magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. október 15. 10:44 - maxval a bircaman

Nyílt levél

Francisco Conchita Buziglio Borgia Wurst úr, argentín paramédiafenomén részére
Vatikánváros, Vatikán, Schengen-övezet

Tisztelt Művész Úr!

Abból az alkalommal fordulok Önhöz, hogy Ön immár másfél éve tartja ideiglenes megszállása alatt Róma püspökének szent székét.

Ez idő alatt Ön sikeresebben rombolta, kenyéradó gazdája megbízásából, a kereszténység hírnevét, mintha az Iszlám Állam, a jakobinusok és Lenin közösen szállták volna meg Rómát. A legelvadultabb keresztényellenes aktivisták sem álmodtak arról, hogy alig másfél év alatt Ön képes lesz mindazt megtenni, amit megtett.

conchi2

Sikerült jó ateista módjára alapvető keresztény elveket kiforgatnia, hazudni, arcpirító demagóg szövegeket előadni, közben pedig minden erővel támogatni Jézus esküdt ellenségeit.

Javaslom ezért, vegyen magára kombinét, fesse a haját zöldre, majd induljon az Euróvíziós Dalfesztiválon valamilyen számmal. Ott jobban ki fogja tudni élni feltünési viszketegségét, anélkül, hogy ezzel különösebben megsértené emberek millióit. Ígérjük: hálából Önre fogunk szavazni, ha megszabadítja személyétől a keresztény világ egyik legfontosabb püspöki posztját és elindul a dalfesztiválon.

Tisztelettel:

egy keresztény proletár

conchi1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr76794519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása