magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Milliárdosok hobbija

A milliárdosok szabványos hobbija a luxus, mondjuk csináltatnak egy 24-szintes jachtot, azt berendezik elefántcsonttal ívelt aranyozott perzsőszőnyeggel, nyugalmazott topmodelleket vesznek fel takarítószemélyzetnek, majd így utaznak a világ különböző pontjain található ingatlanjaik között. Közben meg intézik a pénzügyeket, hogy a vagyon növekedjen.

Van rosszabb eset. Amikor képtelen a milliárdos elfoglalni magát, így bizarr drogos szexpartikat rendez. Jó esetben csak felnőttek részvételével.

Aztán van egy olyan kategória is, melyben buzog a "tenni akarás". Se a luxus nem vonzza, se a különféle extremitások, ő a jövőnek dolgozik.

Mondjuk tipikus példa erre Soros gazda, aki eldöntötte, Kelet-Európa egyfajta szellemi árnyékvezére lesz, aki utat mutat a régió népeinek a liberális paradicsom felé.

Kicsiben ilyen Ungár Péter is. Túl sok pénze van, s nem elégíti ki semmilyen hétköznapi cél. Ő szeret megvalósíthatatlan extrém célokat kergetni.

Adott ez az LMP nevű izé, mely eredetileg azért alakult, hogy legyen egy rendszerkritikus baloldali - a szó nem-magyar értelmében baloldali - párt, mely egyszerre határolódik el mind a ballibektől, mind a Fidesztől. Ehhez képest mára a párt a ballib tábor oszlopos tagja, kb. 0,1 % a népszerűsége, s csak az különbözteti meg őket Gyurcsányéktól, hogy gyakrabban beszélnek zöldséget.

Kicsit olyan, mint a Jobbik, csak a Jobbik még nagyobbat esett. A Jobbik Gyurcsány ellen alakult, manapság meg a DK fantomszervezeteként működik.

Végülis nem gond, még mindig jobb mintha Ungár bedrogozva tombolna.

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3117918191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2022.09.02. 14:59:46

@GyMasa: ő a nagy marketingmester. El tudta adni a szart 24 karátos aranynak.

Gógita 2022.09.02. 15:15:15

Schiffer menet közben volt kénytelen rájönni, hogy nem lehet más a politika, ilyen (olyan) emberekkel, akik házon belül körülvették.

GyMasa 2022.09.02. 18:50:24

@Deak Tamas:
AZért ott vannak neki is az olyasmi víziói (figyelem, túlegyszerűsítés következik), miszerint már most is az emberiség 1%-a birtokolja a vagyon 99%-át, tehát nyugodtan ki lehetne írtani abból a 99%-ból vagy 90%-ot, mert ők csak a ballaszt, akik akadályozzák, hogy a maradék 1% is az övék legyen.

Gery87 2022.09.02. 21:20:24

@Gógita:

A rendszert belülről nem lehet megváltoztatni. Mert maga a rendszer szar úgy ahogy van.
Ez volt a nagy dilemmája a baloldali radikálisoknak is hogy a szocdem utat kövesség és politizáljanak vagy mindenképp forradalom kell.

Gery87 2022.09.02. 21:21:35

@GyMasa:

Őt kéne kilőni az összes unatkozó túlgazdag szerencsétlen nyomorékkal együtt.

Billy Hill 2022.09.02. 21:28:50

(Aztán olyan is van, aki különféle böszmeségeket csinál.)

Serény Vélemény 2022.09.03. 11:30:06

@GyMasa: Gates felesége azért pattant le, mert a Billy nagy haverja volt egy Epstein nevű milliárdosnak, aki gyereklányok szállításával foglalkozott unatkozó milliárdosoknak szexuális célból.
Szerintem ennyit géccről.

tűz fal 2022.09.03. 16:11:52

@Serény Vélemény:
Nem csak haverja volt, hanem rajta van a neve rengeteg Epstein repülőjárat naplón a pedo szigetre. Egy szar pedofil. Nem véletlenül félnek ezek a tetvek hogy mi lesz ha nem védi őket az általuk korrumpált hatalom.

GyMasa 2022.09.03. 16:29:36

@Serény Vélemény:
Nemcsak azért, hanem mert eközben a MS egyik női vezetőjével is intim viszonya volt, úgy 20 éve. Pont, mielőtt kiszállt a vezetői székből...
Így, utólag kiderült, hogy akkor (is) lebukott vele, és a nő kapott egy vagyont, hogy tartsa a száját, Billynek meg távoznia kellett.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2022.09.06. 08:02:17

@GyMasa: ez azért érdekes, mert a harminc évvel ezelőtti életrajzi kötetben teljesen mást mond, amikor megkérdezik tőle, mennyi pénz fog jutni a gyerekeinek, kb. azt mondja, hogy előtte tanuljanak meg dolgozni, ugyanazért, amit @ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: is írt egyszer az orosz milliárdoscsemetékről ti. tanulják meg, van rosszabb.
Én eddig azt hittem, hogy a 98-as tortáspofánbaszás jót tett Gatesnek, ezek szerint nem ...
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása