magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. június 24. 19:19 - maxval bircaman felelős szerkesztő

Nyílt levél

Kedves Magyarország!

Követelem, hogy legyél mindenben azonos a nyugati liberális renddel. Ezen kívül követelem az átlagbér ötszörésére emelését, valamint minden olyan párt és szervezet betiltását, mely nekem nem tetszik. Legyen az ország teljes lakossága liberális! Ja, s majdnem elfelejtettem: adj nekem lehetőséget a fejlődésre, azaz emeld a jövedelmemet évente 25 %-kal.

S persze, ha marad időd mindezek után, biztosítsd az alapvető emberi jogokat is.

Ha ezeket a követeléseimet nem teljesíted 72 órán belül, toporzékolni fogok. Még az is lehet ez esetben, hogy harmadmagammal tömegtüntetést fogok szervezni a legközelebbi magyar külképviseletet előtt!

Én szóltam, Magyarország! Ugye most rettegsz???

Tisztelet nélkül:

egy kitántorgó liberális

tprzkl

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr637570668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

empoftla 2015.06.24. 20:44:55

Követelem, hogy tilos legyen a toporzékolás (börtönbüntetés járjon érte, főleg, ha egy hagyományörző keresztény blog kiakad miatta). Követelem, hogy előnyben részesítsék a hagyományos keresztény istenhívőket (pl. nekik előbb mutasson zöldet a lámpa)! Magyaroknak Magyarországon több napsütés járjon, mint a gazdasági bevándorlóknak! Továbbá követelem, hogy fordítsák meg az ír melegházasság szavazásának végeredményét!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.06.25. 00:03:42

Én meg azt akarom, hogy ő, ő, ő, mit is? Most jól belezavartál, mert egy rohadt fasisztanácihomofóbantiszemita vagy. Itt minden pocsék, és ha ezen nem változtatsz, akkor én is elmegyek. Na jó, holnapig még várok, de akkor aztán...

Húsleves 2015.06.25. 08:15:25

@empoftla:
Tegnap még a gazdád, Soros György füttyentésére a Charlie Hebdo nevű, befogadottak ellen uszító szennylap gyűlölködésének szabadságáért vonultatták az képmutató, agyatlan zombihordádat.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása