magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Miről ismerszik meg a kiábrándult fideszes?

Miről ismerszik meg a kiábrándult fideszes, másszóval az "igazi konzervatív"? Ez jutott eszembe a Soros Magyar Hangja által produkált Kötöttfogás múltkori adásáról.

Alapvető dupla erővel orbánozni az átlag ballib megmondóemberekhez képest. A Soros Magyar Hangja köréhez képest kifejezetten racionális viselkedésnek tűnik amit egy átlag nem ex-fideszes ballib megmondóember szokott produkálni. Továbbá: a lehető legultraliberálisabb elveket kell fejet és öklöt rázva, enyhén falcett sápítozással képviselni.

A legszánalmasabb alak Pörzse, aki 25 éve még kivont karddal zsidókat akart irtani, mert a csúnya zsidók mind magyarellenesek (persze a haverját, Lovas Istvánt leszámítva). Ma pedig mélyen átélve tombol, hogy nem engedi Orbán a gyerekek megrontását homokaktivisták által.

Bevallom, ez a kedvenc viccműsorom az utóbbi időben, sose szalasztom el, s az eléjétől a végéig megnézek minden adást.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr6716617398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulpius66 2021.07.14. 09:10:54

A kiábrándult fideszes onnan ismerszik meg, HOGY Ő SOSEM VOLT IGAZI FIDESZES!

CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZÉRT VOLT FIDESZES, MERT NAGYRA VÁGYÓ VOLT!

Azt képzelte, hogyha fideszes lesz, akkor minimum miniszter lesz, esetleg államfő, mint ahogy képzelte Pálinkás József........

Ahogy nem jött be a számításuk, és pl. nem Pálinkás József lett az államfő.... azonnal szembe fordult a Fidesszel!

A többi már ismert ......... ők lettek azok, akik a legnagyobb pofával szidják a Fideszt.......Bod Péter Ákos, Mellár Tamás, Pálinkás József, stb, stb.......

ulpius66 2021.07.14. 09:16:11

A "kiábrándult fideszes" iskolapéldája Hadházi Ákos!

Majd amikor nem lett minimum miniszter a Fidesz-kormányban a fő-fő-fő Fidesz-ellenes lett...azóta ismert az ámokfutása......

.... és ezek csak az országosan ismert emberkék, akik megharagudtak a Fideszre......helyi szintem a helyi ellenzéki politikusok között százszámra található volt fideszes.....

2021.07.14. 11:53:02

Ezeket fogják a leghamarabb kisöpörni, ha az ellenzék nyer.

ulpius66 2021.07.14. 12:24:45

@zavaleta: Igazad lehet......

A ballibsiknek csak addig van szükségük rájuk, míg a Fidesz van hatalmon......

2021.07.14. 14:07:48

@ulpius66: Pontosan. A bolsevik logika szerint kompromittálódtak. Egyébként a Fidesz is hasonlóan működik, de mivel káderhiány van, olykor enged ebből.

Gery87 2021.07.14. 14:17:22

Pörzse annak idején tényleg elég radikális volt, néztem is reggelente a műsorát vagy 15 éve....aztán kiábrándultam nagyon hamar....mert többnyire hülyeségeket beszélnek többnyire frusztrált hülyéknek....nekem az meg nem kell.
Hogy mikor váltott nem tudom, nem is érdekel.
Nem is lenne ezzel baj, változik az ember, meg akár az elvei is...de akkor vonuljon vissza és ne legyen aktív a közéletben, ez a tisztességes és hiteles módi.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.07.14. 14:59:20

@Gery87:

Semmi bajom a változásával. Ez magánügy.

A baj vele, hogy NEM ISMERI EL, hogy változott.

Sztbeni95 2021.07.14. 15:11:54

@ulpius66: pont ezt akartam írni, Hadházy a legjobb példa. Valamin besértődött (nem kapott trafikot vagy valami tisztséget), aztán azóta tolja a vállalhatatlan baromságait.

Gery87 2021.07.14. 15:49:46

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Ha nyilvánosan szerepel a véleményével, akkor nem magánügy....
Ugyanazzal az emberrel két külön dolgot nem lehet eladni, elhiszem akár hogy változott és ez hiteles, de akkor ne akarja vele ugyanazt elérni.
A politika meg az elvek nem futball, hogy ugyanaz a játék mindenkinél, csak a mez más....aztán átigazolok ha több a lóvé...
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása