magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2017. április 09. 11:11 - MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes

Liberális vegyi támadás

Vegyi támadás érte a liberális médiák olvasóit, akik még hisznek a liberális álhíreknek.

Szíriában évek óta háború zajlik. A kb. 17 milliós lakosságú országban eddig kb. félmillió ember halt meg ennek a háborúnak a következtében. Ezen kívül elvesztette otthonát és menekülni volt kénytelen további 10 millió (!) ember, ennek a számnak kb. a harmada külföldre távozott.

A háború egyetlen oka: 2011-ben a négerségéért Nobel-békedíjat kapott Obama Hussein amerikai elnök elérkezettnek látta a pillanatot, hogy a szíriai kormányzatot, mely Oroszország szövetségese, elűzze, s helyére iszlamista vezetést segítsen. Azaz geopolitikai okok állnak a háború mögött.

Eddig is láttuk: ha a nyugatnak szimpatikus erők támadnak bárkit is halálos áldozatokkal, abból maximum a lapok utolsó előtti oldalán lesz 5-soros hír, míg ha a nyugatnak nem tetsző erők támadnak, abból címoldalas hír lesz, majd az ENSZ és az összes többi sóhivatal összeül megvitatni a kérdést.

A valóságban nem tudni máig, ki támadott vegyi fegyverrel. S ha a nyugatnak nem tetsző erők is tették, az ügy elleni mértéktelen kampány szimpla cinizmus, mivel a többi, a nyugatnak tetsző erők áldozatait uganezek a szemét alakok elfogadható vesztségnek, járulékos kárnak tekintik.

Vicces mellékszel: hirtelen milyen szimpatikus lett Trump elnök az eddig őt fasisztázó liberálisoknak...

Címkék: politika háború
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr6512411781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2017.04.09. 11:49:43

A globalistáknak már csak egy szalmaszál maradt, Trumpot az orosz "befolyásra" hivatkozva elmozdítani a helyéről.
Amíg meg nem lesz tisztítva a fehér ház és a CIA, addig ehhez hasonló hamis zászlós akciókra kell számítani, amibe Trump kénytelen lesz időnként "furcsán" reagálni, hogy ne adjon lehetőséget a puccsistáknak.
McCain mégsem boldog, mert Trump nem azt tette amire készültek. Nem ment bele a kongresszusi vitába, hanem önhatalmúan, önkényesen elrendelte az azonnali támadást. A fordulat magyarázatát annyira cinikusan egyszerűre és hiteltelenre vette, hogy akik követik a Trumphoz közeli hírforrásokat és elemzőket, azoknak pontosan átment az üzenet. Az önkényes döntéssel megmutatta, hogy akik verik a harci dobokat azok számíthatnak arra, hogy ha felkorbácsolják a hangulatot, akkor azt akár ellenük is lehet fordítani. A gyorsasággal megmutatta, hogy a hamis zászlós alakulatokat - akik ugye "szíreknek" vagy "oroszoknak" adják ki magukat - megfelelő gyorsasággal akár maga az amerikai hadsereg ölheti meg.
A CNN, MSNBC meg a többi szennymédia először se köpni se nyelni nem tudtak, kénytelenek voltak dicsérni Trumpot, most kezdenek ébredezni és összetákolni cikkeket, hogy a kongresszust akkor se kellett volna megkerülni. Ezzel viszont nagyon óvatosan kell bánni szerencsétleneknek, mert ők verték a harci dobokat, már meg kifogást keresnek.

Gerilgfx 2017.04.10. 01:17:23

@Húsleves: trumpot nem fogják elmozdítani. trump az elégedetleneket nagyon jól mobilizálta, és rengeteg ember számára legimizálta az amerikai államapparátust annélkül, hogy a hatalomra kerülése bármiféle érdemi válzotatással járt volna. trump a legjobb dolog, ami az imperialista erőkkel történhetett.

Húsleves 2017.04.10. 07:22:10

@Gerilgfx: sokakat meglepett Trump és sokan mondják amit te, hogy egy újabb báb, de sok dolog nem stimmel. Azoktól akik közel állnak Trumphoz, egyértelműen az jön át, hogy hamis zászlós akció volt, de Trump nem engedheti meg, hogy ebbe kapaszkodjanak. Inkább kifogta a szelet a vitorlájukbók.

Gerilgfx 2017.04.10. 23:27:23

@Húsleves: trump nem báb, de egyszerűen nem tud mit kezdeni. tegyük fel elméletileg, hogy te például kommunista/náci/anarhista/akárki vagy, és valamilyen különleges körülmények hatására köztársasági elnök leszel.
hiába vagy minden tekintetben hithű vérkomcsi/náci/anarchista/akárki, valódi súlya a szavadnak sosem lesz. a fidesztöbbség a rendeleteidet már az érvénybe lépésük előtt törölné, megakadályozni a törvényalkotást nem tudod, mert az aláírásod nélkül is jogerőre lehet léptetni újabb szavazás útján. törvényeket eltörölni nem tudsz. minden tetted csak szimbolikus, kb látszatháborút tudsz kezdeni szlovákia és románia ellen, de a hadsereg nem fog megindulni a parancsodra. megkegyelmezhetsz néhány szélsőséges fajvédő terroristának és robbantónak, akikből összesen van vagy 8 db, néha ellátogatsz ünnepekre, ahol átadsz valamit, megpuszilsz két gyereket, átvágsz egy szalagot, mondasz egy szép beszédet... önmagában attól, hogy elnök lettél, még semmi hatalmad sem lett. magyarországon főleg nem, mert ez nem elnöki-rendszerű ország, de sokkal több hatalma az elnöknek az usában sincs.

Húsleves 2017.04.11. 07:40:05

@Gerilgfx:
Amiket leírtál, azokra leírtam fentebb a választ. A magyar köztársasági elnök jelképes szerepét ne használd az amerikai helyzet magyarázatra, mert az amerikai politikai rendszer teljesen más. Az amerikai elnöknek nagy hatalma van, de nem korlátlan. A globalisták még küzdenek keményen, és erre felhasználják a korábban minden pozícióba beültetett patkányaikat és az agymosással elhülyített idiótákat, akiket még lehet etetni légből kapott hisztériakeltéssel és mozgísítani. Ha keményen lép fel ellenük, akkor megkezdődik a bekészített "Hitler felszámolja a demokráciát" kampány, a globalisták pont erre játszanak. Szoktál egyáltalán nézni vagy olvasni amerikai hírforrásokat, vagy csak a kútfőből nyomod? Trumpnak egyelőre vigyázni kell arra, hogy ne használhassanak fel egy akár átmeneti ellehetetlenítést az elmozdítására, ahogyan Brazíliában történt, valószínűleg ott is CIA segítséggel. De ez nem jelenti azt hogy Trumpnak nincs mozgástere, lassan szorul a hurok a demokrata és neokon patkányok nyaka körül. McCain már egyre nagyobb légből kapott hülyeségekkel kénytelen előrukkolni, most éppen ott tart, hogy Aszadot az bátorította fel, amit Tillerson mondott, és az oroszok eltüntették a nyomokat (de azért az "okos" McCain valahonnan mindent tud).

Húsleves 2017.04.11. 08:01:34

@Gerilgfx:
Olyan ez a globalisták szemszögéből, mint amikor sakkban előregondolkozik valaki addig, hogy "ezt nem fogja meglépni, mert akkor leütöm a vezért", így azt a lehetőséget nem elemzi tovább. Aztán amikor mégis azt lépi az ellenfél, akkor meglepődik. Erre a variánsra pont azért nem számítottak, mert azt hitték, hogy Trump nem meri meglépni, hogy minden átmenet nélkül és azonnal teszi az ellenkezőjét annak amivel kampányolt, hanem majd ők fogják kiszorongatni belőle, azaz átveszik az irányítást. Nem erre készültek, hanem szép hosszú kongresszusi szarrágásra, ahol elcsámcsoghatnak azon, hogy Trump akarva vagy akaratlanul az oroszok bábja és nem mer vagy nem akar keményen odacsapni Aszadnak, ezért el kell mozdítani.
Ahogy pedig a vegyi támadás borzalmáról beszélt Trump az felhasználható lesz akkor is, ha bebizonyosodik kik a valódi hamis zászlós támadók. Mivel elég nyilvánvaló hogy hamis zászlós akció volt, és Aszad az utolsó, akinek hasznot hozott.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása