magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Hülyeség a Marson

Már írtam erről a sorozatról - For All Mankind. Most megy a harmadik évad. Kezd egyre humorosabb lenni az egész.

Most pl. megtudhattuk a következőket, íme az 5 legfontosabb üzenet:
- Minden amerikai a lehető leghevesebben támogatja a szivárványosok ügyét, csak pár idős agyament ellenzi, de ők biztosan csak rejtőzködő homokosok.
- Az oroszok nem értenek az űrkutatáshoz, mindent Amerikából loptak valójában. Rejtély hogyan tudták megelőzni Amerikát...
- Az amerikaiak természetesen a legokosabbak a világon, gyakorlatilag nem létezik probléma, amit ne lennének képesek megoldani 25-30 perc alatt. Csak egy lelkesítő energikus vezető kell, aki összehívja a szakemberek csapatát, majd rájuk parancsol "oldjátok meg!",
- Oroszországban a KGB van hatalmon, még maga a párt főtitkára is retteg tőlük. Aki pedig disszidál Oroszországból, annak otthon maradt családtagjait a KGB meggyilkolja.
- Az amerikai siker receptje: ha ott születtél, légy nem-fehér vagy legalább fehér homokos, de a legjobb, ha bevándorló vagy, aki a zsebében 4 és fél centtel érkezett az országba pár éve, egy szót se tudva angolul.

Egyszerűen Halivúd ma már képtelen nézhetőt alkotni. Akkora a Párt nyomása és a cenzúra, hogy hiába születnek jó ötletek, azokat gyorsan tönke teszi a hatalmas nyomás a liberális diktatúra részéről.

az igazi amerikai hős: több diplomája van, néger, homokos, kiváló katona, s gyűlölik őt a szemét keresztények

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9117922573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tűz fal 2022.09.08. 08:22:23

Ez lehet a vesztük is. Tudás helyett kvóták alapján értékelnek. Ez kontraszelekció.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2022.09.08. 08:24:24

Hollywood utolsó értelmes filmje a Suddenly volt 1952-ben. Sporadikusan kijött még egy-két jó film a nyolcvanas évekig, de a rendszerszerű elvárható minőség a Suddenlyvel zárult.

Serény Vélemény 2022.09.08. 08:25:58

Az első évad konkrétan oroszfel- és leszopás és femin(p...oid)izmus volt. Az ultrafeministák pont von Braun szájába adták az általuk elképzelt ellen-feminizmus érveit: a nők maradjanak a konyhában, neveljenek gyerekeket stb...)

(A feminizmus elleni legfőbb érv egyébként egy kérdés: és tényleg boldogabbakká válnak a nők, ha....a feminizmus minden követelése valóra válik?)

Azért az jellemző, hogy a. .. sík kommunista, bolsevik ... (bocs, én cionista vagyok, de ez a liberrált zsidó álértermiségi réteg nálam is kicsapja a biztosítékot) hogy a forgatókönyvírók még arra sem vették a fáradtságot, hogy a logikai bukfenceket legalább némileg kikerüljék.

Valahol talán az utolsó rész környékén volt egy abszolút kilógó lóláb: a kommunista orosz űrhajós - aki jófejként van ábrázolva - részvétet akarja nyilvánítani állítólag az amerikai űrhajósnak, akinek a kisfia meghal egy autóbalesetben. (Mert nyilván náci-fasizta módon nevelte szegényt.) Közben azt éreztetik, hogy a kommunisták, (akik az egész világ javát szolgálják, és nem csak egy nemzetét, mint a gonosz amerikaiak.) le tudják hallgatni a teljes rádióforgalmát az amerikai holdbázisnak. Node az amerikai gonosz nem eléggé feminista hanem fasizta náci vezetés nem közli az amcsi űrhajóssal, hogy a fia meghalt.
És a gonosz amcsi űrhajós úgy viselkedik, mint katona: az ellenséges űrhajóst elkábítja, és megkötözi, és csak így hajlandó vele beszélni.
És így derül ki, hogy a fia megfele halt jól autóbalesetben.

Csakhogy a jófej orosz űrhajós és az egész mocsok kommunista bagázs most akkor jófej, vagy egy szemét állat, hogy így tesz?

A normális ember (nem a femin....oid kretén) látja, hogy a femin....ioid világ nem működik, mert a világ nem így működik, ha valaki jó fej akar lenni, akkor az nem egy mocsok állat. De az orosz űrhajós mégis mocsok állattá válik, de a legmocsokabb az a férfias vezetés, amelyik úgy dönt, hogy nem mondja meg a saját űrhajósának, hogy otthon bezzeg baj van, mert meghalt a fia...

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2022.09.08. 09:08:36

@tűz fal: index.hu/kulfold/2022/09/07/nagy-britannia-egyesult-kiralysag-liz-truss-kabinet/

"Az üzleti élet, az igazságszolgáltatás, a közszolgálat és a hadsereg felsőbb rétegeiben egyelőre nem végezték el a sokszínűség jegyében az emberek leváltását."

Malachiásnak igaza lesz. Jön Róma és a világ pusztulása.

Serény Vélemény 2022.09.08. 09:38:21

@Deak Tamas: Ezek még viszonylag egész normális emberek. (Egész jó iskolákat végeztek, pl. egész jó karriert futottak be, stb.)

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2022.09.08. 10:10:50

@Serény Vélemény: viszonylag. Azt írta a mandi, hogy az egyik Truss tanácsadója volt külügyi vonalon, Eton, Oxford stb. Igaz, azt nem tudja, amiért a gyöngyöspatai kisegítőben szerintem koki jár, hogy melyik a Rosztov meg a Voronyezs és mi az a balit állam :)

Serény Vélemény 2022.09.08. 14:00:48

@cvsvrs: A legtöbb (tényleg használható diplomát adó) egyetem magán és bevezettek már kvótákat...

tűz fal 2022.09.08. 16:34:11

@cvsvrs:
De igen, mert ez ott úgy működik, hogy sok "woke" köcsög interneten meg magán az egyetemen kampányt indít az egyetem ellen, felhív arra hogy ne támogassák, ne látogassák, ne írjanak róla és szigeteljék el, stb., és az egyetem beadja a derekát. Tanárokat is kirugatnak, ha nem azt fújja amit elvárnak tőle.

GyMasa 2022.09.09. 17:45:04

@Serény Vélemény:
"...a feminizmus minden követelése valóra válik?"
Nem fog, hiszen folyamatosan bővülnek az igényeik...
Ez a bajuk a progresszívoknak, hogy folytonosan haladniuk KELL, ugyanis, amint elérték mondjuk a feminizmus eredeti célját, a női egyenjogúságot, ha nem mennek tovább, hanem ölbetett kézzel örülnek az eredménynek, azonnak konzervatívokká válnak (azaz nácikká) és emiatt kell folyamatosa, lentebb és lentebb tenniük a lécet a mindenféle, egyre életidegenebb "követeléseikkel"

tűz fal 2022.09.10. 09:31:32

@cvsvrs:
Azt a logikát amit írtál ugyanúgy végig lehetne vezetni minden cégre ami nem állami. Mégis az látszik, hogy beadják a derekukat a profit csökkenése ellenére is.

alöksz róz 2022.09.11. 09:54:36

kösz az ajánlót :-)

ez az alternatív történelmes dolog alapból nem annyira érdekel, viszont az ember a fellegvárban első két évada annyira jó volt, hogy szemezgettem ezzel is már egy ideje, de így akkor nem pocsékolom rá az időt

alöksz róz 2022.09.11. 11:59:57

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: nézd meg a dark című sorozatot, ha eddig nem láttad, abban nem igazán vannak benne ezek az agyfelbaszó kötelező elemek.
német sorozat, de ennek ellenére mégis jó :-)
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása