magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. július 06. 08:08 - maxval a gondolkodó birca

Így támadnak ránk…

A nemzetközi homoklobbi egyik módszere a társadalom fokozatos elfoglalása.

Lássunk pár ékes példát.

Ahol a homoklobbi társadalmi támogatottsága  minimális, nincs politikai támogatottsága egyetlen nagyobb párt részéről sem, ott a homokbüszkeség-meneteken a homoklobbi nagyjából normális kinézetű statisztákat szerepeltet, többnyire normál utcai ruhában. Lássuk ezt egy képen az egyik bulgáriai homokmenetről:

homokbg

Ahol a homoklobbi már sikeresen elvetette a gyűlölet magvait és elkezdte erodálni  a társadalmat, valamint politikai támogatás is van a háta mögött, ott már bátrabban nyomulnak a perverz társadalomrombolók, lássunk pár magyarországi  képet:

Franciaország - Melegfelvonuláshomokhu2

S ahol – nyugaton – már sikeresen terrorizálták az egész társadalmat, ott megmutatják igazi mivoltukat:

homok2

Itt már kiskorúak nyílt megrontása van terítéken!

homok1

Nyilvános utcai homokos szex

homok4

Az ellenfél fizikai megsemmisítését kívánó modern SS-legények

homok3

Lám, kibújt a szög a zsákból. Adolf Hitler és Ernst Röhm mai elvtársai ismét a “barbár” oroszok elleni hecckampányt állítják gyűlöletpropagandájuk központjába.

Tehát legyünk résen, s ne higgyünk a szolíd, magát jóakaratú embernek álcázó homoklobbistáknak! Ők valójában még veszélyesebbek a nyíltan hőzöngőknél, Ismerjük fel őket és csapjunk oda szellemi fegyvereinkkel, ahogy ezt Jézus is tenné!

cnt.png

Címkék: homoklobbi
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr496397619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása