magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2018. november 26. 12:12 - maxval bircaman balcán

Ukrán provokációk

A nyugati politika tudja: Oroszország nem vehető be kívülről, csak gyengíthető. Erről szól az Oroszország bekerítésére vonatkozó régi terv.

Az ennek részét képező Obama-Soros terv lényege Ukrajna kiszakítása volt az orosz érdekzónából. Ukrajnából oroszellenes felvonulási területet akartak csinálni, ezt megfinanszírozva német pénzből és az ukrán nép kisemmizéséből.

A terv csődöt mondott. A németek inkább az orosz-német gazdasági kapcsolatokat választottak, Washington pedig Clinton helyett Trump lett az elnök, aki kevésbé érdekel Ukrajna.

A kijevi fasiszta erők mindenképpen háborút akarnak Oroszországgal, csak itt képesek fenntartani magukon a nyugat figyelmét. Az ukrán vezetés tehát apró provokációkkal próbálkozik, orosz területre lépnek be, lövöldöznek. Ezzel akarnak háborút kierőszakolni. Csakhát ez nem fog menni: az orosz stratégia az, hogy NE legyen háború Ukrajnával, sokkal hatásosabb ugyanis kivárni Ukrajna teljes összeomlását.

Címkék: politika
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr8714393634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása