magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Ezentúl nem Hontalan

Hont Andrást sokáig Hontalan Andrisnak neveztem. Minapi bejegyzése óta nem fogom ezt tenni.

Aki ugyanis képes nyíltan beleszállni az egyik ballib szent tehénkébe - bár ez a tehénke kifejezetten csinoska -, azt tisztelni kell.

Egyébként engem Hont régesrég letiltott a kommenteléstől, sőt oldala nézését is blokkolta számomra (de ezt csak az nem képes áthágni, aki nem akarja), de ez nem számít: a jó cselekedet dicséretet érdemel, mindegy ki csinálja.

Az eredeti link itt. A kommentelők között sok a dühösen átkozódó ballib, ezeket kiváló mulatság végigolvasni.

Azon röhögök most, hogy ez a cikkem is bizonyíték lesz arra, hogy Hont "áruló"...

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5817809475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2022.04.19. 08:23:10

Látom, ballib oldalon sikerült egy újabb libát kitermelnie a kontraszelekciónak Kunhalmi és Bangóné mellé.

Tapi2021 2022.04.19. 10:12:35

Ízlések és pofonok! :-)

Tapi2021 2022.04.19. 10:17:49

Valóban örvendetes, hogy egyre többen ismerik fel, amit én is már évek óta mondok, hogy PR (LK, MZP, lassan GI...) szimplán eretnekek. Nem azért, mert ellentétes VÉLEMÉNYEIK vannak pl. a kormányról, hanem azért, mert a keresztény tanítást használják fegyverként, a maguk igazolására, úgy is, hogy tételesen mennek szembe az egyház/Biblia tanításaival.

PR-től már régen vissza kellett volna vonni a "katolikus teológus" címet!
Mivel nem katolikus teológiát tanít!
Csak erre nincsen protokol, ha már kapott egy ilyen oklevelet. :-(

Hont valóban "ébredezik" egy ideje. Kezd a hályog repedezni a szemén, ahogy Schifferén is.

Gery87 2022.04.19. 14:58:19

Ki ez a nő?
Ennyire ismernem kéne a belterjes ballib szalon összes kabátfeladógatóját?:)

Gery87 2022.04.19. 14:59:49

@Tapi2021:

Szerintem Schiffer meg Hont jobban fel van ébredve mint gondolnád...

Tapi2021 2022.04.19. 15:31:33

@Gery87: Régen az MSZMP/MSZP-nek volt "keresztény tagozata". (Lásd pl. Donáth parókus urat.)

A Perintfalvi, Lukács, Gégény, MZP... sor ennek méltó folytatása, most a ballib/progresszív(agresszív) oldalon.

ulpius66 2022.04.19. 18:55:25

Ez a Perintfalvi Réka ez Nagy Blanka kiskunfélegyházi gimnazistával van egyszinten:

„Egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járvány járja az országot. Ez nem a pestis, nem az ebola, nem a kergemarhakór, pedig kicsit hasonlít rá. Ezt a járványt úgy becézzük, hogy Fidesz.”

Nagy Blanka a beszédében Mészáros Lőrinc és Orbán Ráhel költekezéseit emlegetve arról beszélt, hogy nem igazságos, hogy „ez az undorító tolvajbanda, ez a mocskos oligarchakormány bezsebeli magát a nyugdíjas éveire, maga meg nyugdíjasként csak nyomorogni fog”. Azt is mondta, hogy úgy érzi, már nem a túlóra, a különbíróságok vagy a propaganda a baj, hanem az elmúlt 9 évvel van a probléma, azzal, hogy az embereket hülyének nézik.

Azt mondta, ha „nem vagyunk hülyék, akkor muszáj fellépnünk valahogy, ügyesen, de nem erőszakosan”. Szerinte a Fidesznek az a célja, hogy erőszakosak legyünk, és érdekes, hogy a 2006-os, az elnyomó hatalom elleni eseményeket a Fidesz már csak keresztény szabadságharcnak nevezi. „Mára a Fidesz lett az elnyomó hatalom” – mondta, szánalmasnak nevezve, hogy libsi, bolsevik puccsként emlegetik a tüntetéseket, de észérveket egyetlen fideszestől sem hallott.

A beszédet pedig így zárta:

„Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.”

Ilyen egy 17 éves haladó gondolkodású momentumos politikus......

Gógita 2022.04.19. 23:32:21

@ulpius66: Ez a szint náluk.
Csak mások simább nyelvvel adják elő, mintha értelmiségiek lennének. Ugyanezt a demagóg gyűlöletkeltést. Lásd MZP-t!

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.04.20. 17:56:07

Hont András olyan, mint én.

Alapvetően ellenzéki beállítottságú, rengeteg minden zavarja az Orbán-rezsim működésében és egy sor jelenséget és folyamatot károsnak tart. Ugyanakkor látja az összefogott ellenzék silányságát, semmirekellőségét, mint ahogy nem rest hangot is adni ennek. Az objektivitás, a józan ész nála (mint ahogy nálam is) felülírja az oldalhoz tartozást. Többre tartjuk magunkat annál, minthogy elmerüljünk a csendben duzzogás, rosszabb esetben a totális elmebaj fertőjében.

vasútihíd 2022.04.25. 21:06:06

@Gery87: PR a nemhatékony belső bomlasztás mintapéldánya ami nem jelenti azt, hogy a magyar katolikusok között nincs esetleg jobban taktikázó és fúró egyén vagy csoport vagy ha nagyon konteósan akarnék fogalmazni akkor azt mondanám PR az aki elvonja a figyelmet persze lehet nem tudatosan azokról akik a közben a komolyabb károkat tudják okozni belülről.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása