magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Mi a Kubatov-lista?

Kifejezetten érdekes a Telex műsora:

Hatalmas leleplezésnek van beállítva, meg az agyatlan kommentelők nagy része is ezt hiszi.

Aztán a szakértő - bár ballib - viszonylag korrekten, szabatosan elmondja: az egész világon ilyen egy kampány.

Hiszen miről is szól egy kampány? Arról amiről minden liberális demokrácia rendszere,

Egyrészt az emberek 99 %-a nem olvas semmilyen programot, ez nem érdekli, szubjektív személyes érzések alapján dönt szavazzon-e, s ha igen, akkor kire.

Aztán: van bizonyos százalék párthű szavazó, ezek azonban egyrészt kevesen vannak, másrészt ők úgyis szavaznak a kedvenc pártra, azaz felesleges kampányolni nekik.

Magyarországon a párthű szavazó kb. 20 %, fele-fele arányban a két oldal között. Azaz a 80 % körében kell kampányolni.

Nem más ez, mint kereskedelmi cégeknél a marketing. Amikor Nokia ügyfélszolgálatos voltam, egyszer volt egy érdekes előadás. Ebben arról volt szó, 3 vásárlói csoport van:

  • aki elégedett a termékekkel,
  • aki elégedetlen a termékkel, ezért átpártol más gyártóhoz,
  • aki elégedetlen a termékkel, de megoldást vár a cégtől, azaz a "márkasemlegesek";

s az ügyfélszolgálat szerepe egyedül az utolsó szegmens, hiszen az első csoporttal eleve nem kell foglalkozni, a másodikkal meg felesleges foglalkozni.

S a politikában hasonló van, csak mások az arányok. Valójában a pártsemleges szavazóknak kell kampányolni.

A ballib kampányok fő hibája - ezt már én teszem hozzá, nem hangzik el az adásban -, hogy folyamatosan a saját tábornak kampányol, meg legfeljebb szidja az ellentábort, a semlegesekről tudomást se vesz. Lásd mondjuk az "Európai Egyesült Államok" és az azonos neműek házasságának követelését, még a törzsszavazóik se értenek egyet ezekben a célokban.

A Fidesz sikerének oka pedig, hogy elsősorban a semlegeseknek kampányol, lásd most:

  • ne legyen háború, s ha lesz, mi maradjunk ki belőle - ebben gyakorlatilag mindenki egyetért, az is, aki szerint Zorbán gonosz, csúnya, korrupt ember,
  • ne jöjjön vissza Gyurcsány - ebben is egyetért még sok ballib szavazó is, eleve sokan emlékeznek a "baloldali szakértők" kormányzása alatti, mostaninál alacsonyabb életszínvonalra.

Talpramagyar Péter láthatóan megértette ezt, egészen másképp kampányol, mint ahogy ez szokás a ballib oldalon. Szerintem keményen meg fogja verni a DK-t most vasárnap, pontosan emiatt.

Honnan tudom, hogy a Fidesz fölényesen nyerni fog? Onnan, hogy a ballib megmondóemberek már elkedtek választási családról hallucinálni.

41 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr7118413993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boldeone2 2024.06.05. 08:51:15

Közpénzből folytatott háborús propaganda-hisztériakeltés Orbán levele, a választás előtt, tele ordas hazugságokkal, primitív leegyszerűsítésekkel...
A Nemzeti Választási Bizottság és ASZ hallgat, ahogy a diktatórikus rezsimekben szokás...

Csodálkoznék, ha Orbán ezzel a végtelenségig lebutított kampánnyal jó eredményt érne el...Valószínű, a Fidesz kevesebb képviselőt fog küldeni, így vége lesz az európai átalakításáról szőtt álmoknak..Értsd: Putyin zsoldjában szétverjük az EU- t...
A szélsőjobb sem fog túl nagy eredményt elérni EU - szinten, úgy tűnik..,Putyin csicskásai pofára eshetnek...

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.06.05. 08:55:57

Pontos tökéletes elemzés, ez valóban így van, ahogy levezetted.
Ha az istennek még van terve akár a magyarul beszélő masszával, akár a valódi magyarokkal, akkor a 21 trógerből 10 fideszes lesz, 11 meg mihazánkos. Akkor talán a Fidesz is felébred és végre azzal kezd foglalkozni, amivel legalább 2018 óta kéne: kultúra és külügy.

Boldeone2 2024.06.05. 09:02:41

A propagandának 3 fő irány van:

1. Az ellenzék - főleg Magyar Péter és Donáth Anna- ellenes gyűlöletkeltés, karaktergyilkos kampány
2. Az EU döntéshozó szervezeteinek aljas támadása, diktatórikusnak beállítva a konszenzusos döntéseket
3. Hazug békenarratíva-ukránellenes hangulatkeltés

ZorróAszter 2024.06.05. 09:06:39

Magyarországon van feketelista is, sőt halállista is.

Már az 1990-es évek elején több száz rendőr és katonatisztet küldtek ki Fort Beningbe abba az iskolába, ahol a dél-amerikai halálbrigádok parancsnokait is képezték.

Egy ilyen alezredest láttam a Periszkóp című műsorban, ahol a katonákat épp a rajtaütésre oktatta ellenséges vonalak mögött.

A járőrön lesből rajtaütnek, a sebesülteket megölik, az iratokat elszedik tőlük, a fegyvereiket termittel hatástalanná teszik, a hullákat behúzzák az erdőbe, a rajtaütés nyomait eltüntetik az útról.

Épp csak azt felejtették el megmondani az alezredes úrnak, hogy a sebesültek megölését az ellenséges vonalak mögött is tiltja a Genfi konvenció.

ZorróAszter 2024.06.05. 09:11:02

@Deak Tamas:

"a valódi magyarokkal,"

A valódi magyar az ugye maga lenne, aki tavalyelőtt magyarosított Radu Kurvinyekről Kőröspatakhy Zalánra.

"a magyarul beszélő massza" az meg ugye a magyar nép lenne.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.06.05. 09:14:08

@Boldeone2:

Talpramagyar ellen visszafogottan kampányol a Fidesz. Hiszen hasznos munkát végez: eltakarítja a Nomentumot, az MSZP-t, sőt nagy eséllyek a kutyapártot is, az egyetlen magát baloldalinak nevező szervezet meg a DK marad.

Ez hatalmas nyeremény a Fidesznek.

A béke propaganda pedig nagyon is valós téma. A NATO nem akar kivonulni Ukrajnából és éppen egy hatalmas háború indításán vacilál.

Amíg Orbán van az élen, Mo. ebből ki tud maradni. Ez szimpla tény.

Boldeone2 2024.06.05. 09:38:42

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A NATO - még - nincs benn Ukrajnában, tehát nem kell kivonulni sem... A hadihelyzet is javult, most hogy Ukrajna lassan megkapja a várt fegyvereket... Nagyobb háborút csak Putyin robbanthat ki, ha tovább forszírozza az agressziót
A legkisebb rossz még mindig Ukrajna támogatása, a többség ezt mondja. Orbán propaganda- hisztériát kelt...
Nagyjából biztos, hogy nem lesz nagyobb háború. Az EU csak teszi- a nemzetközi joggal összhangban- a dolgát: támogatja az agressziót elszenvedő országot, az agresszorral szemben

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.06.05. 09:44:19

@Boldeone2:

A megállapodás az volt: Ukrajna semleges lesz. Cserébe megtartja hatalmas területét. Erről szólt a budapesti memorandum.

Ezt felrúgta Amerika 2013-ban.

Minden ami most van ennek a következménye.

Most is semleges Ukrajna lesz a végén, csak kisebb területtel, s addigra félmillió halottal és egymillió nyomorékkal.

Boldeone2 2024.06.05. 09:44:36

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A választás tétje: ha Orbán leesik egy gyenge relatív többségre - és most erre van nagyobb esély - akkor meggyengül az európai politikában

Választasi matekra fordítva: aki a legnagyobb kárt akarja Orbánnak, az szavazzon a Momentumra ( 4-5% most)

Kutya 3%, Lmp 2 % , ez így már túl sok kukába dobott szavazat lenne...

Az, hogy Magyar Péter mit akar, még én sem tudom...Egy biztos: hatalmat

Serény Vélemény 2024.06.05. 09:47:04

@Boldeone2: ha Orbán leesik egy gyenge relatív többségre - és most erre van nagyobb esély - akkor meggyengül az európai politikában

= háború.

Köszi.

A "akkor inkább jöjjön a hét szűk esztendő" momentumra - szavazzon az, akinek kettő darab anyja van.

Serény Vélemény 2024.06.05. 09:48:32

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: nem biztos. Lehet, hogy kettő db Ukrajna lesz, egy nyugati, eu orientációjú - meg egy oroszbarát keleti. Vagy egy sem.

Boldeone2 2024.06.05. 09:50:24

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Amerika nem rúgott fel semmit. 2014- re válságba került Ukrajna az oroszbarát Janukocsics kormánnyal. Nyilvánvaló, hogy Oroszország túl szegény volt Ukrajna megtartásához, az embereknek elege lett az orosz érdekszférából, ezért elzavarták a kormányt
Erre avatkozott be Oroszország - felrúgván a budapesti egyezményt is. A Minszki már csak egyoldalú diktátum volt ( Debalcevei vereség)
Ezért Ukrajna joggal kereste az új katonai szövetséget, ami szintén ENSZ alapjog- szuverén szövetségi rendszer választás

Boldeone2 2024.06.05. 09:53:09

@Serény Vélemény: Értsd már meg: Orbán szava annyi ma már mint a lepkefing...9-10 képviselővel nem tudja megváltoztatni a világot
A Momentumot azoknak írtam, akik még egy képviselőt el akarnak venni a Fidesztől...

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.06.05. 10:00:12

@Serény Vélemény: nyelvi alapon akár három is lehet. Putyler egyet akar: hogy a Moszkva felé tartó atomrakétát idejében le tudja szedni. Ezért nem érdekli valójában sem Finnország NATO tagsága, sem a baltiaké, hiszen nem Leninpétergrád a fontos.
Moszkva meg nagyon közel van az ukrán határhoz, ez az egyszerű földrajzi tény, amit a fogyatékos drogosok nem akarnak megérteni.

IdomitottFoka 2024.06.05. 13:37:31

@Deak Tamas: Na az biztos h 10 fideszesből és 11 mihazánkosból 21 tróger lesz. Legalább.

Amúgy - bár nem hinném h nem vagytok tisztában vele, csak nem akartok kiesni a szerepből - az h a fidesz elviszi vagy elveszti az összes mandátumot, nem akadályoz meg és nem is triggerel egy háborút. 21 oroszpárti mandátum kevés az EP befolyásához, a diplomáciai tőkénket meg az azeri baltás gyilkos csapta agyon.

Viszont bármit döntsön az EP, azt az Európa Tanács megvétózhatja. És na ki is a vétóbajnok ott?... Remélhetőleg egy ilyen javaslat ki se jön az EP-ből, de ha mégis, remélhetőleg azt viki tényleg megvétózza.

Gery87 2024.06.05. 14:22:57

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

De szemben amit a Dagadt propagál, nem lesz ebből világháború!

"HÁBORÚ"-s plakátkampány.
Eszem megáll, fogyatékosok bazmeg.

Kétbites elmebeteg aki ezt beszopja.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.06.05. 14:28:23

@Gery87:

Pedig ez nagyon fontos. Nem szabad áldozattá válnunk az euroatlanti fenevadak érdekében.

Gery87 2024.06.05. 14:38:23

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Hülyeségeket beszélsz, semmiféle háború nem lesz, ez egy kibaszott regionális proxiháború, a NATO beavatkozással riogatás a Dagadt pánikszerű propagandája mert már semmibe nem tud kapaszkodni.
Eredménynek nincsenek, egyre szarabbul élünk, botrányok sorozata, erkölcsileg nullák...ez maradt: "szavazz már mert különben elpárologsz a gombafelhőben"
Nevetséges.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.06.05. 14:42:12

@Gery87:

Sorosék idegesek.

Soros gazda 40 éve meg akarja semmisíteni Oroszországot, s nagyon dühös.

Gery87 2024.06.05. 14:42:48

@Deak Tamas:

"Ha az istennek még van terve akár a magyarul beszélő masszával,"

Magyarul beszélő massza az a tök fejedként a nyakadon van te szerencsétlen sovén kisnyilas faszkalap.

"akár a valódi magyarokkal,"

"valódi magyarok" na ezt nem te fogod eldönteni zsenikém.
Épp elég bajunk volt már abból hogy ilyen tehetségtelen kabátfeladogató kis pondró szutyok lumpen szemetek mint te, belepofáztak hogy ki magyar és ki nem.

"akkor a 21 trógerből 10 fideszes lesz, 11 meg mihazánkos. "

Az baszna be...

"Akkor talán a Fidesz is felébred és végre azzal kezd foglalkozni, amivel legalább 2018 óta kéne: kultúra és külügy."

A Fidesz tűnjön el a picsába.

Gery87 2024.06.05. 14:44:34

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Ez úgy hangzik mint egy mondat egy rossz meséből amit fogyatékos kisnyilasoknak írtak.
Kétbit.

jónévez 2024.06.05. 17:40:54

@Gery87:
Már megint csak a kedvenc szavaiddal jössz:
-kisnyilas
-beszopja
-elmebeteg
-stb

Ediig még csak a tapasztalatlanságodból eredő tévesznéid tettem igazán szóvá, de majd benő a fejed lágya, úgy gondoltam. De most visszatérek ahhoz: ezt a tizenéves niggerdumát hagyd mar ki. Érvelj.

jónévez 2024.06.05. 17:42:42

@Gery87: (amúgy a háború kiterjedésének a veszélye bizony fennáll. És pont azok is rásegítenek, akik eltagadják)

Gery87 2024.06.05. 20:22:21

@jónévez:

Játszod a bölcs nagypapót?
Úgy hogy egy kétbites jelszavakkal operáló, erkölcstelen, tolvaj bandára szavazol?
Érdekes...

"amúgy a háború kiterjedésének a veszélye bizony fennáll."

Hova terjedne?
Még az egyetlen lehetséges célpont, az Transznisztria megszerzése lenne.

Párduc oroszlán gorilla... Makákó! 2024.06.05. 22:05:05

Én továbbra is fenntartom hogy a Tisza alapvetően be fog tagozódni a jobboldalra és a ballibek nagyon fogják utálni őket.

1, Magyar tisztában van vele hogy a ballibeknek politizálni fölösleges. Hogy mikor van kormányváltás azt a Fidesz szavazók döntik el, kampányolni nekik kell.
2, Az EU választás csak egy beugró a rövid távú túlélésre, lesz 2 kínkeserves évük ogy választásokig aminek már tétje is lesz. Addig pártszervezetet kell építeni.
3, Pártszervezethez holdudvar kell. Azt meg csakis a fidesz körei mellől tud szerezni mert abban volt benne nyakig.
4 A Fidesz lehet még hagyni is fogja egy darabig, mert nekik teljes belelátásuk lesz a Tisza ügyeibe, és ezzel átveszik az ellenzék feletti kontrollt.

GyMasa 2024.06.05. 23:49:53

@Párduc oroszlán gorilla... Makákó!:
Szerintem MP és a Tisza párt a CIA projektje.
Jelenleg az "A" feladat az ellenzék leváltása illetve "B" feladat Gyurcsánytól minélt öbb támogatót elvenni, hogy ne mondhassa, hogy "Ő megkerülhetetlen, mert a DK a legnagyobb párt az ellenzéki oldalon".

Amint Ferenc eltűnik a képből, lehet indítnai a Mi Hazánk projektet, ahol:
- Vagy beállnak MP mögé, mint anno a Jobbik (Ezt a MH jelenlegi vezetésével 100%-ban lehetetlennek gondolom, hiszen ők megtanulták a leckét a Vona korszakból
- Vagy függetlenek tudnak maradni, és akkor annyival többet kell ledarálni a fidesz népszerűségéből, hogy meglegyen a matematikai többség a fidesz ellen

Ezzel párhuzamosan lehet csinálni a fidesz támogatotságának a felőrlését.
(AMúgy, ennek egyik sarkallatos pontja lesz, ha sikerül Ferencet kivenni a politikából, mert, akkor felszabadul a fidesz szavazók közül az a szerintem 500 000+ szavazó, aki GYurcsány ELLEN szavazott a fideszre.
Ugyanis, amíg fizikailag is 50% felett szavaznak az emberek a fideszre, addig nem fgo működni a Lengyel modell, hiszen a teljes ellenzék teljes összefogása esetén sem lesz meg a többségük.

jónévez 2024.06.06. 19:05:40

@Gery87:
Lárpd, latod, milyen kis buta vagy.
Nem játszom én semmit, észretéríteni kívánlak -néha.
Nem nagyapó vagyok, csak néha értelmesnek gondollak a mocskos szájad mögött.
Azt pedig honnan tudod, kire szavazok? És melyik kétbitesre gondolsz közülük? Mert szélsőségesen Fideszesnek is néztél már, amikor pedig a vállalkozó-alkalmazott viszonyról (és járandóságaikról) beszéltem, akkor szélsőséges liberálisnak.
Fogd fel nyugodtan (vahy idegesen): érveket szeretek tőled hallani. Neha van, de egyre jobban elveszel a kommunista fröcsögésben -miközben tagadod, hogy az vagy.
Nem is értem, miért igyekszel sétegetni, miközben az imént elég szépen kértelek a jobb éned mutatására, a cigányduma mellőzésére. Nem oly menő dumák azok, proliságot sugallnak.

jónévez 2024.06.06. 19:22:37

@Gery87:
Ott áll fenn a háború kiterjedésének a veszélye, hogy bizonyos politikusok szeretnék kiterjeszteni.
Nem azt állítottam, hogy okvetlen kitejed (sőt, hiszek benne, hogy inkább alulmaradnak a pofozkodást kívánók), de elég nagy hangon kívánják a pofozkodást. És némi esélyük bizony van. Nem is elhanyagolhatóan kicsi esély.

Gery87 2024.06.06. 20:15:00

@jónévez:

"csak néha értelmesnek gondollak a mocskos szájad mögött."

Ne azzal foglalkozz hogy hogyan mondom.
Amíg "komcsiztok, bolsiztok, antatnbérenceztek, románoztok, árulóztok"...addig ez van.

"Fideszesnek is néztél már, "

hajaj, ezen a blogon...skandalum:)

"amikor pedig a vállalkozó-alkalmazott viszonyról (és járandóságaikról) beszéltem, akkor szélsőséges liberálisnak."

Nem, csak kapitalistának.

"miközben tagadod, hogy az vagy."

tőlem sose hallhattál "komcsi fröcsögést". Szocialista érvelést igen.

"Nem oly menő dumák azok, proliságot sugallnak."

Ha kétbites hülyeségeket, románozást meg komcsizást kapok, akkor úgy írok ami ehhez a szinthez illik.
Velem lehet szépen értelmesen beszélni és akkor én is úgy beszélek.

Gery87 2024.06.06. 20:17:22

@jónévez:

Ez a duma csak nekünk szól, mert ezzel el lehet terelni a figyelmet fontosabb dolgokról, van indok, ürügy a hadiipar felpörgetésére...stb.
De ők se gondolják komolyan. Senki nem akar háborút a ruszkikkal.
Szeretnék persze ha Ukrajna nyerne, de nem bármi áron.

Nem lesz világháború.

jónévez 2024.06.06. 21:04:02

@Gery87:
No, kedves barátom, akkor e mondataid utan állj le a szapulásommal. Nem románozok, sem ilyesmik. Azt igen, néhányszor már megmondtam, hogy kommunisra dolgokat fogalmazol meg. Mert azt, es pont.
De a mocskosszájúsagot ez nem menti, csak proliduma. Nem vet rád jó fényt.

Meghát az ilyen utólagos megmagyarázás nagyon gáz.

jónévez 2024.06.06. 21:07:57

@Gery87:
Nézd, én is úgy érzem, kisebb az esélye. De azért van, és megiscsak kimondhatom én is az álláspontom. Nemcsak ők, és nemcsak azok, akik szerint semmi baj a másikok gyűlöletével. Mert a másikokat KELL gyűlölni.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.06.07. 09:42:54

@jónévez: szűrő. Nem kell ezzel az idegen, sváb-tót korcs faszfej ügynökkel foglalkozni. Elveszted vele az értékesebb, értelmesebb hozzászólásokat.

GyMasa 2024.06.07. 12:54:51

@Deak Tamas:
Teljesen egyet értek.
Az a baj, hogy Gery-n is látszik az Orbánfóbiás szellemi leépülés összes tünete.
Én már régen szűrőre tettem, mert teljesen értelmetlen, és életidegen (mondhatnám, hogy a valóságra merőleges) a szövege.
És túl sok ideje is van kommentelni.

GyMasa 2024.06.07. 13:09:06

@jónévez:
Így kell szűrni valakit:
- Telepíted az AdBlockPlusz kiegészítőt
- Aktiválod az adott oldalra.
Így csinálsz custom szűrőt a fórumhoz:
- Jobb klikk a szűrendő személy nevén: "megnyitás új fülön"
- A megnyíló oldalon a címsorbül kimásolod a számot a cím végéről: ( ez az én profilom: blog.hu/user/824046)
- A böngészőben rákattintasz az ABP ikonra.
- Leugrik egy kis ablak, és a jobb felső sarokban rákattintasz a kis, fogaskerék ikonra.
- A felugró oldalon, rákattintasz az "Advanced" fülre
- AZ oldalon legörgetsz a "My filter list" mezőig
- Ott a kék, +ADD gomb elé bemásolod ezt a sort? " blog.hu#?#div.comment-container:-abp-has(span.commentAuthor > a[href="http://blog.hu/user/824046"])"
(Ez a szűrő a teljes blog.hu tartományban szűrni fogja az illető ÖSSZES hozzászólását)

- A "824046" szám helyére be kell másolnod a fenti számot azzal a személlyel kapcsolatban, akit tiltani akarsz.
- Megnyomod a +ADD gombot
- Frissíted az oldalt, és a komment részlegben el fog tűnni minden olyan hozzászólás, amit az adott személy írt. A többiek válaszai az adott illetőnek továbbra is láthatóak lesznek.
- Ha kíváncsi vagy a teljes fórumra, akkor kattintasz az ABP ikonon, és kikapcsolod a felső kék csúszkát, és frissíted az oldalt.
- Ha ismét szűrni akarsz, akkor kattintás az ABP ikonon, és kapcsold vissza kék csúszkát és frissítsd az oldalt.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.06.07. 13:09:23

@GyMasa: sok a szabadideje és túl gazdag, mert van pénze internetre.
Amúgy kb. a legelső itteni megnyilvánulása is ilyen volt, nemcsak velem szemben.
Javára írandó, de nem oszt nem szoroz, legalább az írásképe fejlődött. Mert az elején .... hát ... egy értelmes mondat ... rendes írásjelekkel ........ befejezve .... na az aztán nem .... volt.

Gery87 2024.06.07. 14:10:14

@jónévez:

Nem rád értettem, bár nem szoktátok kikérni hogy ilyen meg hasonló stílusban beszéljen velem:)

Gery87 2024.06.07. 14:11:16

@jónévez:

"kommunisra dolgokat fogalmazol meg. Mert azt, es pont."

De én meg elmondtam hogy ez hülyeség és pont.

"Meghát az ilyen utólagos megmagyarázás nagyon gáz."

Nincs magyarázkodás, elmondtam csak mi miért van.

Gery87 2024.06.07. 14:12:54

@jónévez:

Aki ebben az országban a leginkább és leghatékonyabban uszít és gyűlöletet kelt az a Fidesz.

Liberálsiok ellen, bármi ellenzékiek ellen, civilek ellen, migráncsok, tanárok, színészek...stb.
Bárki ellen ami nem ők.

Gery87 2024.06.07. 14:14:17

@Deak Tamas: @jónévez:

"szűrő. Nem kell ezzel az idegen, sváb-tót korcs faszfej ügynökkel foglalkozni. Elveszted vele az értékesebb, értelmesebb hozzászólásokat."

Látod erről beszélek..:)

Ez egy fogyatékos.
De én vagyok a mocskos szájú meg a proli:)

Gery87 2024.06.07. 14:25:45

@GyMasa:

Végül is a legegyszerűbb homokba dugni a fejeteket ugye a zavaró "idegen ügynökök meg komcsik" ellen:)

@Deak Tamas:

"van pénze internetre."

Hajaj, ebből látszik hogy burzsuj vagyok valójában.

"Amúgy kb. a legelső itteni megnyilvánulása is ilyen volt, nemcsak velem szemben."

Nem akarok kötekedni, de jól emlékszem hogy te voltál az aki a legelső kritikára tótoztál, románoztál meg antantoztál.
Miközben hosszú ideig nem reagáltam a mocskos alpári, talponűllókat idéző kritikán aluli stílusodra.
Ennyi vagy, semmi kritikát ellenérvet, egyet nemértést nem bír el a kétbit buksid.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása