magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Főpolgármester

A magyar politika tér kitisztult az EP-választásokkal, ismét csak a népi-urbánus ellentéte mentén működik.

Ennek azonnal jele a Budapest főpolgármesterének ellenzéki jelöltségében bekövetkező azonnali drasztikus változás.

A ballib agytröszt egyszerűen megunta csicskásainak idétlenkedését, pl. mindenféle Télinapforduló Gerik marháskodását. Irányított, de mégis független emberek helyett most hithű pártkatonákra van szükség. Erre meg is jött a választói felhatalmazás a DK kiütéses diadalával az ellenzéki térfélen belül. Szóval most dobják Gerit, helyette igazi keménykötéses versenyzőt, az agytröszt egyik tagját, Olgát vetik be.

Persze, akárkit vetnek be, esélytelen lesz Tarlóssal szemben. Túl sokan emlékeznek még a ballibek polgármesterkedésére Budapesten. Hiába 60 %-ban ellenzéki Budapest, az ellenzéki érzelműek nagy része se akarja vissza Demszkyt.

Ki akarná ismét visszahozni azt? A ballib kampány hatástalan, a választópolgárok nem valamiféle ideális állapothoz képest ítélnek, hanem a létező alternatívához képest, az pedig a Demszky-féle rombolás.

Végülis ki akarná csak azért megbuktatni a jól dolgozó Tarlóst, hogy ezzel megbüntesse Orbánt?

Címkék: politika
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr6614882954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2019.06.07. 23:12:36

Szóval te teljesen biztos vagy Tarlós győzelmében??

Sexual Harassment Panda 2019.06.08. 10:28:07

Szóval te nem osztod azokat a véleményet, miszerint az önkormányzati választások katasztrofális eredmènyeket hoznak a kormánypártoknak?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.06.08. 10:45:06

@Sexual Harassment Panda:

Biztos növekedni fog az ellenzéki polgármesterek száma, de nem jelentősen.

Öregesprofesszor 2019.06.08. 19:09:25

@MAXVAL bircaman közíró: Ami bőven elég lesz ahhoz hogy a választás éjszakáján az enyhén pálinkaszagú Feri diadalittasan kihirdesse az ellenzék mindent letaroló, átütő győzelmét.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2019.06.09. 11:33:55

"Végülis ki akarná csak azért megbuktatni a jól dolgozó Tarlóst, hogy ezzel megbüntesse Orbánt?" - hogy Budapest mire képes, arra elég mondjuk 17 évre visszanézni.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása