magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Pöcs

Pöcs Péter, Soros-díjas libbant "alkotó" hőzöng.

3 "érdekes" meglátása van.

egy - A diplomata az független értelmiségi. Azaz nem a kormányát képviseli.

kettő - A liberális plakát az társadalmi figyelemkeltés, míg minden más undorító propaganda.

három - Független értelmiséginek lenni azt jelenti: az SZDSZ hívének lenni.

S ezt komolyan veszik egyesek...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr8718454599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GyMasa 2024.08.06. 09:15:14

Nem értem, hol itt a probléma?
És, a felsorolásból kimaradtak a következő "alapvetések" is:
- a Zorbán mindent IS lebaszik, annyira rosszul csinál mindent, de _KÁDÁR_ mucsai, gombás népe mégis folyton megszavazza őket, mert annyira ostobák, hogy azt sem értik milyen rossz nekik!
- A Zorbán semmit nem tett az ország mostani felemelkedéséért, azt mind a Bokros csomagnak köszönhetjök, meg Gyurcsány vizitdíjának.
- Kedd van, úgyhogy ma már biztosan megbukik!
- Az ország népe nyomorog, a gyerekek éheznek.
- Az egészségügy, az oktatás, az mind a sír szélén állnak, ahová az elmúlt 14 évben kerültek. Előtte mindenhol kánaán van.
- 1 millió ellenzéki kénytelen Londonországban mosogatni, de tőlük meg van jól fosztva a szavazás joga, mert a gonosz Zorbán nem engedi nekik, hogy 2x szavazzanak levélben, így mindengyik kénytelen 4 napot utazni, hogy utána 3 hétig sorban állhasson a követség előtt, hogy leadhassa a szavazatát a patásZorbán ellen.
- aZorbáék rendszeresen elcsalják az összes választásokat IS. Budapesten azért nem csalták el, mert ott erős a szabadságvágy és azzal nem tudnak mit kezdeni.
- Magyarország egy mocskos diktatúra, hiszen a Zorbánra szavaztak a legtöbben, ezért ő kerül hatalomra! EZ elfogadhatatlan, hiszen a világtendencia az az, hogy ilyen 12%-os, senki által nem igazán kedvelt zöldek teszik tönkre az országokat.
- Bezzeg, nyugaton, ott aztán tombol a fejlett demokrácia. Sehol nem azok a jobbos kormányok alakíítttak kormányt az elmúlt bő egy évben, akik a választásokon a legtöbb szavazatot szerezték, hanem egy kvázi puccsal mindig a balosok fogtak össze...

Rodney_2 2024.08.06. 10:13:42

Nem merem megnyitni. A bal oldali kép az a Pócs? Aki úgy néz ki mintha a teljes nyugati gendernyomorúság belebújt volna?

Nevem senki. 2024.08.06. 12:23:38

@Rodney_2: Én is azt hittem a bal oldali, mert az alá van írva, de a másik a Pócs.

gigabursch 2024.08.07. 13:32:27

Remélem kihal a kis pöcs...
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása