magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. december 15. 15:15 - bircaman szerkesztő maxval

Hatalmas műbotrány

Kövér elmondta, hogy a nők kiemelt szerepe az anyaság. Ezt kimondani nyíltan, amikor a XXI. században vagyunk, melyben immár homokosok, pedofilek, transznemű gyíkemberek, LGBTREQSZAR-emberek és más liberó szörnyek állnak a középpontban de facto fasizmus.

De hiszen itt családi élet, gyerekszülés és nevelés helyett – ha Magyarország nem lenne sötét, középkori, fasiszta diktatúra – immár seggükbe pávatollat dugó homokosoknak kellene kisgyermekeket megrontaniuk a nyílt utcán, cisz- és transzpedofil pedagógusoknak kellene genderelméletet oktatniuk óvodásoknak, valamint magukat nőnek képzelő elmebeteg férfiaknak és magukat férfinak képzelő szintén dilis nőknek kellene felvonulniuk, továbbá kvótatörvényt elfogadni AZONNAL, melynek értelelmében a parlamenti képviselők legalább 10 %-ának transzgender gyíkembereknek kell lennniük 2018-tól!

Szóval a fasiszta Kövér meg nyíltan kimondja, hogy a nők nők, a férfiak meg férfiak?! Hát miért nem ül összes azonnal az EU, s nem zárja ki Magyarországot még MA?

A ballib agytösztnek viszont könnyű a dolga. Ha nem lenne Kövér beszéde, most Orbán beszédét kellene elemezni, megpróbálni belekötni valamibe, pl. abba, hogy Orbán használta az „erő” szót, amit Hitler is használt annak idején, vagy abba, hogy úgy vett levegőt, mint Darth Vader, vagy – végső esetben – abba, hogy nem egyeztetett a szuhaéli mozgássérültekkel a beszéd előtt.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr468174450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Hyde 2015.12.15. 16:25:20

Ezt egyszerűen meg lehetne oldani egyébként.

Biztosítani kell a progresszív szociális hálót, ingyenes és magas színvonalú egészségügyi rendszert, ingyenes és kötelező oktatást, korlátlan hozzáférést a kulturális javakhoz. Ingyenes és feltétel nélküli hozzáférést biztosítani a fogamzás gátló szerekhez és szexuális védekező eszközökhöz, 24-48 órás tablettákhoz.

Majd be kell tiltani az abortuszt.

_Neville 2015.12.15. 16:37:27

@Mr. Hyde: Ez sajnos nem ilyen egyszerű. Skandináviában és Nyugat-Eu számtalan országában igen komoly szociális háló segíti ezt elő, mégis rohamosan csökken az őshonos népesség. Persze, lehet mondani a svédeket, de ott nem a hiperfeminista törvények, hanem az erre szaró bevándorlók húzzák fel az átlagot. A fejekben kéne leginkább rendet tenni.

Doktor Proszekútor 2015.12.15. 21:03:31

Kedves Bircahang, egy baj van mindössze, hogy nem érted a lényeget. Vagy nem akarod érteni.

Ókos 2015.12.16. 10:22:43

Hidd el Birca, engem is nagyon zavar ha valamelyik liberális kimondja a véleményét, netán megírja az interneten. Nem méltó ez egy illiberális országhoz. Még jó, hogy pár helyen oda lehet alá kommentelni.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása