magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Puzsér a DK listáján

2026-ben Puzsér már a DK listáján lesz, befutó helyen.

Minden kész: a lekezelő stílus, a fejhang, a demagógia, a személyeskedés, s a kritikálatlan euroatlantizmus.

Persze majd ki kell magyarázni a korábbi Gyurcsány-ellenes szövegeket. Dehát erre ott a "rendkívüli helyzet" érv.

Mert most ez nem a kritika ideje, elvtársak, fogjunk össze Zorbán ellen! Hiszen Szent István belépett a NATO-ba, s ezért szent kötelességünk az euroatlantizmus.

58 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9618029996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2023.01.22. 11:13:26

Ezt én is láttam és megdöbbentem, hogy Puzsér mekkora fasz lett. (Persze lehet, hogy csak szerepet játszik, ebből a karakterből él, de akkor is)

Rodney_2 2023.01.22. 11:15:04

Vagy azt gondolta, hogy ha a műsor címe "harcosok klubja" akkor az a feladat, hogy ordítva kell baromságokat mondani

tűz fal 2023.01.22. 11:37:37

Amit Puzsér csinál, az valójában előremenekülés. Puzsér egy szánalmas, túlértékelt hülye ripacs. A tényekkel nem tud mit kezdeni, és ezt színpadias majomkodással próbálja eltakarni.

Ideje lenne már végre valakinek (vagy inkább mindenkinek) helyén kezelni a hülyegyereket és olyan őszintén beszélgetni vele és fogalmazni róla véleményt, mint ahogy ő csinálta a Csillag Születik műsorban. Onnan indult a karrierje, azzal futott be, hogy más, udvariasan maszatoló zsüritagokkal szemben a "karakán" Puzsér minden alkalmat megragadott, hogy földbe döngölje a versenyzőket.

És teszi ezt ennyi ésszel:
kontra.hu/apu-azert-iszik-mert-te-hulyesegeket-beszelsz

Boldeone2 2023.01.22. 11:42:17

Èrdekes, mintha nem is ugyanazt a műsort nèztük volna...Nèzd vissza újra! Először Schiffer mondja Puzsèrnek: " Csönd, most èn beszèlek" vagyis a lekezelő stílust nem Puzsèr kezdte...Puzsèr most brillírozott, a rendkívüli felkèszültsègű Schiffert így mèg vitában nem láttam megsemmisíteni ( nagyjából az a legtöbb vèlemèny kettőjük vitájáról....
Kiváló az óriásbolygó hasonlat: Shiffer belekerült a az óriásbolygó vonzásába, hiszen neki látnia kellene: egy állampárti autoriter rezsim alakult Magyarországon , ez ellen kell harcolni, ellenzèk szinte nem lètezik, vagy rendszerellenzèk
Schiffer büszke èrtelmisègi megmondókènt nem áll sehová , de itt , most, ebben a helyzetben a vagy- vagy választások èrtelmezhetők, vagyis valamire igent vagy nemet kell mondani , útválasztás van...

A mítoszokkal le kellene számolni Schiffernek: globális rendszer - sajnos - nem lètezik ...Ha lètezne , akkor nem lehetnènek olyan haborúk mint az orosz agresszió, betartanák a nemzetközi bèkerendet, a szokásos bullshit casus bellire hivatkozva nem lehetne háborúzni (a nemzetisègiek helyzete , stb...)
Ha lenne működő globális rendszer szóba sem jöhetne ez, mert a nyílt társadalomban eleve csak huszadrangú kèrdès az etnikai hovatartozás, a diktatórikus politikai rendszer elkèpzelhetetlen ...

Amit Schiffer globális rendszernek èrzèkel , az csak a kapitalizmus világa, a globális kapitalizmusban sikeresen haladók előnye, a sikertelenek leginkább maguk okán tartanak ott, ahol...Ezért alakulnak a fasisztoid , populista , szèljobb diktatúrák, ebben igaza van Andrának ....

Azt is jól látja Puzsèr : ebben az adott törtènelmi helyzetben (is) választanunk kell kèt út között , nincs köztes megoldás ...
Kompország egyszer már megèrkezett "nyugatra"
Renegátnak lenni nem lesz kifizetődő, de rendkívül káros !

_Neville 2023.01.22. 13:13:03

Az azért menő volt, mikor Schiffer csöndre intette :D régóta várom, hogy valaki végre ledominálja mr. nárcizmust
Amúgy ja, nyugodtan beléphet a DK-ba, mára full agyatlan ballib propagandista lett sajnos

_Neville 2023.01.22. 13:17:08

@Boldeone2: Ebben semmi lekezelés nem volt, csak baromi idegesítő, ha a másik fennhangon folyamatosan belepofázik, mikor épp próbálod kifejteni az álláspontodat

ulpius66 2023.01.22. 20:51:28

Na, egy újabb ballibsi celeb a DK listán a Kálmán és a Vágó után....

2023.01.22. 21:55:47

@tűz fal: Puzsérnak nem megmondani kell bármit, hanem agyonhallhatni.

2023.01.22. 22:02:14

@Boldeone2: Már megint a szokásos körkörös érvelésed. Olyan dologra (a globális kapitalizmus mindent átható erejére) építed a véleményed, ami nem igaz. Schiffer és a hozzá hasonló baloldaliak többsége nem tekinti végtelemül erősnek a globális aktorokat, csupán túl erősnek és leváltathatatlannak (ami az igazi versenyt és innovációt is akadályozza). Az orosz esetben pedig miért zárható ki az a narratíva, hogy a konfliktus a tőkének jó végsőroson?
"a globális kapitalizmusban sikeresen haladók előnye, a sikertelenek leginkább maguk okán tartanak ott" - nem érted a kapitalizmus lényegét sem.

Schiffer persze most sem állít semmi újat. Manapság egyszerű dolga van a baloldaliaknak. Elég csupán a tényeket előhozni, a többit az emberek igazságérzete a helyére teszi.

tűz fal 2023.01.22. 23:09:36

@zavaleta:
Puzsér egy hülye ripacs. A beszélgetés második fele már csak arról szólt, hogy a személyeskedésével idegesítette Schiffert, aki maga viszont képtelen személyeskedni.

SoltBrain 2023.01.23. 08:21:28

Ha Szent István belépett a NATO-ba, akkor Koppány putyinszopó volt :D.

Most nem azért mondom, de legolvasottabb blogbejegyzésemnek is az témája, hogy Puzsér Robi megszűnt szélsőközép lenni, mert ballibbanttá változott. Biztos sokan csalódtak Robikában, azért kattintottak ennyien az írásomra

kiskisutca 2023.01.23. 09:34:23

@SoltBrain:

Valamelyik Apuban elmondta, hogy volt egy orosztanára, aki konkrétan verte a saját otthonában, szerintem innen a zsigeri orosz utálat nála.

Boldeone2 2023.01.23. 09:46:19

@zavaleta: Olyan dologra (a globális kapitalizmus mindent átható erejére) építed a véleményed, ami nem igaz."

-Dehogynem igaz! A globális kapitalizmus , ha úgy tetszik a globális piac törvènyei uralkodnak mindenhol, ez alapvető közgazdaságilag

Schiffer és a hozzá hasonló baloldaliak többsége nem tekinti végtelemül erősnek a globális aktorokat, csupán túl erősnek és leváltathatatlannak (ami az igazi versenyt és innovációt is akadályozza)"

- Egyrèszt - èn - baloldali nem vagyok- logikád formális - de nem is írtam ilyet...Egyedül a leggazdagabb embereinek van szándèka\kèoessège hogy szervezeteik hassanak a világra. Szervezetük NGO- K, vagyis milyen innovacót kellene nekik hozni?

Az orosz esetben pedig miért zárható ki az a narratíva, hogy a konfliktus a tőkének jó végsőroson?"

- Ez egy buta , szèljobb\szèlbal narratíva ! Tegyük fel hogy csinál 5 milliárd dollár profitot a fegyverlobbi, miközben az inflació hatására az emberek ezermilliardot vesztenek, + ott lebeg a vilaghaborús veszèly....Mièrt lenne jó a demokratáknak helyeket veszteni ? Bidennek bukni?

"a globális kapitalizmusban sikeresen haladók előnye, a sikertelenek leginkább maguk okán tartanak ott" - nem érted a kapitalizmus lényegét sem.

- Te nem èrted!

SoltBrain 2023.01.23. 10:06:12

@kiskisutca: azt üzenem a Puzsérnak, hogy Ne legyen előítéletes, nem mindegyik orosz verekedős :) .

Tapi2021 2023.01.23. 12:05:56

Undorító ez a pragmatizmus, machiavellizmus - más szóval totális gerinctelenség a pénzért.

Most egyre többen meglépik ezt, a Jobbiktól, az LMP-ig, Párbeszédig! Mert tudják, hogy az összes többi ellenzéki párt, ma már csak lepke fing. Egyedül az Apró-Gyurcsány-Dobrev klán képes finanszírozni egy pártot, ezért "csak egy maradhat". A MEGÉLHETÉSI patkányok menekülnek a süllyedő hajókról, a DK hajóra, amit a milliárdos tulajdonos finanszírozni tud.

Ezeknek se arcuk, se gerincük.

Puzsér is kifogyott a kifizetőhelyekből!!!
Hát felveszi a szopóálarcot - sutba dobja a gerincét és az önbecsülését - és odatérdel Feri elé!!!

Tapi2021 2023.01.23. 12:20:23

@Boldeone2: Elvakult hülye vagy, de ez van.

Schiffer nem egy szellemi, intellektuális súlycsoport Puzsikával.

Az ilyen egyenlőtlen vitákban pedig nem a szellemnek áll a zászló, hanem a nagyhangú demagógnak. Ugyanez volt az ominózus Orbán-Gyurcsány vitán is.

Puzsi méltó demagóg, hazug párja lesz leendő FÖNÖKÉNEK!

Tapi2021 2023.01.23. 12:24:50

@kiskisutca: "Valamelyik Apuban elmondta, hogy volt egy orosztanára, aki konkrétan verte a saját otthonában, szerintem innen a zsigeri orosz utálat nála."

Vagyis a saját anyja volt?

Tapi2021 2023.01.23. 12:28:46

@Boldeone2: " Egyrèszt - èn - baloldali nem vagyok- "

Akkor jó nagy bajban vagy, miután írtad, hogy csak két választás van és dönteni kell.

Orbánék, a jobb, konzi, ker.dem., nemzeti vonallal, vagy Gyurcsányék a balos. libsi, globalista, szélsőséges woke, ...., anti-nemzeti és keresztényellenes vonallal.

Melyiket választod?
Vagyis ezt már tudjuk...

Tapi2021 2023.01.23. 13:24:50

SCH rá se bír nézni az amerikai demagógiát felmondó Puzsira! :-)

Tapi2021 2023.01.23. 13:26:41

Boldi nem Puzsér?
Vagy csak ugyanabból a sorvezetőből olvasnak???

2023.01.23. 15:06:09

@Boldeone2: A kapitalizmus messze nem a legelterjedtebb működési forma. Te valószínűleg kevered a kifejezést az "üzlet"-tel. Ráadásul épp te szoktál emiatt siránkozni más kommentekben.

".Egyedül a leggazdagabb embereinek van szándèka\kèoessège hogy szervezeteik hassanak a világra. Szervezetük NGO- K, vagyis milyen innovacót kellene nekik hozni?"
---- Ez sajnos így van, de nem jól van, mivel mélyes antidemokratikus, hogy a senki által meg nem választott tőke irányít. Az innováció pedig a verseny egyik célja. Ha kapitalizmust szeretnél, akkor támogatnod kéne a legerősebbek időszakonkénti megversenyeztetését az egyelőre kisebbekkel, hiszen lehet, hogy már azoknál van a technológiai megoldás, de azt vagyoni erejük miatt nem tudják sikeresen terjeszteni. Ez átvezet a kapitalizmus jól ismert tulajdonságához, (amit te nem ismersz), hogy külső beavatkozás nélkül a kezdeti nyerteseknek biztosít versenyelőnyt. Én bizonyítom, hogy nem érted, te érvelni sem próbálasz ellene. A hosszú ballib politikai, média- és korszellembeli előny bizony ellustítja a szellemet!

"Tegyük fel hogy csinál 5 milliárd dollár profitot a fegyverlobbi... blabla"
---
Az ukrajnai biznisz a háború után fog kezdődni. Ki építi újjá a megmaradt, romokban álló területeket? Ki fog ott üzletelni.

alöksz róz 2023.01.23. 15:06:13

@Tapi2021: nem. boldi egy bérkommentelő.

ulpius66 2023.01.23. 15:54:38

"Puzsér a DK listáján"

...és a DK kereste meg őt, vagy ő a DK-t.....
(esetleg volt kerítő is......)

ulpius66 2023.01.23. 15:56:13

Azt hiszem erre a kapcsolatra találta ki a magyar nyelv:

A ZSÁK A FOLTJÁT!
(megérdemlik egymást....)

ulpius66 2023.01.23. 15:58:58

Egyebekben meg nyilván van még egy csomó ballibsi celeb, aki eddig nem kaming autolt!

PL. Alföldi Roberta is esélyes listára.....

Gery87 2023.01.23. 21:09:35

@ulpius66:

Mert Friderikusz és Csonka Pici...
Remélem ugyanarról a listáról beszélünk:)

Gery87 2023.01.24. 03:45:08

@Boldeone2:

"Èrdekes, mintha nem is ugyanazt a műsort nèztük volna...Nèzd vissza újra!"

TE meg a Schiffer vs Puzsér vita előzményeit!

" Először Schiffer mondja Puzsèrnek: " Csönd, most èn beszèlek" vagyis a lekezelő stílust nem Puzsèr kezdte..."

Puzsér kezdte azzal hogy a sajtóban elhordta mindenféle fideszbérencnek meg széltolónka!
persze hogy amint szembe került vele ez kijött rajta.

"Puzsèr most brillírozott, a rendkívüli felkèszültsègű Schiffert így mèg vitában nem láttam megsemmisíteni ( nagyjából az a legtöbb vèlemèny kettőjük vitájáról...."

Puzsér elkezdte a 3 pontból álló szokásos sablonjait semmi több + óbégatás.
Schiffer meg egyszerűen kinézett ebből a hülyeségből.

"Kiváló az óriásbolygó hasonlat: Shiffer belekerült a az óriásbolygó vonzásába, hiszen neki látnia kellene: egy állampárti autoriter rezsim alakult Magyarországon , ez ellen kell harcolni, ellenzèk szinte nem lètezik, vagy rendszerellenzèk"

ha nácik kerülnek hatalomra akkor se csizmát ne hordjál se bajuszt mert Hitlernek is van?
A szar egyből finom lesz ha ők utálják vagy hogy van ez szerinted?

Schiffer elmondja a baloldali antiimperialista nézeteit függetlenül attól hogy a fidesznek ezt tetszik vagy másnak.

"Schiffer büszke èrtelmisègi megmondókènt nem áll sehová , de itt , most, ebben a helyzetben a vagy- vagy választások èrtelmezhetők, vagyis valamire igent vagy nemet kell mondani , útválasztás van..."

Elég sokszor nemet mondott!
MI az anyámat kéne még tennie hogy minden hülye felfogja?

Lehet az a baj hogy Schiffer olyan perspektívából olyan mélyen ragadja meg a problémák gyökerét ahová már nem jut le a fény és aki nem akarja nem látja, em érti meg.
Ez az ő bajuk.

"A mítoszokkal le kellene számolni Schiffernek: globális rendszer - sajnos - nem lètezik"

dehogynem úgy hívják: globális kapitalizmus aminek egyszerre része az állampárti Kína, a Putyini oroszország és az USA is, ennyit mond.
Igaz? az.

" ...Ha lètezne , akkor nem lehetnènek olyan haborúk mint az orosz agresszió, betartanák a nemzetközi bèkerendet, a szokásos bullshit casus bellire hivatkozva nem lehetne háborúzni (a nemzetisègiek helyzete , stb...)"

Ostobaság, miért ne lehetne?
Az összes gyarmatosító hatalom anno a "globális észak" része volt ahogy ő mondaná.
Mégis kitört közöttük egy 4 éves világháború.
Ki mondta hogy ilyen nem lehetséges?

"Ha lenne működő globális rendszer szóba sem jöhetne ez, mert a nyílt társadalomban eleve csak huszadrangú kèrdès az etnikai hovatartozás, a diktatórikus politikai rendszer elkèpzelhetetlen ..."

Amiről beszélsz az a világkormány, egy politikai rendszer utópia.
Amiről most szó van az meg a globális gazdaság.

"Amit Schiffer globális rendszernek èrzèkel , az csak a kapitalizmus világa,"

Pont erről beszél ő is.

"a globális kapitalizmusban sikeresen haladók előnye, a sikertelenek leginkább maguk okán tartanak ott, ahol"

Nem mindig, sőt.

"...Ezért alakulnak a fasisztoid , populista , szèljobb diktatúrák, ebben igaza van Andrának ...."

Ezért is.

"Azt is jól látja Puzsèr : ebben az adott törtènelmi helyzetben (is) választanunk kell kèt út között , nincs köztes megoldás ..."

Politikailag nincs az lehet, de erkölcsileg van!
És Puzsér nem politikus, nem államvezető.
Választhatna, de kényelmes és beáll bólogatni.

"Renegátnak lenni nem lesz kifizetődő, de rendkívül káros ! "

Kihez képest renegát?

gigabursch 2023.01.24. 09:54:01

Kíváncsi még valaki erre az "entellektüell"-re?

Szerintem senki.
Ez kb a fuldokló ordibálása.

Tapi2021 2023.01.24. 11:39:44

Sikerült végig nézni, érdemes volt.
Ahogy már fentebb írtam, még félig látatlanban, ordító erővel ütközött ki a különbség a hazug demagóg (P) és az értelem embere (SCH) között.

A demagóg még elképzelni sem tudja, hogy az ellenfelének lehet valamiben igaza és azzal egyet is lehet érteni! Nem kell MINDENÁRON FIKÁZNI mindent. És egy értelmes embert nem vettek meg akkor, ha egyetért azzal, ami SZERINTE IS IGAZ!

Puzsi szerint azonban ekkor is köpködnie kéne Schiffernek, nem elmondani, hogy ebben egyetértek.

P. SZÁNALMAS BOHÓC!

Tapi2021 2023.01.24. 11:47:30

@Boldeone2: ""Puzsèr most brillírozott, a rendkívüli felkèszültsègű Schiffert így mèg vitában nem láttam megsemmisíteni ( nagyjából az a legtöbb vèlemèny kettőjük vitájáról...."

Tutira más műsort néztünk!
Ha neked az jött le, hogy a demagóg agyatlan, egybites Puzsér "megsemmisítette" Schiffert.

Akkor te abba a táborba tartozol, amely az ősződi beszédet is igazságbeszédnek ámítod. Vagy az Orbán-Gyurcsány egykori vitából is annyit értettél meg, hogy a nagyobb hangú demagóg ripacs "felmosta a padlót" az akkori min. elnökkel, akinek muszáj volt tényeket mondani, hazudozás, nagyotmondás, alaptalan vádaskodás helyett. (Aki abban sajnos tévedett, hogy az embereket a tények érdeklik, nem a hazudozás. De legalább tanult belőle.)

Tapi2021 2023.01.24. 11:56:29

@Gery87: "Kihez képest renegát?"

Az olyan bolsevik stílusú emberekhez képest, mint Puzsér! Aki mindenkinek megtiltana minden egyetértést az ellenségével, akkor is, ha annak van adott kérdésben igaza. Mert ezzel ŐK KERÜLNEK TÁVOLABB A HATALOMTÓL! És ez a baj a "Schiffer, Hont..." félékkel. Elbizonytalanítják a fanatikus bolsikat! Hogy lesz akkor így a DK kormánypárt??? Hogy férnek majd hozzá és mikor végre az erőforrásokhoz??? ....

Ez itt a Puzsik baja. Ezért tiltanák be a szabad és szuverén gondolkodást és véleménnyilvánítást!
Mert rontja az ő esélyeiket!
Mi lesz, ha a nép balos hajlamú része majd nem a Puzsikra hallgat, hanem a Schifferekre?? ...

Tapi2021 2023.01.24. 12:09:47

@gigabursch: Puzsi - és persze az összes ellenzéki elvtársa - úgy kreál magának egy "igazságot" és veszett ebként csak azt csaholja, hogy a tények 80%-ról nem vesz tudomást. Nem helyezi ezt a háborút sem egy tágabb kontextusba, világosabb értelmezési mezőbe, mert akkor nyilván látszana, hogy az ő igazsága igen csak viszonylagos részigazság (vagy úgy már nem is igazság).

És szörnyen kiborítja, hogy Schiffer meg a nagyobb képet nézi, a tágabb összefüggéseket és abból vonja le a maga következtetéseit.

Gery87 2023.01.24. 13:54:53

@Tapi2021:

Nemrég még ő is azon volt hogy a vélemény szabad, és az számít mit mondanak, nem az ki mondja.
Nem tudom mi változott.
Már a szakácskönyv is ciki volt.
Poénnak, trollkodásnak gyenge, bulvárnak meg tökéletes.

Ment volna ez is könyvtárosnak mint nagy kedvence, Hamvas.
Mondjuk ott nem lehet óbégatni...:)
Akkor raktáros...mondjuk ahhoz meg tohonya.

Megint beigazolódik, hogy a megmondóemberkedésre is igaz hogyha túl van tolva a végtelenségig, nincs korlát, akkor egy kretén káros köcsög lesz az eredmény.

Tapi2021 2023.01.24. 14:27:02

@Gery87: "akkor egy kretén káros köcsög lesz az eredmény."

Ehhez ilyen alapanyag is kell.

Ha meg tényleg beállt a DK-ba, az az emberi és értelmiségi minőségéről és szuverenitásáról mindent el is mond.

Ja, és a videóban még ezerrel tolja a dumát, hogy távolságot kell tartani mindegyik "szélőséges" politikustól. Ahogy OV-tól, úgy Gyurcsánytól is.

Na akkor ez most - pár nappal később - hogy is van?
Hová lett hirtelen a független gondolkodó mítosza???

Gery87 2023.01.24. 14:36:52

@Tapi2021:

Nem hinném hogy DK-s lenne, ahhoz túlságosan és szétalázta őket meg a Fletót.
Inkább egy új, friss pártot tudok elképzelni, amikor a mai levitézlett emberek, pártok teremtette űrt a DK és Fidesz között betölti majd valami, ami még nem látszik.
Na ott akarhat egy helyet magának.

Tapi2021 2023.01.24. 16:01:45

@Gery87: Olyat MZP gründol éppen. De az P-nek túl "konzi" lenne.

Mondjuk én egy új Schiffer-féle pártnak örülnék, tanulva az LMP-vel elkövetett hibáiból.

Tapi2021 2023.01.24. 16:07:39

@Gery87: Birca írta, hogy rajta van a DK listán. Még meg sem lepődnék, azok után, hogy a DK-s "Óriásbolygó vonzása" eddig már honnan és kiket vonzott, hogy P-t idézzem: HAJLÍTOTT magához!!!

alöksz róz 2023.01.24. 16:26:57

@Gery87: "Politikailag nincs az lehet, de erkölcsileg van!" - politikailag is van több mint két lehetőség. ez a hamis dilemma nevű, igen népszerű érvelési hiba (és egyben tipikus egybites gondolkodásmód) a ballib értelmetlenségi körökben.

de hát valamivel indokolni kell, hogy puzsér most pont ugyanazt csinálja, mint amit a többi ballib fröcsögő csinált pl eszenyi enikővel.

alöksz róz 2023.01.24. 16:41:08

aszongya puzsér: schiffer andrás és én az lmp-t szerveztük.

hát sikerült olyan vastag bőrt növesztenie az arcára, mint egy dk-s politikusé...

alöksz róz 2023.01.24. 16:46:38

amilyen irritáló figura puzsér, ez a köpködése most olyan eredményt ér el, mint piszkos fred dicsérete :-)

Tapi2021 2023.01.24. 17:11:18

@alöksz róz: De a rajongók végig sem hallgatják, vagy képtelenek elválasztani a demagóg fröcsögést az ész érvektől! Ezért írhatta pl. Boldi is, hogy P. felmosta a padlót Sch-el. :-(

Gery87 2023.01.24. 17:15:57

@Tapi2021:

Én is max abban reménykedem.

Gery87 2023.01.24. 17:16:13

@Tapi2021:

Birca csak feltételezi.

alöksz róz 2023.01.24. 17:18:34

@Tapi2021: az csak egy hangosan hőbörgő horda, ami igencsak kisebbségben van, még a saját maguk által elérhető táborban is.

Gery87 2023.01.24. 17:19:05

@alöksz róz:

jelen helyzetben valóba két politikai tábor van, az alternatív harmadik pár éve elsüllyedt.

"a ballib értelmetlenségi körökben."

nem csak ott.

alöksz róz 2023.01.24. 17:21:37

@Gery87: mindig van több alternatíva, csak ha van két nagy tábor, azoknak mindig az az érdekük, hogy azt hazudják, nincs.

de ott a legnépszerűbb, lásd pl észak-koreázás.

Tapi2021 2023.01.25. 10:54:09

Puzsér a lebőgés után csak nem bírta ki, hogy ne vágjon vissza! Persze úgy, hogy Schiffer nincs ott, nem tud válaszolni!

(Az a baj, hogy az Index gátlás nélkül lehoz minden szart, amit ír.)

index.hu/velemeny/2023/01/24/schiffer-vita-kifogas-centrista-narrativa-ertelmiseg/

Tapi2021 2023.01.25. 10:55:53

Sokat elmond egy ember jelleméről, hogy kijön egy vitáról megverve, aztán megy és megírja, hogy csak azért is neki van igaza, a másik a hülye (aki ekkor már nem tud reagálni!!!).

Fos ember.

tűz fal 2023.01.25. 11:03:02

@Tapi2021:
Puzsér egy gerinctelen hülye ripacs. Úgy lett celeb, hogy a Csillag Születikben zsüritagként, a pozíciójával visszaélve elvitte a showt azzal, hogy a kiszolgáltatott helyzetben levő versenyzőket fikázta gusztustalan módon. Puzsér egy túlértékelt, tehetségtelen, iszonyatosan buta senkiházi.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.01.25. 11:18:01

@Tapi2021:

Azt se tudja Puzsér mi volt a Hazafias Népfront

"A kádárizmusban az MSZMP hivatalos irányvonala mellett a Hazafias Népfront rendszerkonform alternatívája töltötte be ezt a szerepet."

Nem igaz.

Tapi2021 2023.01.25. 11:21:47

@tűz fal: Hát ez az, de kapja a felületeket hozzá.

Ez is milyen már, hogy így vág vissza?
Volt rá ott másfél órája, hogy elmondja, amit akar. El is mondta.
A nézők ítélnek.
Itt kellet volna abbahagyni.

De nem, ő hazament és kiírta magából a feszültséget, amit az keltett, hogy egy valódi értelmiségit csak ugatni tudott, nem volt vele egy szinten. Ezt az egoja nem viseli el.
Úgy vág vissza, hogy a másik nincs már ott.

Az Index is fasz, hogy felületet ad neki bármilyen fröcsögéshez. Persze kattintást hoz...
Ja, ahogy Schiffer is rákérdezett, ilyenkor nem baj, hogy az Index is - állítólag - NER-cég????

Puzsika.

tűz fal 2023.01.25. 12:07:26

@Tapi2021:
Mivel a baloldal értelmes, vitaképes embereket már nem talál, ezért ilyen hülye ripacsokra van szükségük. Kiállítanak "vitára" Puzsér meg Jakap féle hülye droidot, akinek a szintje az, hogy tátja a száját és vicsorog a vitapartnerre, a maradék hülye ballib szavazónak pedig ez tetszik, és egymást oltogatják azzal, hogy "Puzsér felmosta a padlót" a másikkal. Óriásbolygó hasonlattal eteti a hülye közönségét, akik erre ráharapnak, mert így már tudják mire fogni hogy miért nem kell tárgyilagosnak lenniük.

Billy Hill 2023.01.25. 23:00:47

@Tapi2021: "megy és megírja, hogy csakazért is neki van igaza, a másik a hülye"

Most sikerült meghallgatni ezt a sz@rt, és pont ezt akartam mondani!

Azóta még Vona-G is írt egy békítő szándékú valamit, mert ő is érzékelte, hogy itt valami nagyon félrement...

Igazából az utolsó 10 percben már Schiffer helyében felálltam volna, hogy "Jóvan Robikám akkor indulj el a bús büdös PeCsába..." (Most már Magyar Zene Háza természetesen.)

Szegény Puzsér, egyrészt olyan, mint a Nigel Tufnel erősítője: 11-ig megy a hangerő poti. Szerintem nemcsak hogy ő ordít, hanem a mikrofont is vagy túl közel tezik hozzá, vagy nem vesznek vissza a master-ből vagy a gain-ből, amikor ő ül oda. :-)

Illetve az lehetett különösen frusztráló neki, hogy van vele szemben egy ember, aki nem hajlandó vele egyetérteni, ÉS még ért is valamihez. Schiffer ügyvéd, van igazi foglalkozása, politikus volt, de már nem az, és jé, van egy szakmája, amivel elboldogul, na ez igazán irritáló lehet olyannak, akinek ez a háttér nincs meg, ezért minden áldott nap X óra kontentet kell gyártania különféle platformokra, de lehetőleg bombasztikus anyagokat, különben nem kattintanak rá.

Pedig csak el kellene menni egy munkahelyre, vagy csinálni egy értelmes vállalkozást, olyat, ami nem attól függ, hogy mekkora majmot csinálok magamból a kattintásokért. Van ám ilyen bőven, és megértem, ha esetleg irritáló ezzel szembesülni... Hogy van valaki, akinek nem kell bohóckodni, és mégis tök jól elvan...

alöksz róz 2023.01.26. 02:07:32

@Billy Hill: "Most sikerült meghallgatni ezt a sz@rt" - én egyszerűen nem bírtam végignézni, nagyon irritál ha sokáig kell puzsért hallgatni.
tuti hogy mostanában kapott ő is az amerikai pénzből.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2023.02.02. 15:17:35

Én is végignéztem valamiért ezt a valamit, tulajdonképpen tragédia, hogy ez van.
Eddig sem néztem magyar aktuálpolitikai műsorokat (bőven elég volt anno a Naptévé, amit ki se lehetett kerülni), ez csak erősítette az averziómat.
Súlytalan, nem fontos, hülye témák részeg segédmunkások szintjén artikulálva.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása