.

Aki "rosszul" szavaz, az 50-es IQ-jú ostoba paraszt, s a legjobb lenne elvenni tőle a szavazati jogot. Esetleg minden szavazójelölt járuljon először a Ballib Agytröszt elé, s csak annak legyen szavazati joga, akit ez a tiszteletreméltó, független, pártatlan,civil szervezet jóvá hagy. Így lesz igazi felelős demokrácia.

A valóság viszont az, hogy ha a lakosság 10 %-a szerint a a lakosság 90 %-a idióta, akkor szinte mindig az a valóság, hogy csak ez a 10 % az igazi idióta. Olyan ez mint a pókerversenyen, van erről egy mondás pókeres körökben. Minden pókerasztalon van legalább 1 balek. Ha azt hiszed, hogy mindenki az rajtad kívül, akkor te vagy az.

Most a törökországi puccs kapcsán is azonnal megjelent az az álláspont liberális körökben, hogy nem számít, hogy a törökök zöme Erdoğant támogatja, mert a "demokrácia" nem az ő oldalán van.

Úgy tűnik, a modern liberális eszme kezdi felvenni  a marxizmus egyik alaptételét, mely szerint létezik egy tudományosan igazolt igazság, ami miatt nem szükséges az embereket semmiről se megkérdezni, hiszen nyilvánvaló, hogy tudományos igazságokról felesleges szavazást rendezni.

 

Címkék: politika
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr138895750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lattimer 2016.07.17. 10:45:10

Nincs ebben semmi meglepő. A liberálisok marxistákból lettek kulturális marxistákká.

Húsleves 2016.07.17. 11:37:20

Az a röhej, hogy az összes hülyelibsi úgy igyekszik beállítani a katonai puccsot, mint ha az mentette volna meg a demokráciát.

A szavazók IQ-járól meg annyit, hogy néhány éve még azért küzdött a Magyar Helsinki Bizottság meg a többi álcivil, hogy az értelmi fogyatékosoknak is legyen szavazati joga.

Szerintem ideje lenne megvizsgálni, hogy a magukat liberálisoknak nevezők büntetőjogilag nem tartoznak-e a demokratikus államot támadó szervezetek közé és megtenni a szükséges lépéseket.

Miket támogattak az utóbbi időben?
- Kijevi puccs
- Törökországi puccs

Miket támadtak?
- Orosz válaszási eredmények
- Magyar választási eredmények
- Szíriai választási eredmények
- Brit népszavazás
- Krími népszavazás

Szintén érdemes lenne megvizsgálni a népellenes és nemzetellenes uszítás, gyűlöletbeszéd, rasszizmus bűncselekményét az esetükben, ugyanis rendszeresen uszítanak népek, nemzetek ellen és mocskolják az oroszokat, magyarokat, palesztinokat.

Mr. Hyde 2016.07.17. 18:06:49

Marxizmus szerint igazság nem létezik, csak objektív valóság van.

Az "igazságok" mindig a szubjektív osztályérdekeket fejezik ki.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.07.18. 08:27:21

@Mr. Hyde: "Az "igazságok" mindig a szubjektív osztályérdekeket fejezik ki."
- Leginkább az övékét, bár a jelenlévők természetesen mindig kivételek, különben -> gulag, Andrássy 60, természetesen a nép nevében és érdekében :P.

@Húsleves: Az értelmi fogyatékosok ugyan úgy bevonhatók, mint akárki más, de akkor a választójogi törvényt más részein is módosítani kellene. Nekem van rá ötletem, itt: magan-galaxis.blog.hu/2015/04/28/oh_szent_demokracia , de szerintem az az elv kevesebb örömet okozna nekik :).
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása