magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Holokauszttagadás-hiszti

Feljelentettek egy evangélikus papot a Btk. 333. § alapján. Jól ismerem a nevezett jogszabályt, mert engem is jelentettek már fel ugyanennek a törvényszövegnek az alapján.

Persze maga a törvényszöveg teljesen abszurd gumiszabály - "Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás vagy más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." -, hiszen gyakorlatilag minden véleményt, elemzést tilt.

Az egész abszurd törvényszöveg teljesen politikai alapú. Akkor éppen az MSZP és a Fidesz azon küzdöttek egymással ki a nagyobb anti-antiszemita, így egymással versengve akarták tiltani a holokauszttagadást.

Végül, a 2010-es kétharmados győzelem után a Fidesz, félve, hogy a ballib ellenzék fel fogja használni ellene a nemzetközi zsidó lobbit, egy végletesen szigorú holokauszt-rendelkezést fogadott el, ez lett a Btk. 333. § (pontosabban ez a számozás csak 2012 óta van, mert akkor a Fidesz új Btk-t hozott, de a 333. § szövege ugyanaz, mint a korábbi Btk-ban volt, csak ott még más volt a száma).

Persze politikai értelemben a Fidesz nagyot nyert ezzel, azóta nehéz feladat lett az antiszemita kártya alkalmazása Orbánék ellen, de ettől még jogilag az egész egy abszurdum.

A helyzet csak azért nem durva a valós életben, mert a magyar ügyészi és bírói gyakorlat az, hogy rendkívül szűken értelmezik a Btk. 333. §-t, azaz csak a nyílt és egyenes tagadás esetében büntetés az eljárás vége.

Így persze az evangélikus papnak sincs félnivalója: már az ügyészi szakaszban el fog halni az ügy, s ha mégse, akkor sem lesz elítélve, ugyanis se nem tagadta a zsidó holokausztot, se nem vonta kétsége - sőt, éppenhogy állította megtörténtét -, jelentéktelennek se mondta, sőt kiemeltnek mondta, az pedig nagyon nehezen vehető "igazolásnak", hogy "a választott nép elutasítja Jézust, Jézus elmondja a próféciát, megtörténik a nép életében, ott, Jézus keresztje alatt azt mondják, hogy "vére rajtunk és gyermekeinken", ami azt jelenti, hogy mi felvállaljuk Jézusnak a halálát és annak minden következményét az utánunk következők, évszázadok és évezredek generációjára vonatkozóan is felvállaljuk ennek a következményét" - ez ugyanis idézet a Bibliából, s ez egy magyarázat, nem igazolás.

S ez nem csak keresztény teológia. A zsidó teológiában abszolút benne van ez az eszme, hogy "nem voltunk hűek Istenhez, ezért engedi, hogy mások elbánjanak velünk". Tele van az Ószövetség ilyen gondolatokkal, csak sajnos ma kevesen olvassák ezeket.

A Dies Irae (Harag Napja) keresztény fogalom ugyanis a zsidó יֹום אֲדֹנָי (Jóm Adónáj = Úr Napja) továbbfejlesztése, melynek lényege: a zsidóság elpusztul, az ok: az általános erkölcsi romlottság és idegen vallások követése, de ez kiterjed más népekre is, s a megmaradt kevesekből lesz Isten új népe, azaz a nem-zsidók közül is megtérnek Istenhez. Isten ugyanis csak akkor hagyja el a népét, ha az szembe fordul vele. Ajánlott irodalom - Szofóniás könyve:

  • "Közel van már az Úr napja, közel bizony, hamarosan elérkezik. Mily szörnyű kiáltozás az Úr napján! Mintha harcos hallatna csatakiáltást. Az a nap a haragnak a napja, a szorongatásnak és a gyötrelemnek a napja, a pusztításnak és a fosztogatásnak a napja, a sötétségnek és a homálynak a napja, a felhőknek és a komor fellegeknek a napja. Olyan nap, amelyen harsog a kürt és felhangzik a csatakiáltás a megerősített városok és a magas bástyák ellen. Veszedelmet hozok az emberekre, botorkálnak majd, mint a vakok, [mert vétkeztek az Úr ellen]. Vérük kiloccsan, mintha por volna, holttestük, mintha szemét. Ezüstjük, aranyuk nem mentheti meg őket. Az Úr haragjának napján, féltékenysége tüzében elpusztul az egész föld, mert megsemmisíti, kiirtja a föld minden lakóját."
  • "Szállj magadba, térj magadba, ó, szeretetre méltatlan nemzet! Mielőtt elűznének benneteket, s eltűnnétek, mint a pelyva; mielőtt rátok zúdulna az Úr izzó haragja, [mielőtt elérkezne hozzátok az Úr haragjának napja]: keressétek az Urat ti, szegényei a földnek, akik teljesítitek parancsait. Keressétek az igazságot, keressétek az alázatot, talán menedéket találtok az Úr haragjának napján."
  • "Jaj a lázadó és tisztátalan városnak, a hatalmaskodónak! Nem hallgatott a szóra, nem fogadta el a figyelmeztetést. Nem bízott az Úrban, Istenéhez nem közeledett! A főemberek olyanok ott, mint az ordító oroszlánok. Bírái, mint az esti farkas: reggel nincs min rágódniuk. Prófétái fennhéjázók és gonosztevők, papjai megszentségtelenítik, ami szent, és megszegik a törvényt. Csak az Úr igaz ott, aki nem művel semmi gonoszat: minden reggel kihirdeti törvényét, egyetlen hajnalban sem mulasztja el, és a gonoszságot nem ismeri." (a "tisztátalan város" itt Jeruzsálem)
  • "Igen, akkor majd tiszta ajkat adok a népeknek, hogy mindannyian segítségül hívhassák az Úr nevét, és egy szívvel szolgáljanak neki. Etiópia folyóin túlról is hoznak majd nekem áldozatot az én híveim. Azon a napon nem kell majd szégyenkezned a tetteid miatt, amelyeket ellenem elkövettél. Mert akkor majd eltávolítom körödből, akik gőgösek s hivalkodnak. Nem fogsz többé kérkedni szent hegyemen. Nem hagyok meg belőled, csak egy szerény kis népet, amely az Úr nevében reménykedik: Izrael maradékát. Nem művelnek többé gonoszságot, nem beszélnek hazugságot, nem lelsz majd csalfa nyelvet a szájukban. Legelnek, letanyáznak, és senki sem zavarja meg őket."

Nekem azonban inkább a lelkész egy másik mondata volt érdekes. Mert az ismételt holokauszt-műbotrány vidám lesz, megint nevetségessé fogják tenni magukat a ballibbantak. Az elsők között természetesen Perinta Messiás műfelháborodott:

Ami nekem igazán érdekes az a következő mondat a paptól: "Nem akarok túlzottan mélyen belemenni, de annak, hogy az ember felvilágosodott, annak érezzük a következményeit.Bekapcsoljuk az olimpiát, a közvetítést, és láthatjuk a negatív következményeket. A felvilágosodás gyümölcsét láthatjuk.". Kétségtelenül sajátos, hogy pont egy lutheránus pap támadja a felvilágosodást, aminek fő előkészítője éppen Luther volt. Dehát megesik az ilyesmi: elég sok antikommunista is kommunistaként kezdte.

61 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr8418462827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2024.08.09. 08:54:11

Ez egy teológia szándékos félreértelmezésén alapuló hiszti.
Az a lényeg, hogy ne kelljen szembesülni a bibliai kinyilatkoztatás valóságával, hanem egy egyre inkább virtuális világba lehessen menekülni az Ige tekintélye és súlya elől.
(Csak el kell olvasni az V Mózes 28-at, és elmélkedni azon, hogy ez akkor is egy háromezer-ötszáz éves sztori, ha az átkok leírásból egyértelműen a holokauszt utáni ember a holokausztra asszociál.)

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.08.09. 08:59:07

Épp a napokban volt szó a reformáció abszurdságáról. Mi is a reformáció triggere? A búcsúcédulák stb. magyarán hogy az egyház és vezetői nem úgy él, ahogy "kell".
Mit csináltak a latinok? Röhögtek és ugyanúgy élvezték az életet, mint az egyházfiak.
Mit csináltak a germánok? Reformációt, vallásháborút.
Melyik nép is a boldogabb? Melyik nép is zúdított Európára rengeteg szenvedést azóta is?

Gery1987 2024.08.09. 10:24:06

@Deak Tamas:

Azt tudjuk igen, hogy a hozzád hasonló férgeket nem zavarja a kettős mérce, a hiteltelenség, az álságosság meg a kétszínűség.

A sovén kétbit buta "következtetésed" meg gyerekes ostobaság, de ezt megszoktuk már tőled te faszkalap.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 10:31:14

§ alapján. Jól ismerem a nevezett jogszabályt, mert engem is jelentettek már fel ugyanennek a törvényszövegnek az alapján.
------------------
1. Alap hang nem van, az al magyarul túl, Grund itt raku.
2. A jog magyarul Joch, iga, magyar formája az igának Joch, így a Joch-ról van a beszéd, a libcsi law fájandja rakta, ez az ősmagyar.
3. A rakta raktányja regály, ez az ősmagyar, a racionális stumótl, ar-ra-re, stak a libcsi szab, így raktaregály.
4. Nem ismerem, hanem rakem. Ha rak van és raktaregály, úgy ennek a raktányja, Rektionja raktagán: Raktagán rakem a namatta raktaregályt...
5. Nem mert, stak er és ár stuma van, így attól, hogy.
6.Szöveg? Nylevkakilási hang, magyarul regyó van: raktaregyó, racionális beszéd.

7. A butaká illegitim, jelzgessenek stak, attól, hogy illegitim, a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, az új-ónemmagyar egy halandzsa, illegitim.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 10:34:15

szigorú holokauszt-rendelkezést f
---------------

Dernya...rengyót, de ez nem rengyó, hanem libernyák diktátum.

Az egész egy bullshit, attól, hogy a fidesznyik egy judista párt, látni van, ahogy a magyarokat verik a zsidó tempomokina, a kretény. Ahogy a fideszlibcsi fél a nácitól is, attól, hogy a mai kapcsi-libcsi system stak ezzel a libcsi szablyával van fenntartani, fennrekkni, máshogy nem. A system védja magaját így, nem más, a systemnek kell ez a szájzár az emberekre.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.09. 10:45:07

@Serény Vélemény:

Kb. 50-szer benne van ez az Ószövetségben.

S a zsidó teológia mindig úgy magyarázta a zsidó szenvedést, hogy Isten engedte a zsidók hűtlensége miatt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.09. 10:46:06

@Deak Tamas:

Gyakorlatilag kidobták Istent a kereszténységből, ez a reformáció lényege.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 10:49:03

emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni
--------------------
a butaká illegitim, nem rakem, halandzsa.

1. Emberi, hogy a faszem? Nem igen rakem ezt a libcsi hangot,attól, hogy az ember egy poltikai hang, másrészt az emberi az univerzális nyelven, humánus, ez a humánus ius gentim, ahogy mitleidig.Erről már volt beszélve a Gótnál: ius gentium, humánus, international law romány szukákat erővel durrantani, attól, hogy asueb, a markoman, a szkíta is teszja, ahogy humánus, attól, hogy mitleidig, ne viszkessen a punája, és humánus, hogy nem ütjük őket agyon a baltával.

2. Nem ellen, hanem alna a hang, de inkább anta.

3. Cselekmény? Nahát, azt most csalják vagy cselik? A nácik nem csaltak, nem is volt cselekmény. Dehát ez is szubjektív, ahogy perspektívikus, mondjuk, hogyha hazamegy az ősmagyar a melótól, hogy genocídiumot tett, erre kérdaja a barma, hogy történt ez vagy az? erre az ősmagyar: nem, stak a szokott.

4. Tény? Hát ezt se rakem, ilyen hang nem van, nyelvkakilási hang, így ontológiája nem vna, han nem van úgy azt hallem, hogy Lüge, hazug, attól, hogy mondani szokáták, hogy a fignrizmus tény, de a magyar nyelv indogermán és germán nyelv.

5.Kétség? A kettő jevevényhang.

6. Szín? Inkább bolja, a szín görögös, scheinen rokonja. Nem tüntet, hanem rak, boljaszt, a bol stumától.

7. Nem igazol, hanem rekkent.

8. Hát mondjuk itt moreizálásról van a beszéd, de nehéz rekkelés, kérdés, attól, hogy logikusan tagadem, attól, hogy a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, ergo az össznarratívát tagadem, úgy totál, ahogy az úgymond történelmet is. Ha a butkát tagadem, attól, hogy halandzsa, új-ónemmagyar, a magyar nyelv indogermán és germán nyelv.

9. Nem fontos. Hát nem is fontos, attól, hogy stak a libcsik, a kapcsi-libcsik vágyák az egész szart ránktukmálni, hogy az ők ideológiájuk váljon a mi ideológiánkvá. Hát nem!
De szubjektív se, attól, hogy most kell a nácinak raknija, hogy hány zsidót is ölt? Nem, de hencegni hanceg, hogy ő kétszátaz vagy sok százat. De mondjuk a számok jevevényhangok.

10. Rekkenteni? Hát majd én persönlich rekkentem a kurva anyjukat! Ennyit erről! Persönlich, persönlich! De ott van Nietzsche vagy hitler is, szabadon van olvasni... Attóül, hogy nem beszélünk róla, a narratíva, a hitleri vagy nietzschei ott van. Na szopás!

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 10:52:16

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: kidobták Istent a kereszténységből,
----------------------------------------

Gott is t tot, Jehova ist tot-menjen a Holokauszt.

A zsidók, Szemlosza Pityuval verténk ránk a kreténységet, a libcsizmust, a fingrizmust.
Hát ha Gott ist tot, úgy megy a Rache a zsidóra, a libcsi-halandzsa butakától is.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 10:56:59

azóta nehéz feladat lett az antiszemita kártya alkalmazása Orbánék ellen,
------------------
1. Felrejta, nem lett, hanem vált, nem alkoholizál, hanem rárak, nem ellen, hanem anta.

2.Hát igen, attól, hogy a fideszlibcsi a zsidók kutyája, egy zsidó párt, látni ahogy a fideszlibcsik folyton mennek Izraelnek, ahogy az is, hogy minket magyarokat vernek a templomina, templomba.

De mondjuk a sorosos izé az antiszemitizmus, stak ők mekegnek, hogy így úgy és ez a faszem, de a náci narratíva rekkint ez antiszemitizmus, ezt az antiszemitizmust a fideszlibcsi erjesztja igy, úgy remerjük hogy ez majd szétmarkongolni teszja őket.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 11:21:45

felvállaljuk Jézusnak a halálát és annak minden következményét az utánunk következők, évszázadok és éve......ez egy magyarázat, nem igazolás.
---------------------
1. Nem vállal, hanme véganszel, unszol, vonszol.
2. A halál egy kretény-libcsi hang, így mortály az ősmagyar: véganszoljuk, vonszoljuk, vagy cipeljük(német) Jézus mortályját és annak alna ranakeredváj.

3. Magyarázat, igazolás? Ezt a jét hangot dúrgerni kell, magyarul regyó, racionális beszéd van, ahogy rekkentés, de nálem a kettő itt egy és ugyanaz.

4. Az egész kretény rakuon van, vagyis az egyik zsidó nem bírja a másik zsidót, a kretény az ortodox zsidót, de ez egy zsidó trükk, már írtaja Nietzsche is, ahogy a kreténység is egy zsidó trükk. A fentit mondják a klasszikus, zsidó trükkös,antiszemitizmusnak, a másik zsidó szekta, a kreténység antiszemitizmusjának, ez stak a Judik fasza. A kretény antiszemitizmus stak a Judik raktaga, jó.

Boldeone2 2024.08.09. 11:32:44

Nem szabad elfeledkezni a történelmi tényekről, hogy maga Luther Márton is antiszemita volt. Mérgező férgekként írta le a zsidókat, akiket kényszermunkára, vagyonelkobzásra, házaik felgyújtására ítélt volna, kivéve ha a kereszténységet elfogadják...

en.m.wikipedia.org/wiki/On_the_Jews_and_Their_Lies

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 11:32:48

@Boldeone2: te antiszemita vagy? Őszintén!
--------------
Szint hangot, így az őszintén hangot is dúrgerni.

Hogyan volna már antiszemita, ha szemita! Hát ő nem egy keresztény? De igen, vagyis szemita. Sőt fingrista is, stakhát a magyar nyelv indogermán és germán nyelv.

Egy szemita nem antiszemita, egy keresztény az szemita. A fenti cikk stak egy szektás balhé.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 11:35:45

@Boldeone2: tényekről, hogy maga Luther Márton is antiszemita volt. Mérgező férgekként írta le a zsidókat,
----------------------------

Történelmi Lüge? Avagy libernyák narratíva Lüge? Nem méregez, a z-s verbeket dúrgerni, így merger. Luther is egy zsidó volt, attól, hogy kretény.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.09. 11:36:53

@Boldeone2:

Antijudaista volt, mint az egész kereszténység, csak ő durva eszközöket is be akart vetni.

Az igaz keresztények ma is antijudaisták.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.09. 11:38:50

@Boldeone2:

Nem vagyok az. A faji, nemzeti alapú gyűlöletet hibásnak tartom.

Azzal persze semmi gond, ha valaki egyszeráen nem szereti a zsidókat vagy más népet, de ebből ideológiát gyártani marhaság.

Boldeone2 2024.08.09. 11:41:13

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A keresztény elfogadás a legfontosabb, így nem lehetnek "antijudaisták"

Fél Budapest zsidó gyökerekkel bír, sok a betért, ma már arról sem tud hogy zsidó ősei voltak...

Van egy antiszemita ismerősöm, akinek zsidók voltak a nagyszülei, de ő nem tud róla...

Boldeone2 2024.08.09. 11:44:40

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A zsidók Magyarországon nem számítottak külön nemzetiségnek. Nem is kértek soha nemzetiségi jogokat a 19. században sem. A zsidóság nálunk egy vallás és kultúra

Magyarország "zsidó ország"... Aki nagyvàrosi gyökerű, jó esély van rá, hogy német és/ vagy zsidó..

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.09. 11:45:54

@Boldeone2:

Nem lehet egymást kizáról állításokat hirdetni.

Ha zsidó vagy, akkor nem lehetsz keresztény, sőt antikeresztény kell hogy légy, hiszen a kereszténység állításai szembemennek a judaizmus állításaival.

Soroljam ezeket?

S ugyanez fordítva. Nem lehetsz keresztény és zsidó egyszerre, a kettő kizárja egymást.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.09. 11:48:06

@Boldeone2:

Attól még, hogy mit akartak állítani egyes zsidók, a zsidóság az egy nép.

Manapság már csak 2 csoport van a világban, mely tagadja a zsidóság létét népként:
- belpesti ballibbantak,
- palesztín szélsőségesek.

Boldeone2 2024.08.09. 11:55:57

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Akkor Soros György kicsoda/micsoda?

Akkor ő zsidó, vagy nem zsidó ? Vagy egy híres , zsidó vallású magyar ? Soros Izraelt is támadja, meg a zsidó téziseket...

Soros György csak a maga erkölcsi elveit vallja, nem a talmudot olvassa...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.09. 11:57:34

@Boldeone2:

Úgy tudom, Soros ateista vallású. Nyilván fajilag zsidó, de mi itt vallásról beszélünk.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.08.09. 12:04:30

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: illetve inkább olyat tulajdonítanak neki, ami a hirdetett keresztény tanokban nincs meg, sőt sok helyen inkább az elllenkezője. Pl. aki üdvözülni fog az a földön is például gazdag, egészséges.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.08.09. 12:10:15

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: pontosabban nemzetként tagadja. Pedig minden megvan elég régóta, jiddis majd héber nyelv, iskola, szervezett kultúra, közélet.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 12:35:48

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: em lehetsz keresztény és zsidó egyszerre,
-------------------

Nem volnál egyrakásúan.

A faszt! Ez stak perspektíva kérdésje, rekkelésje. Én pogány vagyem, fingem nem van a szarságokról, nekem krtény és zsidó egykutya, szemita.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 12:42:30

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: , Soros ateista vallású. Nyilván fajilag zsidó, de mi itt vallásról
--------------------------------
1. Ateista=keresztény, szemita.
2. Vallás, vélés, választás=libcsizmus=szemitizmus, ahogy judaizus, kreténység, iszlám.
3. Nem faj, hanem arta.

4. Náci vagyem, ott a zsidó nem vélés, hanem arta, nem vallás, stakhogy a zsidóság vallás is, attól, hogy kereszténység is, így a keresztény is zsidó, stak nem artailag, de a muszlim is zsidó.

5. Hát ne mond, hogy Soros ateista! Habár fingem nem van, hogy ő most ez vagy az, de most hogy a faszem volna egy zsidó? Stak zsidó, kretény vagy ateista, attól, hogy ott Jehova a nacionalista, vagyis logikailag pogány nem volna.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 13:00:39

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: csak 2 csoport van a világban, mely tagadja a zsidóság létét nép
---------------------
Az erdán, ahogy oly tagadja.... Lét? Hol a lé?

A nép politikai volna, nem arta, Rasse. Soros mondjuk a bizonyítékja a zsidó artának, ő rakja az ilyen libernyák ökomókus szarokat, mi, magyarok nem, de ez is evolúció.

A zsidó nem volt politikai nép, folyok, folyga(Volk), attól, hogy diaszpórának innen élt, így vélés, vallás volt és arta. Stakhogy a keresztény is zsidó.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 13:10:10

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: de ebből ideológiát gyártani marhaság.
----------------
Ideológia? Az ideológia a libcsizmus, a democsokrácia, a fingrizmus, nácijul azt mondjuk, hogy Weltanschauung, vagy nietzschei náciul perspektíva, de mi most mondjuk, hogy rakumány. Rakumányt nem gyártunk, habár ez is az ar-ra-re stumától ered, hanem rakunk.
A marha az ló, Vieg is, marokjuk.

Stakhát mondjuk ettől raktak ki Weltanschauungokat, ahogy a 20. század mítoszja, Rosenbergtől,arische Weltanschauung, Hosuton Stewart Chambarlein-től, sőt Spengler is.

De rakta, raktaga, hogy sok itt a ketény rész, rakvány, ezeket dúrgerni kell, hülye németek, nem germagyarok,a hogy hülye angolok, hülye kretények.

De okésan mondod, hoigy bullshit stak artailag Weltanschaungot rakni, így a kreténységet ráverjük a zsidókra, azoktól is ered, ígyhát az antiszemitizmus vallási is, attól, hogy mi magyaroik nem bírjuk a vallást, a libcsizmust, a kereszténységet, mi pogányok vagyunk, Árják, attól, hogy a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, így a Weltanschauung rassisch.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.09. 13:15:58

@Deak Tamas:

Különösen Mo-on lett ez a végletekig víve.

Lásd amikor a Chagall-kiállítást pár éve mint "Chagall a belarusz festő" címszó alatt ment. Nagyot nézett volna, ha megtudja, hirtelen belarusz lett.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 13:16:43

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: mely tagadja a zsidóság
-----------------

Izraelre atombomba kellene, hogy valósvá váljon a parole: Gott ist tot. Egy totális Schande hogy az a szar feld ilyen fontos, hogy Károly Robi is odament szarni a budira! Károly Robi szarjait, Szemlosza Pityu pogányírtásjait is vissza kell verni a zsidókon, kazincbaszikait is, stak úgy símán a múlt ezer év baszott kúthúráját.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 13:21:32

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: hiszen a kereszténység állításai szembemennek a
----------------

Állítunk? Faszt állítunk? Nem szembe, hanem antonak.

He? Kreténység=hibbant zsidó szekta.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.08.09. 16:13:15

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: az abszolút röhej volt. Teljesen a Beethoven-német-Hitler-osztrák kategória.
Teslán is mit össze harcolnak a szerbek meg a horvátok azóta is.

gigabursch 2024.08.09. 19:08:03

Szerencsére még kérdezni szabad, hogy nem jön ki a matek pusztán a fizika jelenlegi tudományos törvényei mellet.
Azok úgyis magasabb rendű törvények.

Gelimtrtrddddd 2024.08.09. 19:30:49

@gigabursch: zerencsére még kérdezni szabad, hogy nem jön ki a matek pusztán a fizika jelenlegi tudományos törvényei mellet.
----------------------------------------
Barantára, barismányra még rekkelnei regelta, hogy nem jen ki a matek stak, stupán a fizika vesztilegi kúrományos rakványainál, rakványinak onto.

ZorróAszter 2024.08.09. 23:08:48

Nem az a lényeg, hogy el is itéljék, hanem elég az, ha mindenki látja, hogy beszélnek ma a nácik, és mindenki fel ismeri őket ez alapján.

Az hogy a zsidók tehetnek a kiirtásukról, azt már maga a Führer is megmondta még a háború előtt.

Idézzem? Vagy keressem meg a youtubon?

Madarász Henrik 2024.08.09. 23:41:35

@Boldeone2: Soros zsidó, ezt ő maga is elmondta többször, csak ő a két zsidó irányzat közül a kozmopolitához tartozik, nem zsidó nacionalista, akiknek Izrael a hazája.

Madarász Henrik 2024.08.09. 23:44:58

@Deak Tamas: Tesla nehéz eset, Horvátországban született, de kétségtelen szerb volt származásilag.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.10. 05:36:33

@ZorróAszter:

A pap elmondta a zsidó és keresztény teológia tanítását a kérdésről. Az, hogy ezt ma kevesek értik meg, nem az ő baja.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.08.10. 10:02:19

@Madarász Henrik: amivel egyébként Gavrilo Princip járt jól, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy nem töltötte be a húszat, csak épp nem derült ki hogy a születési dátuma ó- vagy újnaptárista.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.10. 14:53:28

@ZorróAszter:

S persze eleve nem náci szöveg.

A náci szöveg 2 típusú a témában:
- nem is volt zsidó holokauszt, a zsidók találták ki,
- volt zsidó holokauszt, nagyon helyesen, csak sajnos nem volt teljes, máig maradtak zsidók.

Az amit a pap mond az biztosan nem zsidó szöveg.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.10. 14:54:41

@Deak Tamas:

Az jó, hogy szerb és horvát pénzekre is rá van téve mint "a mai emberünk".

IdomitottFoka 2024.08.10. 22:07:06

Az h ez a pap is antiszemita, az nem vmi nagy meglepetés. Az h egyesek keresztényként azt képzelik h az istenük egy akkora gyökér h a fia/saját maga elveszejtéséért 50+ generáció múlva áll bosszút olyanokon akiknek nem is lehetett köze az esethez, na az visszaüthetne. Ha létezne ez a bizonyos jehova. Úgy általában meglepő h a hívők olyasmiket tulajdonítanak az istenüknek, amiket életfogytosoknak sem.

Gelimtrtrddddd 2024.08.11. 11:24:30

y magyarázat, nem igazolás.
-------------
1. Ahogy írtem, nem magyaráz, ez bullshit hang, hanem regyni, ahogy igaz laguján rakta, raktaga, aghogy rekkent.

2. De van egy kis problém, a rekkent, igazol hangot, hogyan írnánk át németre mondjuk? Begründen, rechtfertigen, bezeugen,verifizieren, bescheinigen, beweisen, beglaubigen? Entschulden az volna, hogy nem jár nekik píz. A németnél mondjuk a rechtfertigen hang van.

Na most nekem raktám van, ez az ősmagyar hang, ez racionális, vagyis ha én rekkentem, raktává rakem, úgy racionálisan beszélem, regyem. A libernyák butaká illegitim, attól, hogy irracionális, így az nem rechtfertigt, halandzsa, nem magyar nyelv, amagyar nyelv indogermán és germán nyelv. Én racionalista vagyem, vagyis azt mondem, hogy erklären, reden, bereden=rechtfertigen. Ha a libcsik azt mondják, hogy a kettő az nem egy, új sumákolnak, és libcsiznek, ahogy a racionalitást loszják a racionalitástól, ahogy a mi racionalitásunkat is lopjak.

Erklären=rechtfertigen.

vergyula 2024.08.12. 09:16:32

@Deak Tamas: Mi holnap indulunk, majd integetek.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.12. 09:29:07

@Deak Tamas:

Szerbiában közfelháborodást váltott ki.

Persze a szerbek gyorsabban léptek: jó előre átnevezték a belgrádi repülőteret Tesla Repüóléterre.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.08.12. 09:29:27

@vergyula: hihi, nézzétek meg Tengerfehérvárt. Hölgyismerős most jött vissza, csokibarna és azt mondja (pedig biológus) hogy most értette meg Béla király futását.

vergyula 2024.08.12. 09:43:41

@Deak Tamas: Két helyre megyünk, Tengerfehérvár a kettő között van, úgyhogy esélyes.

ZorróAszter 2024.08.15. 19:58:36

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

"A pap elmondta a zsidó és keresztény teológia tanítását a kérdésről. Az, hogy ezt ma kevesek értik meg, nem az ő baja."

Ezt a módszert nem csak Hegedűs Lóránt óta ismerjük, hanem a különféle egyházak nácik alatti viselkedéséből és szövegeiből is.

Sőt mégkorábbról is, amikor a néger rabszolgák tartását indokolta meg az egyház hamis érvekkel.

ZorróAszter 2024.08.15. 19:59:19

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

"Az amit a pap mond az biztosan nem zsidó szöveg."

Hát az tényleg nem.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.16. 08:03:14

@ZorróAszter:

A rabszolgaság kérdése világos: a kereszténység semlegesen áll hozzá.

Gelimtrtrddddd 2024.08.16. 09:07:21

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A rabszolgaság kérdése világos: a kereszténység semlegesen áll hozzá.
-------------
A sklaverei rekkelésje bolo: neutrálisan áll nekje.

A probléma stak annyi, hogy a kreténység eredetileg a Sklavéknél terjedt, a másik, hogy ahogy a kreténység egyév vált a római vallással, úgy a kreténység felvette a romány ius-t, így a ius gentium-ot is. A ius gentium mondja, hogy attól, hogy az összes népnél van Sklaverei, úgy az internationális ius, ius gentium. A lagu így igenstak mazoista, attól, hogy a Sklavék, a kretények mondják ki, hogy Sklaverijuk ius gentium. Dehát van ilyen, totál olyan, ahogy most a melórakujú, munka-, társadalom, vagy libcsizmus. De nem neutrálisn, attól, hogy a kretény Sklavéknak prelogatívjaik voltak, vagyis egy olyan Sklave,aki kretény, azzal máshogy bántak.

De a romány ius gentium perspektívikus, és a kretényeknek nem kellene sírniuk, hogyha kretény nőt erővel durrantanak, attól, hogy ez is ius gentium, a pogánynál, a barbárnál. a barbárnál a ius gentium kretényt ölni.

Gelimtrtrddddd 2024.08.16. 09:12:09

@ZorróAszter: gyházak nácik alatti viselkedéséből és szövegeiből is.
--------------------
1. Alatt a túl, alto, a szöveg nyelvkakilási hang.

2. Dehát hogyan is tettek volna, ha a nácik illiberálisak, de pogányok voltak? A kretény egyházak is úgy vélték, hogy majd megvédik a prelogatívjaikat a nácik, hogy illiberálisak, ahogy a magyar álelit 1920 és 1945-nek innento, de ezek rászoptak, ahogy majd később a szovjekekre is, de az egyházak is rászoptak a nácikra.

ZorróAszter 2024.08.16. 13:23:12

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

"A rabszolgaság kérdése világos: a kereszténység semlegesen áll hozzá."

Nem éppen. Aktívan közreműködött a Biblia félremagyarázásban, miszerint a Bibliából levezethető a négerek rabszolgasága.

Holott másokat egy iota miatt elégettek ugyanekkor.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.16. 13:26:05

@ZorróAszter:

Ahogy a rabszolgafelszabadításban is közreműködött a kereszténység.

Ez eleve politikai, társadalmi kérdés, nem hitbéli, így fel se merülhet a megégetés.

ZorróAszter 2024.08.16. 18:48:21

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

A Biblia szövegének értelmezése és főleg félreértelmezése hitbéli kérdés.

Másoknál ezért máglyahalál járt. Már a Biblia lefordításáért is máglyahalállal bünhodtek, nem?

ZorróAszter 2024.08.17. 22:38:12

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

"Mítosz."

Igen, mítosz. Például William Tyndale mítosza.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása