magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Balázs lelövi saját magát

Amikor a megmondóember újságírónak képzeli magát. S látványosan felbuktatja saját magát.

A Soros Magyar Hangja új műsorszáma Gulyás Balázs podcastja.

Elképzelem: Balázs kampányolni akar, ezért csinált egy műsort. Nos ki is találja az alapötletet: a Fidesz egy szekta, szavazói pedig fanatikusok.

Csak aztán elköveti azt a súlyos hibát, hogy vendégével nem egyeztet előre, abban reménykedve, hogy mivel a vendég ismert ballib, nyilván meg fogja mindezt erősíteni. Azonban Lakatos Júlia már az elején ellentmond, s azt állítja: a Fidesz csak annyiban vallásos szekta, amennyiben minden más párt tábora is, azaz hiba vallásos hitként leírni a jelenséget.

Balázs próbál erősködni, de Júlia nem tágít, sőt még azzal is megpakolja a szövegét, hogy a ballibek is éppen azért sikeresebbek most, mint korábban, mert hasonló módon kezdtek el viselkedni.

Balázs halkan tajtékzik, a műsor feléig folyamatosan támad, nem akarja elhinni, hogy Júlia nem hajlandó megtámogatni őt.

Aztán lassan feladja Balázs. A végére felveszi a sértődött kisgyerek pózát, akinek nem vett az apukája vattacukrot, pedig megígérte.

Kiváló szórakozás. Sokat lehet nevetni Balázson.

Balázs, még sokat kell tanulnod a szakma nagyjaitól! Bolgár Gyuri bácsinál ajánlok egy mesterkurzust, ő még hümmögéssel is képes hatékonyan kampányolni, s nincs az az intrejúalany, akinek szavait ne lenne képes a maga javára fordítani.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1516914046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2022.02.01. 08:44:27

Bolgár írt egyszer egy pornóregényt.

Kb ennyit is ér az egész ember.

Serény Vélemény 2022.02.01. 13:55:25

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: 2010-12 körül még hallgattam a klubrádiót, annyira beleéléssel tudta mondani, minden egyes alkalommal, hogy "demokratikus ellenzék", ami a szavajárás mögötti ideológia szerint kettő dolgot jelentett: a kormány az nem demokratikus, és van egy jobbik, ami ugyancsak nem az. debezzeg a demokratikus ellenzék...

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.01. 18:03:06

Szép nő, okos is, de ebben speciel nincs igaza:

"a ballibek is éppen azért sikeresebbek most, mint korábban, mert hasonló módon kezdtek el viselkedni."

Az ellenzék a teljes összefogás miatt van most jobb helyzetben, mint a megelőző két országgyűlési választási kampány idején.

alöksz róz 2022.02.01. 22:48:46

@Lesz még Magyar Köztársaság: szerintem sincs ebben igaza, a ballibek már vagy 25-30 éve szektásként viselkednek.

de azért sunáznám.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása