magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. december 04. 07:07 - maxval bircaman BircaHang szerk

A népek tavasza

A népek tavasza zajlik. Télen. Minden a 80-as évek végére emlékeztet.

Akkor hihetetlenül gyorsan véget ért az addig sziklaszilárdnak hitt kommunizmus. Most hasonló folyamatok zajlanak.

2-3 még úgy tűnt, itt csak pár kelet-európai állam nevetséges és ideiglenes ellenállásáról van szó az USA és Brüsszel ellen. Gyakorlatilag csak Magyarország és Szlovákia harcolt, plusz részben Csehország, ahol a kormány EU-párti volt, csak a köztársasági elnök volt renitens. Úgy tűnt minden, ez csak egy múló epizód.

Csak hát a rendszerurak sokszor elbízzák magukat, csúnyán hibáznak, amivel aztán saját maguknak állítanak csapdát. Most ez a katalizáló esemény az Arab Tavasz nevű nyugati kémművelet volt, melynek célja az volt, hogy a haldokló liberális rezsimek új erőforrásokhoz jussanak. A nyugati liberális rend már a 80-as évek közepén a végét járta,akkor a kommunizmus bukása mentette meg őket: több billió dollár vándorolt át ugyanis ezáltal keletről nyugatra, így a liberális rend újabb 20 évre kapott lélegzetet. Ez a pénz elfogyott azonban, új források kellettek, innen a ráugrás a Közel-Keletre.

Az Arab Tavasz azonban csúnyán megbukott, az arab népek nem voltak hajlandóak nyugati kottára táncba perdülni, megvédték értékeiket. Az egyetlen eredménye a nyugati agressziónak a káosz és a menekülthullám lett. Ekkor a legtöbb addig alvó európai is felébredt: Európa liberális gazdái ugyanis levették álarcukat.

A görög nép felkelését a Negyedik Birodalom fűrere, Satana Mertkell még leverte, de a folyamatok már kicsúsztak az irányítása alól. Lengyelországban - mely a legfontosabb keleti EU-tagállam - a liberális erők csúnya vereséget szenvedtek, s kőkemény populista győzelem született. Ezzel a visegrádi országok egységes populista tömbbé tudtak válni, melyet immár képtelen volt Brüsszel leverni.

S megtörtént az, amire senki se számított: ahelyett, hogy a nyugati államok egységesen léptek volna fel a keleti rebellisek ellen, a nyugat fragmentálódott, s a keleti, populista eszmék egyre nagyobb népszerűségre tettek szert nyugaton.

Ki gondolta volna, hogy a liberális befolyás keleti növekedése helyett a populista befolyás fog növekedni nyugaton? A brüsszeliták pánikba is estek, ma már nyílt cenzúrára készülnek, lásd minden független médiát "orosz propagandának" minősítenek, tervezik a sajtószabadság beszüntetését. Ugyanazt akarják tenni, amit a kommunisták  a hidegháború alatt, amikor a nyugati rádióadásokat zavarták kifejezetten e célra épített zavaróállomásokkal. Vicces fordulat...

S a népek tavasza nyugaton is megállíthatatlan. A brit nép kilépett az EU-ból, hatalmas pofont lekeverve ezzel Brüsszelnek. Spanyolországban a baloldali populisták a semmiből a harmadik legnagyobb parlamenti párt lettek. Ausztriában mindkét liberális párt kiesett az elnökválasztás első fordulójában, a mai második fordulón egy zöld és egy újjobbos jelölt versengenek egymással! Olaszország ma népszavazás zajlik, ahol erősen valószínű a brüsszelita erők veresége. Még a hagyományosan óvatosan és félénken politizáló Bulgáriában is lépés történt a populista irányba a múlthavi elnökválasztáson.

S persze a legnagyobb pofon: a Birodalom központjában, Washingtonban a populista Trump legyőzte a liberális Clintont. Ezt a csapást a liberális elit máig nem képes kiheverni: január 20-tól egy rendszerkritikus áll az USA élén!

Trump győzelme miatt hisztiző amerikai fanatikus liberálisok

S a folyamat nem ért véget. Jövőre a francia elnökválasztáson már most biztos, hogy a liberális erők veszteni fognak. Az elnökválasztáson csak az a kérdés, hogy a két oroszpárti jelölt közül ki fog nyerni.

Oroszország szerepe nagyon fontos. Ha nem létezne immár 10 éve az új, humanista, populista Oroszország, mely minden agresszióval szemben helytállt, ma esélyes lenne, hogy a liberálisok háborút robbantanak ki. Csak az orosz atomarzenál az, mely ebben visszatartja őket.

Címkék: politika
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9712018449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2016.12.04. 12:49:57

Ebből a videóból látszik, hogy nem sok volt hátra a Soros György által szponzorált zombiapokalipszisig

www.youtube.com/watch?v=uwUnyvPrCZ0

Gery87 2016.12.04. 14:05:25

Szánalmas ez a sok hisztiző, gyenge, a kritikát vagy bármilyen ellenvéleményt nem tűrő, az testileg/lelkileg nem bíró barom....
Ilyenek ne irányítsanak, ilyenekre ne épüljön társadalmi rend..

Oroszországot viszont túlmisztifikálod....egyszerűen védik az érdekeiket, ami most speciel nekünk nem baj.....na meg ott sose volt erős talaja az ilyen "kis buziknak".

Sexual Harassment Panda 2016.12.04. 21:19:53

Csak Németország állja a sarat.

Gerilgfx 2016.12.09. 00:28:10

@secretarius: és az a durva az egészben, hogy ez az új elit tulképp nem is elit.

nem attól lettek elit, mert mondjuk milyen jó házakat építettek, vagy milyen ügyes autókat terveztek, hanem pusztán attól, hogy beálltak a liberális franchize farvizébe megszakértgetve ingyenélni brutális adókat szedve, elpusztítva és kiszipolyozva az egész társadalmat.

igazából az olyan politikai maffiózok, mint pl orbán, is ennek a részei, nem ez ellen önmeghatározzák magukat, hanem csak bizonyos részét ideológiailag megreformálják (pl a bevándorlás kérdése), de a szent tehenekhez már ők sem mernek hozzányúlni. az ilyen orbán félék pont ugyanannyira károsak, mint amennyire káros volt gyurcsány, sőt, abből a szempontból talán még roszabb is, hogy orbán mindezt úgy adja elő, mintha ezt a népe megmentéséért, hazaszeretettől fűtve tenné. kezdjük ott, hogyha valaki szereti a hazáját, az nem szed belőle 80%-os adót, nem korlátozza a szólásszabadságot és a fegyverviselést, és nem ad 10 meg 12 éveket tüntetések szervezéséért. a fidesznek ugyanúgy a történelem szemétdombján van a helye, mint az mszpnek, az európai uniónak, vagy a kommunizmusnak.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása