magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. december 16. 07:07 - maxval bircaman felelős szerkesztő

Köpönyegforgatás és szellemi fejlődés

Magyar kommenteket olvasva alakult ki bennem a következő álláspont.

 

Ha valaki megváltoztatja a véleményét, s új véleménye tetszik nekem, akkor az egy bölcs ember szellemi fejlődése.

Ha viszont valaki megváltoztatja a véleményét, s az új véleménye nem tetszik nekem, akkor az gerinctelen patkány gyalázatos köpönyegforgatása.

Vicces, de a baj az, hogy ezt sokan komolyan gondolják.

A ballibek szerint az kommunistából liberálissá lett emberek szellemi fejlődésen mentek keresztül. Míg a kommunistából fideszessé lettek meg köpönyegforgatók. A fideszesek meg persze pont fordítva gondolják.

Nevetséges!

 

A többi cikk:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr806975881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lehel kürtje 2014.12.16. 14:38:19

A kommunizmus (szerintem) egy undorítóan káros ideológia és mozgalom volt nem csak az alapvető társadalmi értékekre, hanem az országok gazdaságára is. Manapság már a kommunisták száma itt, Európában csekély, mondhatni statisztikai hiba.
A világ idővel változik, és a benne élő emberek is változnak valamennyire. Ez a politikusokra hatványozottan igaz. Egyik évben még az internacionálét éneklik, másik évben pedig a demokráciáról osztják az észt. A lényeg mindig egy dolog! Az hogy a húsos fazék közelében maradjanak! Pont olyanná változnak, amilyenné a környezetük megkívánja a változásukat. Egyik évben még kerülnek minden vallási dolgot, másik évben karácsonyfát állítanak Jézus születésének napján.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása