magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

#JeSuisMartonLászló!

Se Weinsteint, se Martont nem ismerem.

Annyit tudok róluk, hogy láttam leírva a nevüket. Konkrétan mit tettek, nem tudom és nem is érdekel.

Ami a lényeg az, ami az ügy mögött van.

Nyilnvalőan szervezett kampány zajlik, hollywoodi és budapesti szajhák, valamint fanatikus liberális megmondóemberek és megmondóasszonyok részvételével. A homoklobbi szőrös mancsa igencsak kilóg. Mint keselyük a haldoklóra ugrott rá ez az egész banda az ügyre, s mára debil, családellenes és emberellenes kampány szerveződött.

A cél: eltörölni a nemi szerepeket, egyesíteni a férfiakat a nőkkel, mindenkit liberális egyenruhába bújtatni. Lassan csak a homoszexuálios perverzitás lesz megengedett, míg a normál férfi-női kapcsolat szégyellnivaló dologgá lesz kikiáltva.

Az erőszak természetesen csúnya dolog minden formában, azonban természetes emberi tulajdonság, hogy a férfiak nemisége agresszívabb, mint a nőké. Így van ez ősidők óta, s ez sose okozott semmilyen problémák. Probléma csak a liberális megmondóemberek perverz agyában van, mert képtelenek elviselni, hogy a férfiak férfiak, a nők meg nők, továbbá, hogy a normális párkapcsolat ellenkező neműek közt zajlik, a család meg kizárólag férfit, nőt, s kettejük gyerekeit jelenti. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1713038266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása