magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Zöldség

Mivel a bulvársajtó ismét kezdi propagálni félművelt olvasóinak a nemlétező globális éghajlati katasztrófa mítoszát, miközben az úgynevezett zöldek kollektív öngyilkosságra szólítják fel az emberiséget úgymond a környezetvédelem érdekében, újra elő kell venni ezt a témát.

Le kell szögezni: a globális melegedés egy teljesen természetes folyamat, amit tudomásul kell venni. Harcolni ellene abszurdum. Ezen az alapon harcolni lehetne az ellen is, hogy a Vénusz közelebb van a Naphoz, mint a Földhöz vagy a napsugárzás ellen.

Valójában éppen a zöldek képviselik a leginkább természetellenes ideológiát. Ahelyett, hogy azt követelnék, hogy az emberek alkalmazkodjanak a változó éghajlatú bolygónkhoz, mindenáron meg akarják erőszakolni a Földet, leállítva annak természetes éghajlati ciklusait!

A zöld különösen intoleráns is, a kommunista és a náci modern keveréke: mindenbe bele akar avatkozni, mindent tiltani akar, utálja a szabadságot és az egyéni boldogulás iránti természetes emberi vágyat.

A zöld politika a fejlett világ luxusa. Nemcsak a harmadik világban nem lehetséges ilyen politikát alkalmazni, de még a fejlett világ alsó szegmensében (ahová Magyarország is tartozik) sem. Persze jó lenne, ha Budapesten kamionok és autóforgalom helyett cseresznyefa-ligetek lennének, s a Városliget mondjuk a tízszerésére növelné méretét, valamint a Csepel-szigeten nyaralóparadicsom lenne, s mindenhol zöldellő sétálóutcák lennének. Bevallom, jó lenne. De sajnos ez nem lehetséges. 45 évig kommunizmus volt, ez elvesztegetett idő volt, nagyon sokat kell behozni. Ráadásul ne feledjük: a kommunizmus előtt is csak a fejlett világ alsó szegmensében volt Magyarország! Fellendülés kell, nem nyugalom. Nyugalom nem lehet egy fejlődő fővárosban. A főváros a lázas tevékenység, a dübörgő gazdaság helye. Kaminok kellenek, melyek 5-6 sávos utakon zajosan szállítják az árukat, lázasan siető üzletemberek, vállalkozók, szellemi alkalmazottak, kétkezi munkások. A cseresznyefa alatt meditáló nyugdíjas nem alternatíva.

Címkék: zöld
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1915985268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása