magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. december 11. 07:07 - maxval bircaman BircaHang szerk

CIA-jelentés

Hatalmas hír: az orosz médiák és intézmények jelentősen befolyásolták az amerikai elnökválasztást.

Vicces dolog ez. Az amerikai médiák és intézmények évtizedek óta befolyásolják számtalan országban a politikai folyamatokat, a választásokat. Mármint ahol nem avatkoznak be direkt módon, azaz nem tartanak pl. "humanitárius" bombázást.

Visszanyalt a fagylalt? Csak addig kell a nyílt társadalom, az eszmék szabad áramlása, míg nekünk jó? Ha nekünk nem jó, akkor minden stornó? Viccesek vagytok...

wpc

Címkék: politika
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9412038113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2016.12.11. 12:44:49

Ugyan.
Pontosan ez a helyzet az elektori rendszerrel is.
Most, hogy nem a "demokraták " nyertek, egy megmondóember kitalálta hogy rossz a rendszer .
Az a jó választási rendszer ahol a mi jelöltünk nyer, ellenkező esetben az diktatúra.

Brother Hate 2016.12.13. 10:11:55

Liberáéknak mindent szabad. De ha valaki más alkalmazza a módszereiket, akkor az fasizmus.

2016.12.14. 09:34:22

Most pár napja újraszámolták a szavazatokat az egyik tagállamban, mert talán Jill Stein, a Green Party vezetője követelte. Eredmény: Trumpnak még több szavazata lett ott. LOL!

Nem kétséges, hogy az oroszok Trumpot akarták elnöknek, de még pénzügyi támogatást se sikerült bizonyítani, nemhogy hackelést. Ellenben a szaúdi és katari rezsimek teljes mellszélességgel tolták Hillary Clinton szekerét. Az úgy tűnik nem baj.
Aztán előjöttek a demokrata stratégák a nyugati világban ultima ratio-ként és politikai bunkósbotként használt antiszemitizmus vádjával is Trumppal szemben. Erre Benjamin Netanyahu kiállt mellette. Meg tele van zsidóval a környezete és a lánya is áttért a férje miatt. Trump a legkevésbé rasszista és legkevésbé bigott elnök jó ideje. Egy New York-i playboyként indult pragmatikus ember és olyan twitter humora van, amit nagyon csípek.

Most a CIA is rászáll, a hadiipari konszernek se repesnek az örömtől, hogy spórolni akar. Csak nehogy Kennedy sorsára juttassák Donaldot.

Az FBI e-mailes nyomozása, majd a legfőbb ügyész részrehajlása már feledésbe merült, pedig ott kőkemény bizonyítékok voltak Clinton ellen. Most meg egy állítólagos CIA kacsa hirtelen milyen érdekes és hiteles lett.

Sajnos úgy tűnik Trump nem ad majd fontos szerepet Rudy Giulianinak, pedig ő igencsak fogadkozott, hogy Clintonék után megy, ha igazságügyminiszter vagy legfőbb ügyész lesz. Trump futni hagyja a bukott elitet és ez veszélyes a jövőre nézve.

A Washinton Post, New York Times, CNN, MSNBC már mind komolyanvehetetlen.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása