magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. december 03. 07:07 - maxval birca hozzászóló

Népszavazás

Itt az idő Orbán számára, hogy lépjen. Ha ezt elszalasztja, vége van. S a jövő történelemkönyvei csak jelentéktelen figuraként fognak írni róla.

Az USA-ból egyre több jel érkezik, hogy a süllyedő Negyedik Birodalom készen áll egy véres háborúra, élettere zuhanásának lassítása céljából. Az előkészület: a megbízhatatlan szövetségesek megbuktatása. Gyakorlatilag már csak Szlovákia és Magyarország maradt az ex-kommunista NATO-tagállamok között.

John McCain, volt vietnámi agresszor és háborús bűnös, fasiszta diktátornak nevezte Orbánt. Ez nem afféle elszólás, hanem a Birodalom hivatalos politikájának a szerves része.

Ha Orbán nem akar Horthy sorsára jutni, népszavazást kell kiírnia az ország NATO-tagságáról most.

Ha ezt nem teszi meg, nem kell sokat várni, s André Veesenmayer Badfriend elraboltatja Orbán Gáspárt, s magát Orbánt pedig internálják Guantánamóba.

Címkék: politika háború
6 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr966953489

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.12.03. 14:39:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lehel kürtje 2014.12.03. 11:15:54

Ki nem állhatom az amerikai politikát, legfőképp azért nem, mert a rendszerüket próbálják ráerőltetni a többi országra (mint az aktuális világhatalom), évről évre háborúkat folytatnak a világ több pontján (most ép nyugat Ázsiában). Tényleg el jön az ideje amikor elveszítik csendőr szerepüket a világban.
És előbb utóbb (sajnos, de) eljön a nagy világégés újra, mivel minden évszázadra jut 1-2 nagy háború az öreg kontinensen: 30 éves háború, osztrák örökösödési háború, 7 éves háború, napóleoni háború, első és második világháború. Csak idő kérdése.

Viszont azzal nem feltétlen értek egyet, hogy egy népszavazás ez ügyben minden megoldana. Gondolj csak bele, hogy lenne egy 52-48 % végeredmény, függetlenül attól, hogy az igenek vagy a nemek győznének. Mi lenne akkor? Belső viszályok, közfelháborodás a vesztes oldalról, tüntetések, ne adj isten polgárháború...

lehel kürtje 2014.12.03. 11:23:58

Horthynak szerintem akkoriban nem a "jó" és "rossz" között kellet választania, hiszen mindkét választásban volt valami rossz is, de valami jó is. Akkoriban még friss volt trianon. Meg kellett próbálni. A németek adták a szavukat, hogy ezeknek az elvesztett részeknek egy bizonyos százaléka visszakerül Magyarország kezébe. így lett. Bár akkoriban szembe is szálltak a németekkel a magyar vezetők (ezt sokan elfelejtik), bujtatta a magyar állam a lengyel menekülteket, nem engedték meg a németeknek, hogy Magyarország felöl támadják meg Lengyelországot. Gondolom ismerők a lengyel-magyar barátság. Nem adták fel az elveiket, még ha szembe is kellett szállni a szövetséges németekkel.
És azt se felejtsük el, hogy megpróbáltak kilépni, de a nyugat ettől elzárkózott (persze a szintén német szférába tartozó románoknak megengedett volt).

Sexual Harassment Panda 2014.12.03. 15:20:19

A népszavazással csak az a gond, kedves Birca, hogy az emberek sem a nato-ból,de az eu-ból mginkább nem lépnének ki.
Így Orbán Viktornak befellegzett.

smartdrive 2014.12.04. 12:38:53

istenem, mekkora idióta vagy

Szúnyog 2014.12.04. 15:08:50

Győzne a NATO tagság, nem kell hát népszavazás. Meg kell próbálni elkerülni a provokációkat és kimaradni a háborúból. Ez a legfontosabb.
Ha muszáj menni, akkor küldjünk egészségügyi alakulatot.
Paksot folytatni kell, gáz-ügyben csöndben kell maradni és csatlakozni mindenhez, ami csökkenti az egyetlen szállítási úttól való függőséget.

trendo+ 2014.12.04. 18:50:14

Gondolod, hogy az EU nem kérné vissza a belénk invesztált lóvéjának legalább egy részét?
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása