magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Majd 2026-ban

mulatság a ballibbant előválasztás, pedig még csak a kezdetei zajlanak.

A legostobább vezérek

  • Kari Geri(nctelen), aki demokrata mivoltát azzal bizonyítja, hogy nem tud idegen nyelveken, viszont edzi testét és nem vesz fel fasiszta gyűrött gatyát,
  • Jakab, a brüsszelita kishitler,
  • az emberarcú Soros - MZP,
  • Mindenfeketeéletszámít-Győr, aki a töprengésen is töpreng,

komolyan azt hiszik, hogy nyerni fognak.

A háttérben meg nagyokat röhög rajtuk Gyurcsány és felesége, akik értik a valóságot, s képesek eligazodni benne. Csak ők tudják, jövőre nem lesz leváltva a Fidesz, hanem a DK-n kívül mindenki más lesz leváltva.

Így tehát ez is a cél minden más ballib erő legyőzése. A Jobbik és az LMP már megölték magukat, jövőre le is húzzák a rólót. Most az MSZP van hátra, Kari Geri(nctelen) idióta viselkedése csak segít az MSZP leradírozásában.

Gyurcsánynak az is jó, ha Kari Geri(nctelen) lesz a kormányfőjelölt-jelölt, akkor majd ő lesz a hibás, hogy nyert a Fidesz!

Ha meg a saját felesége lesz a jelölt, akkor pedig mindenki más lesz a hibás, hogy "gyurcsányozott", ezzel segítve a Fideszt.

Szóval ezt a csatát nem vesztheti már el Gyurcsány.

u. i.: Múlt hét csütörtökön és pénteken érdemes volt hallgatni Bolgár Gyuri bácsi műsorát. Én egy percet se hagytam ki az adásból. A betelefonáló civilek és a felhívott "független" szakértők egymással verekedve igyekeztek bizonygatni, hogy egy kormányfőnek teljesen felesleges nyelveken beszélnie.

Hatalmas kabarémester BG Gyuri bácsi!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr8316560274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Hyde 2021.05.17. 08:08:17

Elképesztő a pojácaság az ellenzéki oldalon.
Leginkább az az érzésem, hogy Magyarországon valójában az embereket nem is érdekli Orbán leváltása, csak egy maroknyi zs-kategóriás megélhetési politikai celeb feltűnősködik.

ulpius66 2021.05.17. 10:05:29

Mind e mellett az is jó kérdés, hogy ki állítja majd össze, ÉS MILYEN SZEMPONTOK SZERINT a "szivárvány-koalíció" (gyengébbek kedvéért: kommunisták - fasiszták - liberálisok - szocialisták - zöldek ... és egyéb aberráltak) listáját!

Amiről azért kb. a képviselők fele 35-45 fő bekerül a Parlamentbe......

Boldeone Bull 2021.05.17. 12:24:46

komolyan azt hiszik, hogy nyerni fognak."

Csak így van èrtelme a politikai versenynek- egy demokraciában , ha mèg az Magyarország -ha a versenyzők azt hiszik nyerni tudnak ..
Orbán is azt hiszi ..
Azért , most 12 èv után kihívója akadt , nagy a riadalom , ès hatalmas a szardobálásba kezdetek...
Marhára hiteltelen , amikor rendszerhű "csúcsèrtelmisègiek " fizetett hirdetèsben gyalázzák KariGerit...A sas akkor vadászik legyekre, vagy sem?
Èrvek - cáfolatok sehol , nálad sem Birca, csak èrzelmi alapú vagdalkozas, szardobálás ..
Ez kevès lehet 2022- ben!

Párduc oroszlán gorilla... Makákó! 2021.05.17. 12:48:35

A Fidesz van jóval gyengébb helyzetben, egyszerűen nem tudják kedvükre tematizálni a közbeszédet a Covid miatt, amit meg nem tudtak leuralni a narratívájukkal. Amikor a Fidesz felkap egy témát akkor nyert ügye van mert az ellenzéknek nincsenek témái. Az ellenzék egyetlen témája az orbánozás.

A Fidesznek komoly esélye van hogy kikap, pont azért mert az ellenfele már elhiszi hogy győzhet és ez önmagában jelentős mozgósító erővel bír, míg náluk könnyebb elkényelmesedni az átlag fideszes szavazónak, hogy úgyis behúzzák valahogy.

Hát nem.
Ez akkor látszott a legjobban amikor Karigeri széjjelverte Tarlóst, és seperc alatt szétesett a legyőzhetetlenség mítosza.

És ebből látszik mi az ami megy a ballibeknek: nem komplett tematikával kampányolni mint a fidesz (pl. migráció rezsicsökkentés nagycsaládosok stb) hanem személyes támadásokkal operálni.

Nem a fidesz az ellenség hanem Orbán Viktor. Ha sapka van rajta ha nincs. Orbánt kell megdönteni, hogy az országban mi lesz az mindegy, az elsődleges Orbán megdöntése, Orbán, Orbán, Orbán kifulladásig.

Nem kell messze menni, a Trump elleni kampány is Trump leváltásáról szólt, semmit se tudtunk meg hogy Biden mit akar csinálni, igyekeztek eldugni minél jobban csak meg ne szólaljon, mert akkor kiderül 3 mondatot nem tud kinyögni úgy hogy el ne felejtse miről beszél.

Tehát most is másodlagos lesz az ellenzéki jelölt személye, az egyetlen fontos dolog az lesz hogy Orbánt le lehessen váltani, és addig semmi másról nem lesz szó csak Orbán leváltásáról. Persze jönnek majd a karaktergyilkosságok, ahogy Szájerre úgy a többi fideszesre is.

Irigylem a magabiztosságodat Birca de ez a választás egy hatalmas lutri lesz mindkét félnek ahogy jelenleg kinéz. Persze van még egy évük kitalálni a részleteket. De jelen esetben azt az 1 évet az ellenzék tartja tematizálva az előválasztásával.

Nevem senki. 2021.05.17. 14:19:26

Akkor elmondom a tuti receptet. Nagyon egyszerű. Minden fidósnak el kell mennie az előválasztásra és le kell szavaznia Kari Gerire. Ugyanis már az angol újságírónak adott interjúja előtt sok olyan balos hangot hallottam a környezetemben, hogyha Kari Geri lesz Orbán kihívója, akkor inkább el se megy jövőre választani.

Sztbeni95 2021.05.17. 19:07:57

@Nevem senki.: én ezt gyurcsánynéról hallottam. Több ballib ismerősöm is kijelentette, hogy akkor nem megy el ha ő a jelölt

Glokta 2021.05.17. 23:48:35

@Párduc oroszlán gorilla... Makákó!: "És ebből látszik mi az ami megy a ballibeknek: nem komplett tematikával kampányolni mint a fidesz (pl. migráció rezsicsökkentés nagycsaládosok stb) hanem személyes támadásokkal operálni."
Hát nem mondanám hogy a Fidesz 2010-ben komplett tematikával kampányolt volna. Az ellenzék mostani kampánya ehhez hasonlítható.

Ahogy írod is, a Fidesznek épp az a problémája, hogy nincs olyan kampánytéma, amivel hatékonyan tematizálni tudnának. A gyors oltási programmal és az ellenzék oltásellenességével persze próbálkoznak, de ezt bonyolultabb elmagyarázni a szavazóknak mint a "rezsicsökkentést" meg a sorosozást, és sokkal megosztóbb is.

Nevem senki. 2021.05.18. 11:25:15

@Sztbeni95: Igen, de a közvéleménykutatók szerint, gyurcsánynénak amúgy sincs esélye. Karácsony még lenyomhatja jakabot, de ahhoz el kell mennünk szavazni.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása