magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. január 21. 07:07 - maxval bircaman felelős szerkesztő

Ébred Szlovákia

Februárban országos népszavazás lesz Szlovákiában, melynek célja a homoklobbi gyomorforgató tevékenységének korlátozása. 

Szlovákia – a magyar és a lengyel példát követve – már tavalyelőtt beemelte alkotmányába a házasság intézményének védelmét. Azonban szlovák családvédő és keresztény civilek ezt kevésnek találták, s alaáírásgyűjtésbe kezdtek.

A szlovák társadalom erejét mutatja, hogy pár hét alatt meglett a szükséges számú aláírás: a szlovák szabályok szerint a választásra jogosultak 10 %-ának aláírása szükséges országos népszavazás kiírásához.

A nemzetközi homoklobbi pánikban van: mivel jól tudja, hogy a nagy többség ellenzi törekvéseit, így egyetlen reményük a népszavazás érvénytelensége. A szlovák szabályok szerint a népszavazás érvénytelen, ha nem vesz részt rajta a választópolgárok legalább 50 %-a.

A népszavazás napja: február 7.

Hajrá Szlovákia, hajrá szlovákok!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr747090641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr Kebab 2015.01.21. 13:43:23

Szlovákia okosan, jóval a létrejötte előtt megszabadult a zsidóktól, úgyhogy náluk soha nem alakult ki az az elvakult, gyűlölködő, emberellenes ballib véleményterrorista gittegylet, ami Magyarországon SZDSZ néven futott, jelenleg pedig DK-nak nevezi magát.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2015.01.21. 14:24:01

En erdeklodve varom a nepszavazas eredmenyet. Ugy erzem, hogy nem lesz ervenyes. Vajon erdekel ez a kerdes eleg szavazasra jogosultat Szlovakiaban? 50% eleg sok.

Dr Kebab 2015.01.21. 21:51:59

@maxval bircaman szerkesztő: Ugyan már. Az SZDSZ kifejezetten etnikai, hogy ne mondjam törzsi alapon szerveződött. Kuncze csak díszgójnak kellett oda, ahogy anno Garbai a tanácskormányba.

Dr Kebab 2015.01.21. 21:54:48

Sőt, a törzsinél szorosabb, már-már családi alapokra helyeződött a vége felé: vastagbor.blog.hu/2010/02/17/csaladi_kor_14

empoftla 2015.01.30. 18:17:28

@maxval bircaman szerkesztő: Így van - majd a homoklobbi által patronáltak elmehetnek a rothadó nyugatra (Hollandia, Spanyolország, Franciaország, stb.) házasságot kötni. Még jó, hogy nem kell azt majd a civilizált illiberális államoknak elfogadnia, még az EU-n belül sem.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása