magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. június 06. 10:40 - maxval bircaman felelős szerkesztő

Ez már fasizmus...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr527521912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kabai Domokos Lajos · www.bekialtas.blogspot.hu 2015.06.06. 11:10:21

bekialtas.blog.hu/2015/06/04/barbarok_a_menekultekrol #

Némileg más összefüggésben, de immár a Népszabadság is eszmél. A hétvégi szám vezércikke (Játszótér) szóvá teszi: miközben az MSZP azt követeli az EU parlamenti néppárti frakciótól, hogy zárják ki a Fideszt a pártcsaládból (Ehhez képest a budapesti tanácskozáson egy pisszenés nem volt.), a magyar szocialisták mélyen hallgatnak, amikor az ő ausztriai testvérpártjuk az idegengyűlölő Szabadságpárttal szövetkezik. Lásd még a lap Vélemény rovatában Pető Péter Élet a halál után című cikkét arról, hogy az úgynevezett baloldali pártok álságos magatartása mennyire általános a mai Európában.#

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.06. 11:18:41

@Kabai Domokos Lajos:

Nyilvánvaló ez. A balközép pártok sem gondolják komolyan ezt az egész demagógiát.

Bulgáriában a balközép párt (az MSZP testvérpártja) tavaly az egyik bolgár szélsőjobb párttal volt koalícióban. Ki volt a bolgár szocialisták elnöke ekkor? Meg fogsz lepődni en.wikipedia.org/wiki/Sergei_Stanishev - ő jelenleg az EURÓPAI Szocialista Párt elnöke...

Rák úr 2015.06.07. 12:52:19

A ballib megtestesít mindent, ami a józan ész és az erkölcs ellen van.

soad1221 2015.06.11. 10:49:54

szerintem ez továbbra is a jobbikról szól, gyakorlatilag megjelenni sem tudnak a téma közelében..
A baloldal persze próbál a témába kapaszkodni, látjuk mekkora sikerrel.. ami nem csoda, régóta kedves témájuk, csak időközben kifutott a téma..
100-200 szavazatot érhet az együttnek, viszont ami a célja volta a dolognak: a jobbik nem tudott a témára rákapaszkodni, ennél radikálisabbat már nem tudnak mondani ők sem a témával kapcsolatban.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása